Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 25.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Attraktiv baby- og børnetøjs webshop med stort potentiale - Dækningsgrad 35-40%

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Sælges grundet nye prioriteringer

Kendt webshop med salg af baby- og børnetøj i alderen 0-6 år, som med fordel kan udvides til en bredere aldersgruppe. Webshoppen har gode leverandøraftaler med eftertragtede brands, som ellers har lukket for tilgang for webshops. Der har det seneste år været fokus på at SEO-optimere webshoppen for at skabe øget organisk trafik til shoppen. Der er med det formål også blevet etableret en blog på platformen, som skal bidrage med løbende SEO-optimering. Endvidere er der i webshoppen etableret en loyalitetsklub, som bevirker at mange af vores kunde vælger at vende tilbage til shoppen og handle. Desuden er der opsat automatiseret mail flow. Webshoppen har et kundekartotek på ca. 7.000 og ca. 6.000 nyhedsbrevslæsere, som bidrager med en høj konvertering. Derudover har webshoppen ca. 14.000 følger på Instagram og ca. 13.000 følgere på Facebook.

Økonomiske nøgletal

Instagram: 14.000 følgere
Facebook: 13.000 følgere
Heyloyalitet: 7.000 tilmeldt
Dækningsgrad 35-40%

Produktet

Online salg af baby-og børnetøj af brands af høj kvalitet, som bl.a.:
Soft gallery, Petit by Sofie Schnoor, GRO, Bisgaard, Minipop, Pompom, By Lindgren, Hust & Claire, Müsli by Green Cotton, En fant, Fixoni, Racing Kids og mange flere.

Derudover er der med etablering af bloggen gjort mulighed for at skabe et personligt og digitalt fælleskab, hvor kvinder inviteres indenfor for at inspirere hinanden, og søge råd og vejledning i såvel livet som mor som hverdags spørgsmål.

Markedsføringskanaler

Grundet vores loyalitetsklub, hvor kunderne optjener point, som de kan bruge ved senere køb har vi mange faste kunder.
Udover fokus på SEO-optimering, har vi arbejdet meget med de sociale medier, hvor vores afsæt har været i at personliggøre shoppen for derved at differentiere os fra de øvrige børntøjswebshops. Foruden nævnte markedsføringskanaler har der været brugt begrænset midler på google og Facebook annoncering, og en ny ejer vil med fordel kunne bruge flere resource her, og opnå en højere konverteringsrate.

Omkostninger

Der eksisterer pt en varelager på ca. 100.000 kr., som vil kunne køres ned inden et salg, hvis køber ønsker dette.

Aktiver

Virksomheden ligger i København, og der vil være mulighed for at overtage lejemål og fortsætte drift derfra. Lageret er indrettet med reoler og borde.

Varelager på 100.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Købekraften indenfor produkter til babyer og børn er enorm, og samtidig er markedet lige nu kendetegnet ved, at mange fysiske butikker lukker, og at webshops i stigende omfang tager over, fordi e-shoppen er mere tilgængeligt i en travl hverdag.

Svagheder/udfordringer

For at sikre vedvarende synlighed vil en nye ejer skulle bruge tid og ressourcer på markedsføring igennem de diverse salgskanaler.

Stærke sider

Webshoppen har et stærkt brand, som giver gode mulighed for at udvide salget til udlandet. Webshoppen ligger på en Dandomain platform, som er nem og brugervenlig, og shoppen er med etablering af en blog, en loyalitetsklub, automatiseret mail flow, instagram shopping samt gode fragtpriser og leverandøraftaler klar til drift fra dag ét.

Strategi

Da konkurrencen indenfor børnetøj er hård, og alle sælger samme produkter, har vores strategi været at positionere sig fra markedet, og skabe et personligt og inspirerende univers for kvinder og børn, hvor mødre samtidige har haft mulighed for at tilgå en webshop med lækre kvalitets brands til de mindste.

Ideel køber

Det er en fordel hvis du har flair for Sociale Medier, da dette er en meget vigtig og afgørende salgskanal.

Opstartshjælp

Vi hjælper gerne i opstartsfasen med oplæring, som i øvrigt sker uden yderligere vederlag.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4574

Sælger kontaktet:
55

Følger annoncen:
34

Annonce id-nummer:
30812

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-01-2019
Udbudspris 25.000 DKK