9 grunde til at du skal sælge selv i stedet for gennem en mægler

picjumbo.com_IMG_6122

Mange virksomhedsejere betaler idag for meget for at få solgt deres virksomhed. Derfor har vi skabt Saxis for at gøre salgsprocessen mere gennemskuelig, effektiv og prisvenlig. Her er vores 9 grunde til, at du skal sælge din virksomhed selv.

1 Flere bud = højere salgspris

Ved at sætte din virksomhed til salg online kommer du i kontakt med langt flere købere. På den måde, kan du få flere bud på din virksomhed og på den måde drive prisen op. Ingen kan sælge, en køber, idéen om din virksomhed, bedre end dig selv.

Læs også: Hvorfor lukke når man kan sælge?

2 Vi sikrer dig gode overdragelsesvilkår

Vi finder de bedste fagfolk til dig, til den bedste pris via vores online 3 tilbudsservice Agera.dk. På den måde kan du sikre dig at din overdragelse sker på de bedst mulige vilkår, uden at du betaler for meget for at få lavet kontrakterne.

3 Du forbliver anonym men kommer stadig ud til så mange som muligt

Du kan være fuldstændig anonym og stadig vise virksomheden frem til alle. Vores online annoncerings system er lavet sådan, at du ikke på nogen måde angiver oplysninger der kan afsløre hvilken virksomhed der er tale om, medmindre du selv ønsker det. Vi har en NDA (fortrolighedserklæring) du kan downloade og sende til potentielle købere, så de kan underskrive den inden du udleverer nogle oplysninger til dem. På den måde sikrer vi din anonymitet.

Læs også: 5 veje til et hurtigere virksomhedssalg

4 Vi kan kontakte dine konkurrenter anonymt

Vi kan anonymt tage kontakt til dine konkurrenter, hvis det ønskes. Dine konkurrenter er som regel de mest oplagte købere og også dem der vil give mest for din virksomhed. Det kan godt være svært selv at tage kontakten til en konkurrent. Der kan være negative følelser involveret som kan ødelægge kommunikationen.

5 Vi guider dig igennem det økonomiske overblik over virksomheden

Vi guider dig igennem hvordan du får et godt overblik over virksomhedens økonomi. Vi har lavet skabeloner og guides til alle de forskellige analyser der skal til, så det er til at finde ud af. Efter du har lavet de passende økonomiske analyser, råder vi til at du kigger det igennem med din revisor. På den måde sparer du både tid og penge.

 

6 Vi skaber den røde tråd i hele processen for dig

Vi har skabt den røde tråd i hele salgsprocessen for dig i vores guide “De 5 faser i et virksomhedssalg”. På den måde kan du altid have overblikket over hvor i processen du er og hvad du bør gøre.

7 Vi sørger for at du bruger minimal tid på salget

Fordi vi sørger for at interesserede købere der leder efter virksomheder som din, bliver gjort opmærksom på din salgsannonce, behøver kun at bruge minimal tid på at få virksomheden solgt. På den måde kan du stadig drive din forretning, ved siden af.

8 Vi er ved din side og støtter dig hele vejen

Vi er ved din side hele tiden. Du kan altid ringe eller skrive til os hvis du er presset. Når du forhandler vil der naturligvis komme et stort pres på dig og derfor er det vigtigt at du har en støtte ved din side. Vi lader dig ikke i stikken, selvom du selv står for salget.

Læs også: Laver du også disse 3 fejl når din virksomhed er til salg online?

9 Vi sørger for at du får den bedste advokatbistand, til den bedste pris

Når det kommer til kontrakter som f.eks. overdragelsesaftalen, skal du bruge en advokat. Vi sørger for at du bliver sat i kontakt med de bedste advokater til de bedste priser. Gennem vores søsterselskab Agera.dk har vi adgang til Danmarks største netværk af specialiserede advokater. Vi finder den bedste til netop din opgave og sørger for at du før en ordentlig behandling.

Faglige ArtiklerVærktøjskassen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artikler som også interessere dig

3 tips til at sælge din virksomhed hurtigt Mette Jeannot 2024-06-25
Undersøg virksomhedens SEO inden du køber den Mette Jeannot 2024-02-29
Køb og salg af virksomheder udenfor Danmark Niels Ryding Olsson 2022-11-14
6 Råd: Sådan kommer du i gang med influencer marketing Niels Ryding Olsson 2021-02-09
Køb af ny hjemmeside? Pas på den her slags ulovlige SEO Niels Ryding Olsson 2020-09-22