Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Barkshop.dk - Speciale i boligindretning

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Flot webshop med salg af boligindretning sælges. Webshoppen har eksisteret i 5 år, og stor synlighed på Google.

BARKSHOP er en ren internet baseret webshop med speciale i Boligindretning.

Virksomheden er de seneste år drevet som ren webshop men har tidligere fungeret sammen med en fysisk butik. Den seneste ejer har arbejdet med at reducere de billigste varer så kurv størrelserne er opadgående og giver støre mulighed for Dropshipment fra leverandørerne.

Der er brugt rigtig mange ressourcer på optimering af hjemmesiden i forhold til synlighed på nettet - der er ca. 2000 besøgende på hjemmesiden om måneden og en omsætning på ca. 5.000-10.000 kr om måneden - når der ikke betales for reklamer på google og facebook.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden omsætter for mellem 5-10.000 kr om måneden uden betaling for annoncering. Men betaling for annoncering kan dette øges markant.

Der er typisk avancer på 30-50% på de produkter der handles.

Produktet

BARKSHOP.dk - er en webshop hvor du finder en blanding af danske designklassikere, brugskunst, lamper, livsstilsprodukter og meget andet.

Butikken præsenterer hele tiden de nyeste varer, som kunderne kan finde i boligmagasinerne, og Bark er stolt over at sælge blandt andet følgende mærker: House Doctor, Bloomingville, Normann Copenhagen mf.

Markedsføringskanaler

Barkshop er en ren internet baseret virksomhed med en velbesøgt WEBSHOP. Der er brugt mange ressourcer på at SEO optimere hjemmesiden så den uden dyre annoncer har en stor kundegruppe af besøgende.

Omkostninger

Virksomheden er ikke særlig omkostningstung, der er faste udgifter på under 1000 kr. om måneden til drift af hjemmeside mv.

Ved løbende salg er omkostninger primært til produkter og forsendelse.

Aktiver

Det er alene immaterielle driftsmidler der ønskes overdraget sammen med virksomheden.

Barkshop.dk Hjemmesiden barkshop.dk, varemærker, herunder kunde- og partnerdatabase, logo, backend platform, kontier til sociale medier: Facebook ”BARK Interiør”, Instagram ”barkshopdk”, Mailchip nyhedsbreve og anvendte online services samt ’goodwill’.

Der er knyttet et meget begrænset varelager til virksomheden i niveau 15.000 kr. der kan overtages efter eget ønske, primært støre ting fra House Doctor.

Barkshop er i dag af EMMIJO IVS - denne virksomhed overdrages ikke - det er alene salg af webshop.

Varelager på 15.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
25.000 DKK
Finansiering løbetid:
10 måneder
Finansiering renter:
2 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3978

Sælger kontaktet:
25

Følger annoncen:
18

Annonce id-nummer:
30656

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
21-11-2018
Udbudspris 25.000 DKK