Sådan fik Only4Kids ny ejer

Henrik, only4kids


“En dag smed Martin et oplag på Facebook med en eksisterende webshop med over en mio. kr. i omsætning og præcis indenfor den branche jeg havde overvejet, for nogle år tilbage.”

Læs også: Britta kunne ikke se sig selv i 8-16 job: “Jeg er glad for den frihed og fleksibilitet det giver at eje min egen webshop”

Tilfældighedernes spil

Sådan startede Henriks nye forretningseventyr. I dag driver han sitet www.only4kids.dk, der sælger børnelegetøj. Han havde længe leget med tanken om at starte virksomhed i branchen, men det var ikke rigtigt blevet til noget.

En tilfældighed gjorde at han endte på Saxis:

“Jeg købte en webshop i august og tror faktisk jeg var endte lige omkring handel nr. 1000 hos Saxis. Jeg havde for nogle år tilbage haft tanken om at lave en webshop med fokus på legetøj til børn, da det er noget som der altid vil være efterspørgsel efter, men arbejdet med at bygge den op fra starten uden noget sikkerhedsnet samt manglende viden omkring det tekniske fik mig til at droppe tanken.

En af mine venner delte et tilfældigt opslag fra Martin Thorborg omkring maj i år. Jeg fandt opslaget meget interessant og jeg begyndte derfor at følge ham og de mange opslag som han kom med. Forskellige elementer gjorde at jeg var begyndt at overveje en risikospredning af mine investeringer væk fra aktier, men havde svært ved at finde gode alternativer og manglede derfor lige den gode ide.

Læs også: Far og søn sælger firma for at starte nyt

Netop manglen på den gode idé, fik Henrik til at give Saxis en chance, efter at have set flere af Martin Thorborgs opslag. Ret hurtigt blev han bidt af det:  

Jeg gik stort set samtlige opslag igennem på Saxis uden hensyn til branche, så længe det passede i mit budget og kunne køre samtidig med mit andet firma.

Jeg fandt hurtigt ud af hvad jeg skulle kigge efter, og hvad der gav mig en tryg fornemmelse og det endte med at den klart bedste mulighed, var det oprindelige opslag, som havde skabt interessen. Sælger havde for meget mellem hænderne pt. og havde derfor ikke tiden til at køre det videre, så der var ingen problemer med shoppen overhovedet, men kun et spørgsmål om andre prioriteringer fra sælgers side.

Sælger var meget organiseret, havde salgsmateriale klar på forhånd og svarede på alle mine spørgsmål og vi fandt hurtigt en god kemi. Jeg var på intet tidspunkt utryg ved at handle med ham og efter en måned havde vi fået alt på plads lige fra første kontakt, alle spørgsmål til selve prisen, kontrakten og overtagelsen.

Jeg havde utrolig mange spørgsmål, men sælger tog sig tid til hvert enkelt, hvilket var et stort plus. Der var flere interesserede i www.only4kids.dk, men jeg var den der endte med at overtage den. I øvrigt som den tredje ejer af virksomheden gennem tiderne og den tredje ejer ved navn Henrik.”

Vil du være den næste glade virksomhedsejer? Se udvalget her

Hvem bruger Saxis?Købercases | Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03