Videorekruttering

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Applikation til brug af video i rekruttering sælges

Få fat i bedre kandidater til dit åbne job. Som virksomhed kender alle dilemmaet med at få mange ansøgninger som ikke er relevante og samtidig ikke få fat i tilstrækkeligt kvalificerede kandidater.

Simplee tager en anden vinkel og bruger video i rekrutteringsprocessen. Udgangspunktet er er at potentielle ansøgere optager en kort video, hvor de svarer på 3 spørgsmål stillet af virksomheden. De udfører også en ultrakort personprofil. Baseret på disse videoer og personprofiler udvælges et antal ansøger som vil blive invioteret til at søge jobbet. Enten via normalt “dokumentansøgning” eller en video ansøgning.

Denne proces betyder at førstehåndsindtrykket ikke er et dokument, men en personlig fremtoning. Mange ansøgere er ikke gode til at skrive ansøgninger og virksomheder går derfor glip af mulige gode kandidater. Den yngre generation er mere visuel i deres tilgang til alt og bruger video til mange ting.

Økonomiske nøgletal

Produktet er ikke lanceret og derfor er der ikke egentlige nøgletal.

Produktet

Simplee er ikke et egentligt rekrutteringssystem med et stort administrativt modul, men kan ses som et supplement til andre værktøjer og systemer og egner sig til at blive brugt i en virksomhed som kan se ideen i en anderledes screening til visse jobs.

Man logger på via brugerprofil/password eller Facebook eller LinkedIn. Simplee er udviklet i PHP og bruger SQL og Cameratag.

Omkostninger

Forskellige abonnementer til services: hosting, videoopbevaring etc.

Ca. 6000 kr./år

Aktiver

Produktet er et online produkt

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
548

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
37171

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-03-2024
Udbudspris 25.000 DKK