Rikke fik udlevet drømmen om sin egen webshop

 

Rikke


Rikke Stockmann fortæller her hvordan hun fik udlevet sin drøm, om at drive en webshop, via Saxis:

Læs også: Thomas fik gang i drømmen om at blive sportsiværksætter

“Jamen det hele startede i slutningen af april 2015, hvor jeg besluttede mig for at forsøge mig som iværksætter.

Jeg havde arbejdet med salg af forskellig art i de sidste 10 år og havde ingen erfaring overhovedet inden for området, jeg var ret hurtigt klar over at jeg ville have en webshop, men hvordan får man lige det og hvad skal den sælge?

Jeg gik lidt og tænkte over det og kom frem til, at hvis jeg ikke havde haft børn ville jeg måske nok have haft et kæledyr.

Folk med kæledyr bruger ufattelig mange penge på deres lille et og alt, specielt hvis det er deres andet barn… En lille hund måske.

Ideen blev derfor, at jeg gerne ville have en webshop der solgte ting og tøj til små hunde, men den skulle være anderledes end hvad der ellers var på det danske marked, standarden skulle være højere, servicen bedre og den skulle på en eller anden måde have en niche.”

Det kan være utroligt ressourcekrævende at skulle starte noget fra bunden. Rikke mente at det måtte kunne gøres på en smartere måde og undersøgte herefter sine muligheder:

“Jeg gik på Saxis og kiggede lidt på alle typer virksomheder, der var til salg. Samtidig kontaktede jeg et webbureau, for at få oprettet en webshop til mit nye projekt.

Webbureauet kunne godt lave siden, men med alle de specifikationer og layout mæssige ting jeg ville have på, kunne de ikke lave den inden for mit budget på 30.000 kr.

Jeg var enormt skuffet, jeg ville ikke have en standard shop, og samme aften gik jeg på Saxsi igen, og der lå den – Pink Poodle.

Den var helt perfekt, bedre end jeg selv havde kunne lave den, og den var super flot med nogle menuer, der ud over tøj var omkring wellness, forsikringer, hundeplaydates og meget andet… Og det bedste var at den lå inden for mit budget!”

Læs også: 65-årige Finn kan ikke sidde stille: Udskyder pensionen og køber webshop

Rikke var sikker på at det var denne webshop hun ville gå videre med, og det viste sig også at det skulle blive denne webshop der blev starten på hendes iværksættereventyr:

“Jeg kontaktede sælger via annoncen på Saxis, og der kom lynhurtigt svar. Vi aftalte at mødes den kommende uge i Århus, for at gennemføre handlen og lave alt det praktiske, og hun var utrolig sød og hjælpsom.

Shoppen havde ligget stille i en tid pga. sygdom, men alt var klar til at jeg kunne sætte mine egne betalingsaftaler og fragt aftaler på, og der var tilmed et lille start varelager.

Så i løbet af ingen tid, gik jeg fra at være helt ny og grøn, til at have en webshop der var klar til take off, og der er massere af muligheder for at bygge videre på den.

Idag er jeg ejer af to virksomheder, den ene Pink Poodle er købt gennem Saxis og den anden Fabric Outlet har jeg bygget selv fra bunden.

Jeg synes Saxis er en helt unik mulighed, når man er nystartet og skal i gang hurtigt, for du får et produkt der er klar til at gå videre med, grundstene er lagt, så jeg vil til enhver tid gå ind og kigge efter mit næste virksomhedsprojekt på Saxis.”

Læs også: Sådan fik Only4Kids ny ejer

Hvem bruger Saxis?Købercases | Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03