Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 21.500 DKK

Søg lignende virksomheder

Dropshipping webshop - vælg dit eget sortiment - vi har fundet leverandørerne

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
- komplet og dermed perfekt til den nye iværksætter!

Har du en iværksætter gemt i maven og vil du gerne have din egen webshop - men har du brug for hjælp til at komme i gang? Her har du en færdig webshop lavet af et professionelt bureau, kendte mærkevarer der er lette at sælge og et backend system der er nemt at arbejde i.

Vi har adgang til mere end 46.000 varenumre fordelt på Hjem/have, Gourmet/køkken, Sexshop/erotik, Sport/ferie, Helse/skønhed, Parfumer/kosmetik, Mode/tilbehør (ure, tasker mv), Legetøj/kostumer og Computere/elektronik men størstedelen af dem ligger på velvære og personlig pleje. Det "eneste" du skal investeret er tid, tid og atter tid + en smule viden om salg og markedsføring.

Vi har været i gang siden september 2017 og der har været salg siden start.

For at lykkedes med denne shop skal du være parat til at bruge tid på sortimentspleje, seo, markedsføring og salg. Skal du være iværksætter fra i morgen?

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Sitet blev færdig i august 2017 og der har været salg fra dag 1 fra forskellige salgskanaler - sitet, facebook og dealsites.

Vi har siden start haft en omsætning på 95.000 og det er uden at bruge penge på markedsføring. I 2018 har sitet stort set passet sig selv og vi har kun haft egne lagervarer på sitet - det vil sige de lave prispunkter. Avancen ligger på 15-20% på de billige produkter men vælger køber f.eks. at sælge armbåndsure kan avancen nemt kommer op på 50% og derover.

For at få succes med denne webshop skal køber være villig til at bruge tid på sortiment og salg.

Produktet

Vi køber størstedelen af vores produkter i andre EU lande og sælger dem til private i DK.

Vi har hovedsageligt arbejdet med produkter indenfor personlig pleje, rengøring og accessories som ure, smykker, tasker mv. De dyre produkter som parfumer, makeup, cremer, hårprodukter og armbåndsure mv sælges via dropshipping mens de billigere produkter er trukket hjem til eget lager. De produkter vi har trukket hjem til eget lager, følger IKKE med i salget - så har køber mulighed for at sammensætte sit eget sortiment fra starten.

Vores største leverandør har mere end 30.000 produkter og det er derfor også muligt at arbejde med helt andre produktgrupper end dem vi har arbejdet med tidligere.

Indimellem har vi også arbejdet med isenkram der købes hos en dansk leverandør. Det har dog hovedsageligt være til dealsites.

Markedsføringskanaler

Vi har ikke gjort ret meget for at markedsføre sitet - det har mest været mund til mund og på facebook. Vi har pt. ca. 200 følgere på facebook. Der kan gøres rigtig meget omkring seo både på kategorier og de enkelte produkter og vil man bruge nogle penge på markedsføring, kunne Adwords være oplagt da alle varerne er kendte brands.

Omkostninger

De udgifter der pt. er på sitet er til hosting og betalingskort-aftale. Totalt pr. mdr. kr. 500-1000,-

Shopsystem

Aktiver

Det eneste du har brug for er en computer - så er du i gang :-)Virksomhedens historie

Sitet er startet som en fritidsinteresse og blev søsat august 2017. Alt er lavet af professionelt dansk bureau sammen med en grafiker for at få en flot og funktionel side. Tanken var fra starten at sælge produkterne via en firmaaftale, men manglende tid gjorde at vi ændrede til salg til både private og erhverv - og sådan er det i dag.

Vi har valgt at sætte shoppen til salg, da vi ikke har tid til at vedligeholde eller udvikle på den.

Markedet

De produkter vi har valgt at arbejde med bruges i samtlige danske husstande hvilket giver gode muligheder for salg. Størstedelen af produkterne er meget kendte brands (sælges i Matas, Normal og hos frisører mv) og et godt SEO arbejder vil derfor kunne trække mange kunder til.

Det bliver samtidig mere og mere almindeligt at købe denne type produkter på nettet.

Svagheder/udfordringer

Der er flere konkurrenter på markedet men en del af dem kører som abonnement-shops.

Det kræver daglig vedligholdelse af sortiment, for at være blandt de bedste.

Stærke sider

Shoppen har adgang til rigtig mange produkter og det er derfor muligt hele tiden at tilpasse sortimentet så det passer til efterspørgslen (uden at skulle bruge en masse tid på at finde nye leverandører).

Ideel køber

Den oplagte køber vil være den "nye" iværksætter som gerne vil starte op i det små (måske i fritiden) og bruge lidt tid på at bygge en virksomhed op. Køber behøver ikke have stor erfaring med shop-systemer, da det er meget let at sætte sig ind i så erfaring/fokus for køber bør være på salg og markedsføring.

Opstartshjælp

Vi hjælper selvfølgelig med oplæring i systemet og de erfaringer vi har gjort os - tænker det kan aftales mere specifikt i forbindelse med salg alt efter hvilke behov køber har. Det kunne være oplæring i system, leverandørkontakt osv. - men tænker det er køber der melder ud hvor behovet ligger.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5622

Sælger kontaktet:
43

Følger annoncen:
34

Annonce id-nummer:
29476

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-02-2018
Udbudspris 21.500 DKK