Kajakpolo ⏐ Eventvirksomhed på Islands Brygge

Ansatte
26-50
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Kajakpolo til firmaevent og polterabend- fra byens bedste placering

Til dig der drømmer om et arbejdsliv med sommer, sol og bølger, fra den fedeste arbejdsplads i hjertet af København, på Islands Brygge.

Bryggens Kajakpolo er ideel for dig der drømmer om at kunne regulere din arbejdstid. Virksomheden har åbent 5 måneder om året, og højsæson for indehaver i 3 måneder, det giver masser af frihed.

Kajakpolo fungerer rigtig godt til grupper. Alle er nødt til at tage en aktiv del i spillet, for at få det til at fungere. Derfor er der en bred kundeskare, alt fra en virksomhed der har brug for en holdaktivitet, en polterabend der søger en sjov oplevelse, eller venner der vil prøve noget nyt.

Der er tale om en yderst veldrevet virksomhed, hvor alt der skal til for at drive virksomheden er på plads. Driftsmateriel, hjemmeside, bookingsystem, dygtige ansatte og tilbagevendende kunder er en del af pakken. Jeg hjælper dig gerne med at overtage, og få styr på alt der skal til, for at køre virksomheden videre og fortsætte væksten.

Bryggens Kajakpolo har været mit hjertebarn, men det er blevet på tide at søge videre mod nye udfordringer og sælge det videre til en ny ejer med friske øjne og ny energi.

Bryggens Kajakpolo har:
- Eksisteret i mere end 20 år
- Dokumenteret overskud hvert år, uanset vejr
- Opnået over 120.000 glade kunder på vores skudsikre koncept
- Aldrig haft en kunde der ikke blev grebet af spillet
- Badebro og fire kajakpolo baner på vandet ved Islands Brygge
- Omklædnings-/badevogn
- Alt udstyr du skal bruge (våddragter, kajakker, pagajer, redningsveste osv.)
- Velfungerende hjemmeside med højt rangerende SEO og trafikgenererende backlinks til sider med høje besøgstal

Se mere på videoerne her:

https://youtu.be/PjTuz_jomAQ?si=wfsBxoE3son3b_af

https://vimeo.com/957015592

Økonomiske nøgletal

Dækningsgrad: 73%
Overskudsgrad: 18-20%
Afkastningsgrad: 43%

Bruttofortjeneste inkl. arealleje vand t.kr. 690
Andre eksterne omkostninger (inkl. bil og markedsføring) t.kr. 340
Personaleomkostninger t.kr. 170
Resultat efter renter (indehavers løn) t.kr. 200

Vi har i første halvår af 2024, endnu en gang slået omsætningsrekord, og kigger ind i et overskud på t.kr. 300.

På nuværende tidspunkt genererer virksomheden et overskud på t.kr. 200 årligt. Dette sker med en indehaver der arbejder 15-20 timer om ugen i gennemsnit på året, samt en 25 timers ansat der har varetaget kontorarbejde, praktisk samt SoMe i sæsonen.

Der er indgået en 3 årig leasingkontrakt på badevogn, der koster t.kr. 40 årligt. Denne leasingkontrakt udløber om 1 år, hvorefter vognen ejes. Badevognen forventes at kunne holde 7-10 år yderligere.

Indehaverens løn er ikke medtaget i personaleomkostninger, idet firmaet er personligt ejet, hvorfor overskuddet er dennes løn.

Der ligger et stort potentiale for at hæve overskuddet, hvis man vil arbejde fuld tid, og brænder for projektet. Derudover er der fantastiske muligheder for at udvikle på-, og udvide konceptet med nye tiltag, eller åbne flere steder i København - og alle vores ideer til det, får du med i handlen.

I et år med tvivlsom sommer, har virksomheden fortsat genereret overskuddet. Uanset vejr er der kunder i butikken, og de fleste lørdage er fuldt booket flere måneder i forvejen.

Arbejder man fuld tid på projektet, kan der genereres en årsløn på at have åbent i 5 måneder. Det vil sige, at man de resterende 7 måneder kan arbejde (evt. remote) 5-10 timer om ugen.

Betaling for køb af kajakpolo sker som følger:

Ved indgåelse af aftale t.kr. 255.000
Årlig afregning i 4 år, såfremt virksomheden har drift t.kr. 75.000

Samlet pris t.kr. 555.000

Køber kan forvente at der i foråret er en del udgifter, før der er indtægter. Man er nødt til at have noget likviditet, udover købesummen.

