Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 39.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Abonnementsforretning med salg af kosttilskud

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Sælges nu grundet unikt jobtilbud. Omsat 36.000 dkk i første måned

Veludviklet abonnementsforretning/fordelsklub sælges for varelagerets værdi. Konceptet er gennemtestet og velfungerende, der findes ikke et standard system der kan kører en fordelskub som det vi har fået udviklet her.
Der er udviklet en flot og velfungerende hjemmeside.
Der er produceret 4 flotte og professionelle reklamefilm.
Der er mulighed for at gøre en unik handel hvor du/I kan komme igang med det samme uden selv at skulle ligge en masse timer samt betale for udvikling.
Sitet er lige åbnet op for lidt over 1 måned siden men der har allerede på nuværende tidspunkt været omsætning på 36.000 kr.

Økonomiske nøgletal

Shoppen har kun været oppe i lidt over en måned, så man kan ikke rigtig bruge tallene til så meget.
Som det ser ud lige nu er der 60 Aktive medlemmer der giver en omsætning på 4,740 kr. om måneden i abonnement. (Bemærk at vi kører med 7 dagen gratis prøveperiode og flere af dem befinder sig i en gratis prøveperiode, der er derfor naturligvis ingen garanti for om medlemmerne bliver hængende i 1 dag eller i 10 år)

-4 Reklamefilm til en værdi af 25.000 kr.
-Komplet køreklar hjemmeside med mange unikke funktioner der har kostet mange timer og penge at udvikle. Alle produkter i varelageret er lagt ind på siden med gode billeder og varebeskrivelser.
-60 Aktive medlemmer der giver en omsætning på 4.740 kr. om måneden i abonnement. (Bemærk at vi kører med 7 dage gratis prøveperiode og flere af dem befinder sig i en gratis prøveperiode, der er derfor naturligvis ingen garanti for om medlemmerne bliver hængende i 1 dag eller i 10 år)
-Facebookside med 674 følgere
-Instagram med 173 følgere
-Kontaktoplysning på alle leverandører
-Unikt navn og domæne
-Blandet emballage/papkasser/fyld/tape mm.

Der har været en omsætning på ca. 36.000 kr.

Produktet

Der er 810.000-950.000 danskere der er medlem af et fitnesscenter. Der er aldrig før blevet solgt så mange fitnessprodukter/kosttilskud som der er idag. Proteiner og BCAA er noget danskerne går op i som aldrig før, og bl.a. proteinbarer er blevet noget folk anvender i dagligdagen som et sundere alternativ.
Der er naturligvis flere webshops/butikker der sælger kosttilskud, men der er ikke rigtig nogle der har udviklet på markedet for salg af de her produkter. Vi har lavet et site der sælger produkterne langt billigere end andre steder hvor kunderne så til gengæld skal betale et månedligt gebyr for at kunne handle på side.
Vi forstiller os at kunderne vil have en høj livstidsværdi hvis det er samme tendenser som i den traditionelle fitnessbranche, hvor kunderne i høj grad betaler for medlemskab uden at anvende det.
Medlemskabet er til en pris hvor rigtig mange mennesker vil kunne spare penge på deres produkter, det kræver kun at man handler for få hundrede kroner om måneder før der er penge at spare, derfor vil det give mening for folk at tegne abonnementet.

-4 Reklamefilm til en værdi af 25.000 kr.
-Komplet køreklar hjemmeside med mange unikke funktioner der har kostet mange timer at udvikle. Alle produkter i varelageret er lagt ind på siden med gode billeder og varebeskrivelser.
-60 Aktive medlemmer der giver en omsætning på 4.740 kr. om måneden i abonnement. (Bemærk at vi kører med 7 dage gratis prøveperiode og flere af dem befinder sig i en gratis prøveperiode, der er derfor naturligvis ingen garanti for om medlemmerne bliver hængende i 1 dag eller i 10 år)
-Facebookside med 674 følgere
-Instagram med 173 følgere
-Kontaktoplysning på alle leverandører
-Unikt navn og domæne
-Blandet emballage/papkasser/fyld/tape mm.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har kun været oppe i lidt over en måned så det er begrænset hvor meget markedsføring der er lavet.
Der er blevet lavet lidt annoncering på Facebook, Inatagram samt Google.

Omkostninger

Der er ingen faste omkostninger som det ser ud nu. Man må forvente udgifter til lager medmindre man har plads i hjemmet.

Varelager på 80.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Markedet

Der er et gigantisk markedet i Scandinavian for salg af kosttilskud. Det er et marked der har været stigende igennem flere år hvor der på nuværende tidspunkt er 810.000-950.000 danskere der er medlem af et fitnesscenter. Det bør være muligt at få en del af disse medlemmer til at udvide deres medlemskab så de har mulighed for, at købe kosttilskud/fitnessprodukter til nogle helt andre priser end det de ellers betaler nede i fitnesscenteret, på tankstationene eller på nettet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2253

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
29931

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-05-2018
Udbudspris 39.000 DKK