Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Børne-interiør koncept sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Færdigudviklet bærerdygtig koncept, Børneinteriør

Vi er et par som har udviklet et færdigt bærerdygtigt koncept indenfor kategorien "Børne-Interiør". I dette koncept finder du særligt god plads til at lade indretningsdrømmene udfolde sig. Så indtag en hyggekrog, og lad os tage dig med til begyndelsen: Der, hvor virksomheden så dagens lys.

I efteråret 2014 præsenterede vi en primitivt opstartet produktion af indendørs legehuse og opdagede hurtigt, at ikke kun var potentialet tydeligt – det var interessen også, og med den, voksede vores vision sig klarere. Det blev grundstenen for virksomheden. At skabe et frirum i hjemmet, hvor børn og voksne kunne samles om leg, højtlæsning og hulebyggeri i timevis.

Så vi gik alle kringelkroge efter, videreudviklede og forfinede detaljerne til seneste indendørs legehus kollektion. Og nøglen dertil? Den beror på bæredygtighed og gennemtestet sikkerhed. Produktet er ligeledes EU designbeskyttet. Samtidig er produktet CE mærket. Sikkerhedsdatablad er udviklet sammen med.

Idag står vi selv for produktionen af vores populære indendørs legehuse, godt hjulpet af en dansk samarbejdspartner med mange års erfaring i produktion af børnemøbler.

På webshopppen finder du lækkert interiør til børneværelset, der løfter indretningen til et helt nyt niveau. Selvfølgelig med rig mulighed for at sætte dit helt unikke præg på hulebyggeriet med kemi-fri maling i smukke nuancer, bløde puder og madrasser. Vi har desuden flere produkter på tegnebrættet, som videregives til køber.

Hvem elsker ikke følelsen af at drømme sig væk i sin helt egen hule? Er du klar til at give konceptet flyvehøjde og udbredelse. Er det helt sikkert dig vi leder efter til at fører webshoppen ud i verden. Potentialet er stort.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden er et færdigudviklet koncept der sælges. Derfor er alle tal baseret på udvikling og færdiggørelse af konceptet.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Virksomheden sælger bærerdygtige legehuse og tilbehør til indendørs brug.
Produkterne er udviklet med tanke på bæredygtighed, kvalitet og dansk produktion. Når man vælger at købe et produkt fra webshoppen, vælger man også at køb en kreativ oplevelse, hvor man sammen med sit barn kan fantasere og indrette sit univers hjemme på børneværelset.
Vi har sørget for at alle produktionsgange er forberedte, leverandøraftaler på biprodukter og et færdigt site der er nøje udarbejdet i samarbejder med proffesionelle grafikere og journalister.

Lad os endelig fortælle jer hele historien, hvis ovenstående har vagt jeres interesse.

Varelager på 40.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Produktet er unikt, og du har egne rettigheder med som overdrages sammen med sitet. Alle rettigheder til produktion vil ligge hos fremtidig ejer.
Der ligger et stort potentiale i B2C, men også et spændende marked for at udbrede produkterne til børnehaver og institutioner.

Ideel køber

Den ideelle køber, er en person der vil ligge hjerte i virksomheden. Med dette koncept, skal der tales ind til de bløde værdier hos børnefamilien. Hvor ideen om at skabe et kreativt og hyggeligt miljø, som bygges og udformes/indrettes sammen med barnet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
990

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
30171

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-07-2018
Udbudspris 500.000 DKK