Regnskaber udleveres ved seriøse forhandlinger. x

Overskud før skat: 250.000 DKK

Produktet

Kajakpolo minder om håndbold udført fra en kajak, hold styr på pagaj, kajak, bold, modstander og balance.

Kajakpolo er en sport hvor alle kan deltage, man behøver hverken kajak eller bold-erfaring for at kunne få det til at fungere. Kajakkerne er såkaldte ”sit-on-top” kajakker, som giver bedre stabilitet og gør at alle kan finde ud af at sejle dem.

Det uvan(d)te element gør at ingen er rigtigt gode til kajakpolo. Alle er på udebane og spillet er fyldt med tilfældigheder. Det kræver mere end noget andet teamwork og kommunikation for at få succes. Det gør kajakpolo til en formidabel teambuilding-aktivitet.

Kajakpolo er nemt at lære på kort tid. Vi har guidet over 120.000 glade kunder igennem kajakpolo, og aldrig haft en der ikke har været betaget og underholdt af spillet. Vi har haft deltagere fra 12 år og helt op til 84, som har spillet med, og haft det sjovt undervejs.

De fysiske rammer består af badebro, hvor kajakker, pagajer, bolde m.m. opbevares. Samt omklædnings- og badevogn med aflukket rum til instruktørers ejendele. Vognen er dækket af billede og logo og fungerer altså som en reklamesøjle midt på Islands Brygge.

Derudover medfølger SEO optimeret hjemmeside med værdifulde backlinks til hjemmesider med høj trafik.

Markedsføringskanaler

Vi sælger primært via hjemmeside, samt annoncer på Google og Facebook. Qua at vi har en god og tilbagevendende kundegruppe, skal der ikke gøres meget for at sikre omsætning.

Vi har desuden et samarbejde med diverse affiliat-sider som polterabend.dk, og med disse to salgskanaler, har vi udsolgt på 9-10 weekender om året.

Virksomheden er til stede på Facebook og Instagram, men der ligger helt 100% et uforløst potentiale i de sociale medier. Jeg har prioriteret et lettere arbejdsliv, og et offline et af slagsen, frem for at være på sociale medier.

Virksomheden gør brug af en dygtig konsulent til META ads og det har skabt virkelig gode resultater.

Vores brand er fokuseret på gruppeaktiviteter, og at det er sjovt at spille kajakpolo. Vi kommunikerer klart at formålet med virksomheden er at skabe en god og sjov oplevelse for vores kunder. Og vi markedsfører os ud fra dette. Især polterabender er en stor kundebase og vi oplever at være udsolgt hver evig eneste lørdag, hele sæsonen.

Virksomheden har gode professionelle billeder og videomateriale som kan bruges til SO-ME og markedsføring.

Omkostninger

Omkostningerne er drevet af en personale samt husleje til By & Havn, på den kontrakt vi har haft i mere end 20 år. Derudover er de væsentlige poster lønninger drift af badebro, badevogn, samt bil.

Der indkøbes hvert år en mængde kajakudstyr såsom pagajer, våddragter, redningsveste mv. hos samarbejdspartnere, beløbet er nogenlunde stabilt, og en forholdsvis lav post i regnskabet.

Vi skifter hvert 3-4 år kajakkerne ud, men de er overraskende billige til trods for at det er dansk produceret kvalitet, og de har en høj gensalgsværdi. Det er derfor ikke er en særlig stor udgift (hvis det ikke ligefrem er en indtægt) at udskifte dem. Badebroen udskiftes løbende, og den bygges simpelt og billigt.

Aktiver

Der medfølger badebro og nedgangsbro og alt hvad der skal til for at disse fungerer og er monteret korrekt - herunder dyre jernkæder i A4 stål, samt ankre i vandet.

Derudover medfølger alt hvad der skal til for at drive Bryggens Kajakpolo fremadrettet, herunder:
- Badevogn med med gasvarmer
- Varevogn, velkørende fra 2015
- Kajakker
- Pagajer
- Våddragter
- Redningsveste
- Instruktør-trøjer
- 8 kajakpolo mål
- Værktøj
- Reservedele til broen
- Lagerfaciliteter + inventar heri
- Hjemmeside med online booking-system.
- Professionelle billeder og videomateriale
- Instruktør manual med regler og alt praktisk information om kajakpolo

Du køber altså en fuldstændig køreklar virksomhed, med alt hvad du får brug for fremadrettet.

