Virksomheden er solgt

Denne virksomhed er blevet solgt og du kan derfor ikke kontakte den længere.

Sidste udbudspris var 90.000 DKK

4.500, - kr per måned i passiv profit. 1.5 år + med indtjening.

Stabil Affiliate Side Med God Vækst Potentiale

Ansatte
Under 5
Grundlagt
2016
Flytbarhed
Flytbar
Adresse
Ved henvendelse
Region
Type

Der er tre hjemmesider til salg i denne pakke der alle tjener på samme affiliate program der indeholder en række produkter.

Nichen er i vægttab branchen primært. Indtjeningen har stået stabilt på i over et år og besøgende kommer ind organisk fra Google.

Vedligeholdelse af siderne kan tage så lidt som 2 – 3 timer per måned. Der er rig mulighed til forbedringer af siderne via yderligere SEO og et bedre design.

To af siderne er Danske (.dk) domæner og en af dem er Italiensk (.it). Størstedelen af indtjeningen kommer fra de danske sider, men potentialet er stort i Italien da der er en større befolkning og flere der søger efter produkterne.

• Profit er DKK 4.500 per måned i gennemsnit over de sidste 12 måneder.

SEO: Mange links er fra vores egen netværk af hjemmesider. Linksene bliver ikke fjernet fra vores sider så du bibeholder dine Google placeringer, men vi beholder ejerskabet af vores egen netværk.

Italiensk: Vi taler ikke selv Italiensk men bruger en pålidlig oversætter på Fiverr.com til en rimelig pris. Du får adgang til denne resource.


Muligheder for øget indtjening:

• SEO – yderliger linkbuilding og optimering for at opnår højere placeringer i Google.

• Andre affiliate programmer – Vi har kun brugt et affiliate program, men der er formegentlig andre der også kan bruges for at skabe yderligere indtjening.

• Øge besøgstal og indtjening ved at udvide indeholdet af hjemmesiderne og gå efter flere produkter.


Risici:

• Ændringer i affiliate programmet – der er altid en chance for ændringer i vilkårne af et affiliate program, men i løbet af den tid vi har kørt har de kun gjort vilkårne bedre.

• Google – Som med alle hjemmesider kan Google lave ændringer i deres algoritme der betyder at en side kan komme til at ligge lavere eller højere i resultaterne.

Prisen er baseret på samme prissætning målestok som det amerikanske Empireflippers.com bruger i salg af deres affiliate hjemmesider. Dog er denne pris allerede mere konservativ.

Der kan betales enten ved bank overførsel eller med kryptovaluta (som bitcoin).

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5983

Sælger kontaktet:
46

Følger annoncen:
13

Annonce id-nummer:
29137

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-12-2017
Udbudspris 90.000 DKK