Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 26.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Billig niche webshop med god omsætning og mulighed for udvidelse

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Salg af udenlandsk slik, kager og drikkevarer - Omsætning 2017: 260.000 ekskl. moms

Webshoppen har næsten omsat for ca. 600.000 kr på de 3 år vi har haft den siden vi startede. Det har været en rigtig stabil omsætning. Vi handler med importeret slik, chips, kager drikkevarer osv. Avance mellem 30-60% Gode aftaler med flere forskellige leverandører. Henvendelse hurtigst mulig, og vi kan lave en god handel. Vi har haft en meget effektiv marketingsstrategi. Vi har haft en kontrakt med et SEO bureau til at hjælpe, samt skiftet sidens layout og design flere gange for at optimere "flowet" og konverteringen.

Økonomiske nøgletal

Den størrelse virksomheden har nu, er det egnet til studerende som vil prøve at være selvstændige, eller en hobby ved siden af et normalt job.

Vi har haft en omsætning på ca. 600.000 kr ekskl moms siden vi startede webshoppen for 3 år siden. Omsætningen har fordelt sig rimelig jævnt på de 3 år (ca. 200.000 / år).

Vores produkter har en avance som ligger mellem 30-60%.

Overskud før skat: 25.000 DKK

Produktet

Vi køber og sælger importeret slik, primært amerikansk slik fra leverandør i EU. Vi går meget op i at have et stort sortiment. Vi tilbyder bl.a. kendte produkter som Warheads, Twinkies, Jelly Belly. Derudover har vi også mange mindre kendte mærker og produkter, som vores kunder ofte køber fordi de finder det interessant i stedet for en normal omgang Click Mix fra Haribo. Vi har en meget god pris på vores produkter, og ligger rigtig godt ift vores konkurrenter.

Udover det så har vi også specialprodukter som er en månedsbox/"Candybox", hvor vi sammensætter noget slik og sender det afsted hver måned. Dette sikrer også fast omsætning på dette produkt. Vi sammensætter også "slikpakker"/tilbudspakker, her sparer kunderne noget.

Markedsføringskanaler

Vores marketingsstrategi er faktisk ikke særligt stor. Vi har primært en kanal som vi markedsfører os på og det er Youtube, hvor både store og små Youtubere har kontaktet os om at lave en aftale hvor det "taste-tester" vores slik, for at få reklame. Vi har før kørt med Adwords og Facebook, men da vi ikke har haft tiden eller kompetencerne til det har vi ikke lavet særlig meget reklame det udover "giveaways". Vi har også haft samarbejde med andre virksomheder som kører en konkurrence for os, mod at vi sender vinderne gaven. På det sidste har vi ikke markedsført os meget, derfor også et mindre fald i omsætning.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med Youtube, men da vores markedsføringsstrategi primært bare har været mail-korrespondancer mellem Youtubere, er det ikke et krav overhovedet.

Vi tror på at hvis siden fik et godt grundlag og mere marketing på flere kanaler, at der vil komme en stor stigning i omsætning. Vi har dog ikke haft tiden til dette, og heller ikke kompetencen til det.

Omkostninger

Vi er 2 studerende som får en månedlig løn på ca. 4.000 kr tilsammen, (ekskl. feriepenge). Så det vil selvfølgelig kræve en masse markedsføring hvis det skulle være et fuldtidsjob, selvom vi ikke er i tvivl om at det godt kunne lade sig gøre.

Vi har ingen husleje, da vi ikke har lokaler/lager. Alle vores produkter står opbevaret hos os privat, som har fungeret ok indtil videre.

Udover det så har vi nogle mindre faste omkostninger til hjemmeside, bogføringsprogram, og andre hjælpeprogrammer. Vi har også kortaftale med NETS (1000kr/år) og Clearhaus/PensoPay som koster 149kr i måneden (+ gebyrer & mobilepay). Så er det selvfølgelig omkostning til selve produkterne.

Aktiver

Vi har ikke som sådan nogle aktiver, dog er der nogle mindre aktiver:

* varelager
* emballage
* reoler/hylder (3-5 stks)
* Printer (kan tilkøbes. 1 år gammelt, Brother model: MFC-J985DW)

* leverandøraftaler
* hjemmesider
* skræddersyet moduler/integrationer

Varelager på 6.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 1.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

2015 sommer: Her startede vi med at sælge Jelly Belly - Bean Boozled (dem med dårlig smag/god smag, og de ligner hinanden). Det var et rigtig stort hit herhjemme i ca. 6 mdr. Vi havde allerede udsolgt efter vi fik dem fra USA, men det var ikke noget problem for vores kunder. Efter noget tid kunne vi se at vi skulle udvide sortimentet, da trenden gik ned ad.
2015 vinter: Nyt hjemmeside-design. Rekordomsætning: 120.000kr i okt/nov. Sortiment udvidelse
2016 sommer: Ny hjemmeside / domæne. SEO-optimering. Skræddersyet integration til Coolrunner
2017: Optimering af hjemmeside. Sortiment udvidelse
2018: -

Markedet

Vi opererer på et lille niche marked indenfor slik og sukkervarer: Importeret slik fra primært USA.

Der er 2-3 andre webshop-konkurrenter.
Så er der Dansk Supermarked, som udbyder nogle af vores produkter.

Markedet er rigtig stort, sammenlignet med hvad vores nuværende andel er, så der er klart plads til forbedringer.

Svagheder/udfordringer

Store virksomheder som Bilka, Føtex, Netto.

Vi er til gengæld gode til at konkurrere på pris, men det er selvfølgelig svært når man er oppe i mod "giganter". Vi udbyder også et meget større sortiment.

Stærke sider

* Vores navn og brand.
* Vores sortiment
* Vores tilbudspakker og månedsboxe
* Vores priser
* Vores service

Ideel køber

* Studerende som vil være selvstændig
* Til dig som vil have en hobby-virksomhed

eller:

Vi ser også gerne en person med en vision om at vækste virksomheden.

Det kræver tildels at du har styr på at bruge en computer. Det er en fordel hvis du har erfaring med marketing/pr/youtube/facebook og regnskab/økonomi/moms/fødevareregler. Ellers kan alt dette rimelig hurtigt læres.

Lige nu kræver det ca. et par timer om dagen + regnskab en gang imellem (det står vi primært selv for nu, da vi synes det var interessant at lære, men man kan med fordel ansætte en bogholder et par timer om ugen.)

Opstartshjælp

* Vi vil gerne hjælpe 1-3 måneder efter salget med bl.a.:
Oplæring, teknisk support, regnskab, markedsføring, lovgivning. mhb Fødevarestyrelsen, fra "ny ordre" til "glad kunde".

Hjælpen vil være gratis, men selvfølgelig ikke tilgængelig 24/7. Vi tænker muligvis at lave en aftale om et bestemt antal timer som fås uden beregning (skriv herom).

*OBS: Vi sælger ikke vores CVR nr. / selskabet, blot webshoppen og det dertilhørende software, lager osv. som beskrevet ovenfor.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4236

Sælger kontaktet:
45

Følger annoncen:
16

Annonce id-nummer:
29718

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
14-03-2018
Udbudspris 26.000 DKK