De 10 bedste blogindlæg i 2015

10_bedste_blogindleg

I januar 2015 startede vi bloggen, på Saxis. Det er nu ca. et år siden, og der er løbet meget vand under broen siden. Det har været et interessant år, med interviews med nogle af de skarpeste, danske iværksættere.

Vi er rigtigt glade for, at I har taget så pænt i mod bloggen på Saxis, som i 2015 næsten rundede 100.000 sidevisninger fordelt på de lidt over 100 blogindlæg. På denne liste kan du se, eller gense, de mest populære blogindlæg fra 2015.

1. Washa: Vaskerierne grinede af os

Washa

Det mest læste blogindlæg på vores blog er vores interview med drengene fra Washa. Washa har været på de fleste iværksætteres læber i løbet af 2015 og det har da også været et vildt år, med masser af omtale og en investering i Tv-programmet Løvens Hule. Vores interview med dem var dog før Løvens Hule og handler primært om opstartsperioden.

Læs blogindlægget her


 

2. Andreas Von Der Heide: vi vil slås med Ralph Lauren

EXHIBITION (3)

2015 stod også på en etablering af et samarbejde med Andreas Von Der Heide, som er medstifter af Les Deux. Han er blevet fast blogger på Saxis, og det er der kommet nogle interessante og særdeles populære blogindlæg ud af. Det mest populære blogindlæg fra Andreas var dette, hvor han udtaler at Les Deux vil slås med Ralph Lauren på den store internationale modescene.

Læs blogindlægget her


 

3. Les Deux medstifter: Jeg er tilhænger af at man færdiggør sin uddannelse

Andreas_von_der_heide

På 3. pladsen har vi et andet kontroversielt blogindlæg fra Andreas, som virkelig satte gang i debatten om uddannelse og iværksætteri, hvori han udtaler at han synes man skal gribe muligheden vi har i Danmark, og dygtigøre sig gennem uddannelse. Ikke alle iværksættere var enige, er du?

Læs blogindlægget her


 

4. Medstifter af Volt: Min mor spørger stadig hvornår jeg skal have et rigtigt job

Volt

Det næste blogindlæg på listen er historien om GetVolt.dk, som mange nok kender fra diverse festivaller. Volt er verdens største leverandør af de såkaldte powerbanks, der fungerer som et ekstra batteri til smartphones og lignende. Trygve fra Volt fortalte om omverdenenes reaktion på hele idéen om at han ville være iværksætter. Ikke alle synes det var en lige god idé.

Læs blogindlægget her


 

5. Pølsevognen lever stadig

Jess halling

Pølsevognen lever stadig blev skrevet af Jess, der er selvstændig pølsemand. Han skrev om alle de udfordringer man har som pølsemand i et samfund med billigere alternativer over det hele. Hvad der måske var mere interessant var at han også skrev om løsningerne, som blandt andet omhandler kvalitet og innovation.

Læs blogindlægget her


 

6. Stifter af Baresso: Der var egentlig ikke rigtig nogen der troede på det

luciani2

I oktober 2015, var vi inde og besøge Baresso på deres hovedkontor på strøget i København, for at interviewe Kenneth Luciani, som er stifter og direktør. Kenneth er en utroligt inspirerende personlighed og har rigtigt meget at byde på. I interviewet deler han blandt andet ud af gode historier og råd til andre iværksætter.

Læs blogindlægget her


 

7. Succes med webshop uden produktkendskab

garn

På 7. pladsen finder vi, nok det mest brugbare blogindlæg, i hvert fald hvis du gerne vil have en webshop. Dennis Drejer, stifter af blandt andet rito.dk, har lavet en step-by-step guide til at vælge det bedste produkt til din webshop, samt gode tips og tricks til at få succes som e-købmand.

Læs blogindlægget her


 

8. Forbered din virksomhed til at blive solgt

picjumbo.com_IMG_3335

I dette blogindlæg skrev vi om de store fordele, der er ved at forberede sin virksomhed til at blive solgt, selv om den ikke skal sælges. Det var ligeledes et blogindlæg der lagde op til debat, men vi fik rigtigt meget positiv feedback på blogindlægget.

Læs blogindlægget her


 

9. Kristoffer smider underbukserne og kaster sig over sexlegetøj

topbannerkhk-e1431342972365-1024x338

Det næste i rækken er blogindlægget med den pikante titel, der handler om Kristoffer Hjerrild, der i 2015 solgte sin webshop underwear4men.dk, på Saxis. I blogindlægget fortæller han om erfaringer, dels med vores service, men også generelt omkring processen når man sælger en virksomhed.

Læs blogindlægget her


 

10. Capstore, fra webshop til fysisk butik

CAPSTORE

Det sidste blogindlæg på listen, er dét om CAPSTORE, der vandt en konkurrence gennem Fisketorvet. Præmien var en fysisk butik på Fisketorvet. I blogindlægget fortæller Mads fra CAPSTORE om de udfordringer de er stødt på i forbindelse med at gå fra at være en webshop, til at have en butik på Fisketorvet.

Læs blogindlægget her

Interviews Og GæsteblogsNyheder fra Saxis

En tanke omkring “De 10 bedste blogindlæg i 2015

  1. Super inspirerende at læse disse blogs. Jeg er selv iværksætter og drømmer om at kunne leve af det i fremtiden. Det er meget motiverende at læse diverse blogs fra dette website, tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Artikler som også interessere dig

Betingelser ved salg af aktiver via Saxis Philip Roager 2020-06-23
Bedre annoncer, mindre besvær Niels Ryding Olsson 2019-10-02
2 nye funktioner til din salgsannonce Niels Ryding Olsson 2019-03-06
Om os Niels Ryding Olsson 2019-01-11
Icebreaker Urban – ismaskinen der får folk til at f... Philip Roager 2018-10-16