Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 12.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Helt nyt dropshipping koncept klar til lancering

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Koncept med dropshipping af mærkevaretøj til outlet priser

Helt nyt dropshipping koncept af mærkevaretøj til outletpriser, klar til lancering, der er allerede lavet aftale med Europas største mærkevare leverandør. Webshoppen er endnu ikke lanceret, men er helt klar til lancering. Webshoppen sælges grundet stor travlhed med andre webshops. Konceptet har et meget stort potentiale og vil senere hen let kunne skaleres til andre lande. Webshoppen vil have et stort potentiale med online markedsføring i form af annoncering på Facebook, Instagram og YouTube. Helt generelt køber du et færdigbygget koncept, som er risikofrit, da man ikke selv har eget lager.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er endnu ikke lanceret, derfor har webshoppen endnu ikke haft nogen omsætning. Men webshoppen er helt klar til lancering.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Webshoppen sælger mærkevaretøj til outletpriser i form af dropshipping, derfor skal du blot sende ordrerne på webshoppen videre til leverandøren, som står for håndtering og forsendelse af ordrerne. Leverandøren giver adgang til et stort galleri af modelbilleder, som frit kan bruges til markedsføring mm.

Omkostninger

Webshoppen har kun månedlige omkostninger til Shopify (184 Kr.) og til leverandøren for at få adgang til deres dropshipping service (495 Kr.)

Aktiver

Webshoppen har ingen aktiver, da alt forgår online.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2473

Sælger kontaktet:
27

Følger annoncen:
20

Annonce id-nummer:
30356

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-08-2018
Udbudspris 12.000 DKK