Inventar på 200.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Bryggens Kajakpolo blev startet for over 20 år siden, med drømmen om en hverdag fyldt med glade mennesker og højt humør. I begyndelsen var der bare en enkelt bane, som løbende er blevet skaleret op. Efter meget fokus på at udbrede konceptet er der kommet en masse kunder, flere af dem tilbagevendende.

Bryggens Kajakpolo var det første event i Københavns Havn. Vi ankom samtidig med havnebadet, i en forladt industrihavn. Bryggen er siden hen forvandlet til et levende og rekreativt område, som benyttes af utroligt mange mennesker på daglig basis. Fordi vi har ligget her så længe, har vi et rigtig godt samarbejde med By og Havn.

Jeg overtog Bryggens Kajakpolo i 2013. Jeg havde været involveret i virksomheden i 50 år inden da, og vidste derfor at jeg gik ind til verdens fedeste job i skønne omgivelser. Det har givet både glæde, udfordringer, personlig udvikling og lært mig uundværlige kompetencer i at drive virksomhed og lede ansatte.

Vi har nogle fantastiske instruktører, og en god gruppe på 25 ansatte, der har det godt sammen. Nogle har været med i årevis og kan biddrage med erfaring, og løbende ansættes nye, der læres op i at afvikle kajakpolo. Mange tidligere instruktører kommer stadigvæk forbi til et spil kajakpolo med de nye instruktører, og tager vagter ind imellem. Det er selvfølgelig med til at gøre arbejdsdagen endnu federe.

Markedet

Der er et enormt marked for eventvirksomheder. Der vil altid være efterspørgsel efter sjove aktiviteter, og som én af de eneste udbydere af kajakpolo tilbyder vi en meget unik oplevelse.

Særligt markedet for gruppe-events vokser. Bryggens Kajakpolo tilbyder en oplevelse som er sjov og udfordrende, hvor alle deltagerne kan være med. Det er en perfekt aktivitet for grupper som skal rystes sammen, eller grupper som i forvejen deler et godt sammenhold, og leder efter noget nyt at kaste sig over. Som nævnt har vi især mange polterabender på besøg. Denne kundegruppe kræver meget lidt markedsføring og står for omkring 65% af vores omsætning. Vi antager at vi er Københavns største spiller på polterabend markedet.

Uanset sommerens vejr bliver der altid godt booket op, 11-12 lørdage om året er udsolgt uanset hvad. De fleste danskere er vant til det varierende vejr, også over sommeren. Vejr har aldrig været en forhindring eller udfordring for os. En fremtidig ejer skal derfor ikke bekymre sig om, hvorvidt regn skulle have stor indflydelse på indtjening. Virksomheden kan tjene penge i alt slags vejr, og det behøver ikke at være 25 grader og solskin for at kajakpolo er hamrende sjovt.

Hvor mange eventvirksomheder har åbent året rundt, har vi kun åbent i sommerhalvåret. Det er muligt for en indehaver, at lave en årsløn ved at have åbent i 5 måneder, hvoraf der for indehaver er tale om cirka 3 måneders højsæson fra april til juni.

Bryggens Kajakpolo har masser af uudnyttet potentiale. Som nogle af de eneste der udbyder oplevelser fra havnen i Islands Brygge, kan du drive virksomheden til lige det du drømmer om. Jeg har drevet virksomheden relativt passivt, da det passer til mine ønsker for mit arbejdsliv, hvor jeg har værdsat en masse frihed og fritid og har haft små børn at tage mig af.

Der er utvivlsomt et kæmpe uforløst potentiale, hvis man vil ekspandere virksomheden til nye markeder. Der følger et ekspanderings-forslag med, som kræver en investering på omkring kr. 40.000. Inklusivt en ny hjemmeside til at sælge konceptet fra. Investeringen kan tjenes hjem det første år.

Svagheder/udfordringer

Vores markedsføring kunne optimeres. Primært på sociale medier er der stor mulighed for at vokse. Vi har udelukkende været aktive på vores profiler i sommersæsonen. Vi har dog fået udarbejdet en strategi der allerede er taget i brug og som en ny ejer kan fortsætte med. Der er altså en masse potentiale for at øge indtjening, ved fokus på sociale medier.

