6 ting der er gode at vide når du driver restaurant

restaurant-449952_640

1 Kunden har altid ret!

Det er den gyldne regel. Kunden har altid ret. Altid. Det er fuldstændig ligegyldigt hvad du kan komme på af argumenter i dit hoved. Det eneste der er vigtigt er om kunden har en god oplevelse. Det er nemlig afgørende for om kunden kommer igen en anden gang. Så læg dit ego til side og giv kunden ret, hver gang.

Læs også: Restaurant-ejerens 3 vigtigste nøgletal

2 Restauranter har brug for markedsføring

Alle virksomheder har brug for markedsføring og restauranter er ingen undtagelse. Som restaurant ejer bør du derfor sætte dig ind i hvordan og hvor du skal kommunikere med dine kunder. Vil du tiltrække nye kunder med markedsføring? Vil du kommunikere med dine faste kunder gennem din markedsføring? Hvilke budskaber skal du ud med? Hvem er din målgruppe?

Dette er alle spørgsmål som skal besvares i din markedsføringsplan. Husk på at en del af oplevelsen for dine kunder også er hvilke forventninger de har og hvilket billede de har af restauranten. Dette kan du påvirke gennem din markedsføring.

3 Catering kan udvide din forretning

Du har alt hvad du skal bruge for at starte en god catering forretning, når du har en restaurant. Du har kunderne, personalet, udstyret og råvarerne. Det eneste du skal gøre er, at stille servicen til rådighed overfor de kunder der i forvejen kommer i din restaurant.

4 En daglig opgørelse kan hjælpe med at effektmåle

En daglig rapport over dine salg kan hjælpe dig med at holde styr på din forretning. Dag for dag vil det måske ikke give så meget, men det at have historiske data du kan kigge på kan give dig et bedre billede af sæsoner og andet. Det kan også hjælpe dig, til at måle om nogle af dine markedsføringstiltag virker.

Læs også: Start en restaurant succes: 5 råd

5 Din menu skal opdateres jævnligt

Priserne på råvarere ændrer sig og det gør omkostningerne ved at drive en forretning også. Derfor skal du sørge for at din menu holder dine omkostninger nede og profitten høj. Derudover er det rart for dine kunder at de kan få noget forskelligt når de kommer tilbage.

6 Småting kan spare dig mange penge

Små ændringer som at skifte til sparepærer i dine lamper kan spare dig mange penge. Det kan også være noget så simpelt som kun at køre opvaskemaskinen når den er helt fuld. At trimme din menu til det mest essentielle er også en god måde at spare på.

Se restauranter til salg (over 100)

Læs også: Restaurantejerens 3 vigtigste nøgletal, Nøgletal for begyndere

Faglige ArtiklerVærktøjskassen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Artikler som også interessere dig

6 Råd: Sådan kommer du i gang med influencer marketing Niels Ryding Olsson 2021-02-09
Køb af ny hjemmeside? Pas på den her slags ulovlige SEO Niels Ryding Olsson 2020-09-22
Skattemæssige faldgruber ved aktie- & aktivoverdrage... Lars Aamann 2020-07-14
Hvordan prissætter man sin virksomhed? Niels Ryding Olsson 2019-08-08
Opbevaring af regnskabsmateriale og bogføring af aktiver Niels Ryding Olsson 2019-07-10