Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Artnation.dk - Designvirksomhed og webshop med stort potentiale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Indeholde værdifuld licensaftale, omsætning, varelager og gode platforme på facebook og instagram.

ARTNATION er et dansk designbrand. Historien går nogle år tilbage, hvor Helena From startede hendes eget brand fromHELENA. Efter at have stået alene med virksomheden i ca. tre år – og efter at have oplevet større og større salg af produkterne – indtrådte den nuværende ejer i virksomheden. Helena har siden valgt at forlade fromHELENA for at søge andre udfordringer og nuværende ejer valgte som konsekvens heraf at ændre brandets navn til ARTNATION, hvor flere kunstnere og designere kan bidrage med netop deres univers og herigennem give os allesammen en mulighed, for at give vores hjem et udtryk med produkter med kant.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden er i en fortsat opbyggelsesfase, så det er svært at sætte meningsfulde KPI'er på virksomheden pt.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Interiørprodukter og brugskunst. Træfigurer designet af Helena From er hovedaktivet i sortimentet. ARTNATION har tidsubegrænset eneret på produktion og markedsføring af Helena Froms designs. Der foreligger en mængde ikke-producerede designs samt designs der før har været produceret i stort antal, men som der ikke har været økonomi til at skallere efterfølgende.

Markedsføringskanaler

Produkterne er repræsenteret på egen webshop (artnation.dk) og i få fysiske butikker. Produkterne har dog før været i mange butikker, herunder landsdækkende kæder. Markedsføring foregår via virksomhedens facebook- og instagramprofil med i alt ca. 4500 følgere.
Der er stort potentiale for at øge salg via en agent, nyhedsbreve mv., hvis køberen har netværket/kompetencerne til dette.

Omkostninger

Husleje: 30.000 kr. + moms. / år., hvilket køber givetvis ikke overtager. :-)
Forsikring: 5.000 kr. / år.

Aktiver

Sidder pt. i et kontorfællesskab, men har eget kontor. Der er varelager for ca. 100.000 kr. (kostpriser) og omtrent 400.000 kr. i vejl. salgspriser.

Følgende aktiver/lager medfølger:

- 100 færdigmonterede og pakkede hunde fra WOODEN Pets.
- 1000 (500 store og 500 små) halvfabrikata til hundekroppe. Der er tale om færdigdrejede emner der mangler afpudsning og udfræsning i top og bund. Alle 1000 kan laves færdige for maksimalt 17.000 kr. + moms hos snedker. Disse er pt. placeret hos Trædrejeriet Woodturning i Odense.
- 1000 trækugler i egetræ til brug som hoveder til hundene. De er ikke forboret og prisen for dette er 12 kr. pr. stk.
- Ca. 50 charms (WOODEN Pug Charm og WOODEN Frenchie Charm).
- 100 færdigpakkede lamper (Mister Bulb).
- Ca. 10 LED-globepærer.
- 8 stk. Halo Design strømskinner 120cm.
- 36 lysestager i CoCone-serien.
- 21 kvadratfod brunt kernelæder 3,0-3,2 mm.
- 21 kvadratfod cognac kernelæder 3,0-3,2 mm.
- Ca. 1800 plakater i størrelsen B2 (50x70 cm) fordelt på tre forskellige værker af Phuc Van Dang.
- 5 stålreoler.
- Drejeværktøjer til store og små hunde. Disse er placeret hos Beder Trædrejeri.
- Udstansningsværksøjer til læderdelene til hundene der gør det let at udstanse (på f.eks. en hydraulisk presse) nye læderdele. Der er dog pt. rigtig mange dele på lager.

Varelager på 75.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 5.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

ARTNATION er en dansk designvirksomhed og webshop som bygger videre på de produkter som Helena From designede under hendes eget brand fromHELENA fra 2014-2017.

Markedet

Virksomheden opererer på markedet for brugskunst, interiør og living. Slutbrugeren og køberen er 99% kvinder og for visse af produkterne hundeejere eller fans af dansk design.

Ideel køber

2-3 personer der kombinerer håndværksmæssigt viden med skarpe kompentencer inden for e-commerce og evt. med et godt netværk til gode agenturer eller butikker/kæder.

Opstartshjælp

Komplet indføring i webshop, fragtsystem, moteringsvejledning på produkter osv. Nuværende ejer kan evt. forblive fast i virksomheden en dag/aften om ugen de første 3 måneder.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1833

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
30769

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
20-12-2018
Udbudspris 100.000 DKK