Britta kunne ikke se sig selv i 8-16 job: “Jeg er glad for den frihed og fleksibilitet det giver at eje min egen webshop”

Britta på 47 år, bor nu igen i hendes fødeby i Sønderborg, som hun fraflyttede i 1989 for at tage til USA og Singapore. Nu er hun tilbage i Danmark, og er blevet selvstændig via Saxis. 

Læs også: Fra møbelbranchen til it-branchen – Hør Nicolajs historie

Kan du fortælle lidt om dig selv?

“Jeg har en baggrund fra marketing og event planning hos blandt andet Novo, men har de sidste 12 år boet henholdsvis 3 år i Singapore og 9 år i Houston, Texas ifm. min mands udstationering. 

Efter vi vendte tilbage til Danmark gik jeg og overvejede jobmuligheder. Jeg kunne ikke se mig selv i et 8 – 16 job og begyndte derfor at kigge på muligheder som selvstændig.

Jeg faldt over muligheden med drinkworld.dk på Saxis, og tog sammen med min mand, op og kikkede på det. Jeg syntes, at der var mange spændende investeringsmuligheder og det betød meget, at det var en vel indkørt webshop med en del år på bagen.”

Hvordan forløber din hverdag sig nu?

“Det er dejligt fleksibelt. Jeg tjekker ordre, svare kunder og bestiller varer om morgenen, derefter har jeg tid til Yoga og ture med hunden. Om eftermiddagen pakker jeg ordre, så alt kommer afsted klokken 16. Min mand klarer regnskaberne.”

 

Hvad er fremtidsplanerne med webshoppen?

“Fremtidsplanerne er mange, men lige pt. har jeg fokus på at optimere shoppen ved at have de rigtige varer til de rigtige priser, og så fortsætte med at holde et højt serviceniveau over for vores kunder.

Jeg vil gerne vokse webshoppen og har blandt andet startet med, at fokusere mere på de sociale medier såsom Facebook og LinkedIn. Jeg har derudover overtaget distributionen af Kusmi te til HORECA markedet i Danmark, så det bruger jeg en del tid på.

Da vi jo har boet i USA i 9 år har vi meget erfaring med Amazon og følger spændt udviklingen. Så ser vi længere frem er målsætningen helt klart at komme på deres platform i Tyskland og i Sverige/Danmark når de starter op her. Jeg ser ikke Amazon som en trussel, men snarere som en ny mulighed.

Amazon fokuserer jo meget på et højt serviceniveau, hvilket jo passer perfekt til mit koncept. Derudover synes jeg jo det er lige fedt om jeg skal aflevere mine markedsføringskroner til Google eller Amazon. Det kommer man ikke uden om.”

Læs også: Mor køber firma: Mine børn skal lære at drive virksomhed

Hvordan føles det så endelig at være selvstændig?

“Det er dejligt at være selvstændig og selv at kunne administrere min tid – og så har jeg jo verdens dejligste boss. 🙂 Da jeg har hjemmeboende børn betyder det meget for mig at kunne være der for dem når de kommer hjem fra skole.

Derfor er jeg glad for den frihed og fleksibilitet det giver at eje min egen webshop. Udfordringen er helt klart at man er bundet mere og ikke bare kan tage fri når man vil, men forhåbentligt har jeg inden længe lidt hjælp.”

Vi har svært ved at få armene ned over Brittas historie og ønsker hende al held og lykke! Hvis du også drømmer om at tage kontrollen over din hverdag og blive din egen chef, så se om vi har en virksomhed der passer til dig her: ➡ saxis.dk/search

Købercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03