Mød Jonas og bliv den nye direktør i Aalborg Flyttefirma

Aalborg flyttefirma

Jonas Buch fra Aalborg er en rigtig god gammeldags jysk købmand. Han forstår at skabe forretning ud fra ingenting og tjene gode penge med få midler. Nu vil han sælge den ene af sine virksomheder, for at fokusere 100% på den anden.

Læs også: Britta kunne ikke se sig selv i 8-16 job: “Jeg er glad for den frihed og fleksibilitet det giver at eje min egen webshop”

I dette blogindlæg tager vi dig med bag kulisserne, i én af de virksomheder, der er til salg på Saxis.

Det drejer sig om Aalborg flyttefirma – se salgsannoncen her.

Aalborg flyttefirma er en forretning med et godt omdømme og talrige tilfredse kunder. Denne success er takket være gennemsigtige og konkurrencedygtige priser, blandet med et stærkt netværk i det nordjyske.

Men hemmeligheden bag den hurtige vej til toppen af den nordjyske “flyttemandsfødekæde”, er helt unik for branchen.

Denne hemmelighed vil Jonas i dag afsløre for os.

Vi har snakket med ejeren Jonas Buch, om den lille flytteforretning i Aalborg:

“Altså Aalborg Flyttefirma så dagens lys i August 2014, da jeg vælger at opsplitte mine aktiviteter under 2 brands i stedet for ét samlet.

Samtidig omstrukturerer jeg min anden forretning, fra udlejning af egne biler og opbevaring, til i stedet at hjælpe andre udlejningsfirmaer, med at skaffe kundeleads gennem min unikke online udlejningsportal.

Min strategi har altid været den samme: kend dine konkurrenter, gør det bedre end dem og gør det med et glimt i øjet!

Læs også: Rikke fik udlevet drømmen om sin egen webshop

Der, hvor Aalborg Flyttefirma adskiller sig fra sine konkurrenter er:

Navnet: Der ligger en kæmpe brand værdi i at hedde Aalborg flyttefirma! Det er det mest oplagte at søge efter, hvis du som kunde skal bruge et flyttefirma i Aalborg. Google Analytics er enig – det er et ofte benyttet søgeord, som gør at Aalborg Flyttefirma altid er garanteret en god placering på google – Altid. Det skyldes simpelthen folks måder at søge på nettet… Alt i alt en enorm fordel at vide.

Grundet navnets “størrelse” sker det ofte, at kunder indhenter tilbud fra de 2 største firmaer i Aalborg for at sammenligne med Aalborg Flyttefirma. Det betyder at Aalborg Flyttefirmas tilbudsgivning ligger 20-40% højere, end de resterende mindre flyttefirmaer i byen, alligevel er min pris typisk 20-30% billigere, end de største 2 konkurrenter. Denne kombination af prissætning og navn gør det muligt at bevare et relativt højt prisniveau, set i forhold til virksomhedens alder og størrelse. Dette er uden tvivl et attraktivt konkurrenceparameter, set i forhold til videre indtjeningsevne.

Tillid:  Tillid er en meget afgørende faktor for kunden, når man transporterer deres ejendele. Det er jo hele deres liv, alle deres minder og du kommer helt tæt på folk, når du kommer i deres hjem og skal håndtere deres personlige genstande. Det handler om at finde balancen mellem menneskelighed og professionalisme.

Den tillid og positive respons som Aalborg Flyttefirma har modtaget fra sine kunder gennem høj service og godt udført arbejde er tydeliggjort gennem Trustpilot platformen, hvor jeg har samlet kundernes anbefalinger, hvilket ingen andre flyttefirmaer her i Aalborg har gjort. Ikke blot bevidner det om et godt produkt, det er også en garanti for den gode servicekvalitet jeg har opbygget.

Hemmeligheden: Ja, hvad er min hemmelighed?! Man kan vel sige at jeg er flyttebranchens nørd. Det gik op for mig, at ingen i flyttebranchen lod til at forstå værdien af og potentialet i, at fokusere på ekspansion online, derfor udnyttede jeg muligheden for at få et langt forspring, gennem en gennemtænkt markedsføringsstrategi.

Med min erfaring fra Lejenspand.dk, som jeg har opbygget gennem 8 år, har jeg fået et bredt kendskab til mulighederne for online markedsføring. Mere specifikt søgemaskineoptimering på forskellige måder. Hvad der er fælles for mine metoder er, at de er stort set gratis at opnå og udføre. Hele hemmeligheden er altså næsten gratis online markedsføring, næsten gratis vil sige et budget på under 10.000,- på 2 år. Fremadrettet vil jeg anbefale eventuelle nye ejere, at afsætte omkring 2.500,- kroner om året til SEO/søgemaskineoptimering (her kan jeg være behjælpelig for et symbolsk beløb).

Vi har spurgt Jonas til, hvad han mener, at fordelene for en fremtidig køber vil være, ved at købe netop hans forretning:

“Lad mig være fræk og starte med at besvare spørgsmålet med et spørgsmål – hvorfor starte fra bunden af hierarkiet uden noget som helst begreb eller renommé, når man kan overtage Aalborg Flyttefirma, der har hele pakken?!

De største fordele ved at købe forretningen, er at der allerede er kunder i kalenderen ved overtagelse, der er et godt netværk at samarbejde med, der er en bred kundebase af private mennesker, virksomheder og kommunale instanser og sidst men ikke mindst har Aalborg Flyttefirma en unik positionering online.

En positionering, der garanterer sammenhængskraft mellem aktiviteter og søgbarhed.   

Du skal ikke ud og at lave investeringer i tvivlsom markedsføring og da virksomheden er bygget op på en sådan måde, at der aldrig har været fokuseret på betalt markedsføring, får du altså her muligheden for at få en virksomhed, der er mere konkurrencedygtig end hvad der ellers normalt er til salg på markedet.

Læs også: Henrik købte only4kids.dk for et år siden – Hvordan er det gået siden?

Dette skyldes det enormt lave budget for markedsføring, der trods det lave beløb er mere effektivt end nogen anden aktør i branchen.

Jeg har opnået en niche, som jeg nu tilbyder at sælge, så jeg kan fokusere 100% på min biludlejningsportal.

Virksomheden har et stort udviklingspotentiale inden for erhvervsflytninger og flytninger for private med mere end 100m2 indbo.

Har man know how omkring flytning af klaverer og pengeskabe, kan der laves en fin ekstra indtægt på dette, da der ved denne type af opgaver typisk kun er mellem 10-20% i profit, fordi jeg hyrer en underleverandør til at udføre arbejdet.

Jeg håber efter salget, at jeg kan være med til at sørge for, at en ny ejer af Aalborgs flyttefirma består med en meget stærk online profil.”

Og nu kan du altså få lov at overtage denne forretning og drive den til nye højder.

Hvis det har vakt din interesse og du kunne tænke dig at læse mere om Aalborg Flyttefirma som er til salg lige nu, kan du se salgsannoncen her:

http://www.amino.dk/virksomhedsbors/saelges/transport-logistik/transport-logistik/flyttefirma-i-nordjylland-til-salg-24650

Hvem bruger Saxis?Købercases | Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler som også interessere dig

Derfor købte Kasper en etableret webshop frem for at star... Mette Jeannot 2024-05-21
Girlpower: En voldsom bilulykke og corona stoppede ikke E... Mette Jeannot 2024-03-18
Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08