Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 25.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Billig webshop med stort potentiale - Omsætning på 20.000 DKK

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Sælger meget profitabelt sabbatårsprojekt grundet tidmangel!

Webshop med positiv ROI på annoncering, unikt produkt med én konkurrent i Danmark som koster det dobbelte, julegaveordnings-aftale med virksomhed, der sælger firmajulegaveløsninger B2B (kæmpe potentiale), et grundlæggende velfungerende produkt (som dog med nye øjne sagtens kan forbedres og optimeres).

Der er store muligheder for innovation og skabelse af nye, usete produkter inden for samme område og i samme stil (kan uddybes ved forespørgsel). 75% profit per unit solgt (efter moms!).

Lave faste omkostninger.

Økonomiske nøgletal

Foreløbig omsætning det seneste år: >20.000kr. (omkring 15.000 har dog været inden for de samme få måneder hvor jeg har eksperimenteret med annoncering)
Profit per unit (før annoncering): ca. 75% eller 145kr.
CTR: 3,49% på foreløbige google-annoncer med CPC på 1,46kr.
Konverteringsrate på 3,36% og konverteringspris på 40,12kr. Masser af plads til forbedring.

Regnskab

  • Omsætning:20.000 DKK
  • Ebitda: 6.000 DKK
  • Resultat før skat: 6.000 DKK
  • Balancesum: 7.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Jeg startede webshoppen med drinksbaserede gaveæsker som sabbatårsprojekt, men da jeg må indse at jeg hverken har tid eller egenskaber til at drive den videre (grundet studie), synes jeg en anden skal have mere glæde af den, derfor den billige pris.

Kæmpe positiv ROI på den online markedsføring jeg har lavet (specielt i juletider), og jeg har absolut ingen erfaring eller evner inden for online markedsføring, derfor mener jeg shoppen er et oplagt marketingprojekt for da der er masser af potentiale at optimere.

Jeg har ikke været god nok til at scale eller markedsføre aggressivt eller effektivt.

De annoncer jeg har lavet har dog båret frugt, og sammen med en artikel i Aarhus Lokalavis har det sikret mig et stabilt overskud og masser af salg ift. de investerede annonceringsmidler.

Med et større marketingsbudget og mere tid er jeg sikker på der vil komme kæmpe salgsboost.

Jeg har stadig et rutinemæssigt salg om ugen eller to, og dette er uden nogen form for annoncering, SEO eller So-Me aktivitet inden for det sidste halve år.

Shoppen har kørt i et år, og dette har været med meget høj omsætning i meget korte aktivitetsperioder hvor jeg har investeret mig selv i virksomheden, og det har klart båret frugt.

Inaktivitet skyldes, at jeg har været på længere rejser og lign., hvor jeg har meldt udsolgt.

Skriv til mig og hør nærmere! Jeg mødes gerne eller snakker over Skype, og uddyber gerne alt.

Jeg tager klart underpris i forhold til virksomhedens potentielle værdi, men jeg har simpelthen ikke overskud til at lægge den tid i den, som den fortjener.

Vil gerne se den blomstre hos en anden.
Vh. Holger.

Markedsføringskanaler

Primært eksperimentering med Google-annoncer, hvilket fungerede fremragende. Har dog ingen reel PPC- eller SEO-erfaring eller kunnen.

Omkostninger

Faste omkostninger: omk. 280/mdr.
Variable omkostninger: 55kr/unit

Shopsystem

Aktiver

Få aktiver; webshop, domæne, firmamail og lagerbeholdningen.
Unit detailpris: 249 inkl. moms.

Varelager på 1.500 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg kedede mig i sabbatåret, og fandt på idéen.

Dette er blevet til en klassisk ung-iværksætter-artikel i Aarhus Lokalavis.

Dog har jeg slet ikke lagt nok blod, sved og tårer i virksomheden, hvorfor den slet ikke er drevet som den bør, hvis man ser på nogle af de potentiale-indikerende tal.

Markedet

Én tæt konkurrent i Danmark (som koster omkring 500kr per unit mens min koster 249.), produkt er en oplagt gaveidé til familien-Danmark, så stort marked. Kontakt mig gerne for nærmere info :)

Svagheder/udfordringer

Produktet kan sagtens forbedres, de produktomkostningstal jeg har bygger på meget små engrosindkøb (to af bestanddelene fra Kina) hvilket øger mine per unit costs markant.

Altså stort område for forbedring her. Derudover kan man sagtens innovere på selve produktet og designet.

Stærke sider

Fantastisk idé, hele fundamentet er lagt, og du køber en velfungerende og overskudsgivende forretning.

Der er stor interesse, og det 'spiller' bare. Oveni er der så en masse plads til forbedring, hvilket kun vil skabe en endnu bedre forretning.

Ideel køber

Den ideelle køber er én, der gerne vil arbejde med at optimere/reformere en solid virksomhed med godt fundament, men som ikke gider starte noget op helt fra bunden. Det hele er sat op, og fungerer. Den ideelle køber har gerne erfaring i, eller vil gerne forbedre sine evner i online markedsføring og produktudvikling.
Kræver den tid det tager at drive en webshop, samt at pakke gaveæskerne. Jeg pakker omkring 15 kasser i timen (omsætning på 3.750kr.). Med optimering af produktomkostninger, mere effektiv annoncering og skalering af hele projektet vil det snildt være en idé at ansætte hjælp til pakkearbejdet.

Opstartshjælp

Jeg hjælper med ALT. Jeg er ung studerende, venlig, og vil egentlig gerne bare se min virksomhed blomstre, hvilket den ikke kan under mig. Man er altid velkommen til at kontakte mig, og jeg går gerne i tæt dialog om alt. Jeg har naturligvis bare ikke tid til at -arbejde- i firmaet. :)
Tilbyder altid gratis konsulentbistand som tidligere ejer, og vil blot gerne hjælpe med at få mest muligt ud af konceptet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1413

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
30529

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-10-2018
Udbudspris 25.000 DKK