Overskuddet kunne være større, men jeg har prioriteret at have et let arbejdsliv. Derfor har jeg valgt at bruge flere penge på lønninger, som kunne have været sparet ved selv at tage aktiv del i arbejdet. Der er masser af muligheder for at optimere indtjeningsmuligheder.

Stærke sider

Lokationen er en af virksomhedens klart stærkeste sider. Vi ligger centralt i København ved Islands Brygge, der er travl med mennesker og events hele sommeren.

Vi oplever en enormt høj kundetilfredshed. Det skyldes konceptet, produktet af høj kvalitet, dygtige instruktører, god service og fantastiske omgivelser.

Vores produkt er meget unikt og vi tiltrækker masser af trafik gennem suveræn SEO, Google Ads og stærke backlinks. Vi har desuden ligget i havnen i over 20 år og derfor er en velkendt destination for events i København.

Ideel køber

Den ideelle køber er en person der drømmer om at arbejde få måneder om året, med et let arbejdsliv og masser af frihed. Dig der ønsker en hverdag med glade mennesker, under solen og lige ved vandet på Islands Brygge. Jeg har personligt elsket at være en del af den fantastiske sommer-stemning på Bryggen.

Du skal finde kreative løsninger i ny og næ, store som små, som ikke findes andre steder. Det er nyttigt at have nok handyman erfaring til at klare diverse småting uden at skulle hyre håndværkere udefra. Dog lærer man hurtigt det rent tekniske i vedligehold af faciliteterne.

Det er en fordel at have erfaring med afvikling og koordinering af events, eller en interesse i at lære det. Mest af alt kræver det at du kan lide at snakke med begejstrede mennesker og er åben. Det er i høj grad ”learning by doing”, der skal bruges til at drive virksomheden fremadrettet. Vi bidrager med en god overlevering af det hele.

En del af jobbet består i at lede en sindssygt god personalegruppe med godt sammenhold. Vores instruktører er af stor værdi, fordi de står med kunderne og er medskabere af den fede energi, som kunderne elsker.
Årshjulet hos bryggens kajakpolo kan man dele op i sommerhalvåret og vinteren. Om sommeren laver jeg alt reparation og vedligeholdelse. Der er desuden en del kommunikation med kunder og backend arbejde med bookinger og vagter.

Om vinteren bruger jeg lidt tid på at lave hjemmeside, SEO, klargøring af den kommende sæson, administrativt arbejde og lignende. Vintersæsonen er rolig og giver masser af frihed og tid til livet. Måske elsker du at rejse, stå på ski eller dykke ned i andre interesser, det får du god mulighed for her.

Køber bør have kørekort, ellers bliver det logistisk svært at drive virksomheden.

Opstartshjælp

Jeg giver rigtig gerne opstartshjælp og gode råd den første sæson, det vil give en ny ejer et rigtig godt afsæt til den første sæson. Virksomheden har været mit hjertebarn, og jeg ønsker at sælge til en køber, som jeg har tillid til, kan køre projektet videre med succes.

Det er derfor også i min interesse at køber får en så god overtagelse som muligt. Der er i øvrigt en stabil medarbejder-kerne som også kan hjælpe køber fremadrettet.

Jeg driver denne sæson færdig, frem til slut september, og lukker alt ned. Så kan køber være klar til at starte 2025 sæsonen i maj måned. Jeg prioriterer et salg, inden kajakpoloen lukkes ned for sæsonen.

Til 2025 sæsonen, står jeg for opsætning af broen, så alt materiel i vandet, står perfekt. En god start på det, giver et godt afsæt til sæsonen. I den forbindelse vil oplæring finde sted. Vi tager badebroen op om vinteren, for ikke at betale husleje og minimere slid. Derudover vil der være en oplæring i, hvordan kajakpolo spilles, og hvordan virksomheden er drevet hidtil.

Jeg fortsætter som freelance selvstændig i andre brancher efter salget, så jeg kan fremadrettet hyres ind til opgaver, såsom dykkerarbejde, hvis det ønskes.

Med den rigtige person, er jeg klar til at tale om et partnerskab eller franchise, hvor jeg kan fortsætte som en ikke-arbejdende del af virksomheden, men kan videreføre min enorme knowhow.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
255.000 DKK
Finansiering løbetid:
48 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1429

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
38431

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-07-2024
Udbudspris 555.000 DKK