Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Partner med kontakter samt erfaring i forsikringsbranchen søges

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Der forventes startkapital, erfaring i forsikringsbranchen samt med på at være ansigt udadtil.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Fordelen ved seforsikring.dk er at det er en fuldt ud service baseret platform og derfor ikke krævet meget tid så snart det er sat op - da alt automatiseres. Så snart kunden selv udfylder informationen på hjemmesiden omkring hustanden/virksomheden, sendes dette automatisk ud til alle forsikringsselskaber. Så snart forssikringsselskaberne har svaret tilbage vælger vi 1-3 forsikringsselskaber som kunden/virksomheden selv kan vælge imellem.

Denne service ydes fuldstændig gratis for kunden da vi bliver betalt af forsikringsselskaberne for at indbringe kunder. Det er en super win-win situation. Kunden får en billigere pris - forsikringselskaber får en ny kunde - vi får betaling for at sætte dem i forbindelse med hinanden.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har tidligere fungeret udelukkende som et callcenter hvori der blev indhentet leads ved at ringe andre virksomheder op for en forsikringsmæglervirksomhed - og tilbyde dem et tilbud den vej igennem. Derfor har selve platformen ingen omsætning haft da den stort set lige er blevet lanceret og der ingen markedsføring er blevet lavet.

Jeg vil dog gerne diskutere min nuværende betaling fra forsikringsmægleren hvis i kontakter mig på denne annonce.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Seforsikring.dk er en dansk forsikringsportal som forbinder kunderne/virksomhederne med de forskellige forsikringsselskaber i Danmark. Vores mission er at forsimple forsikringsmarkedet for den almene dansker samt virksomhederne. Vi forhandler på vegne af privatpersonen/virksomheden og sammenligner priserne med alle de store danske forsikringsselskaber for at sikre den bedst mulige pris for kunden

Markedsføringskanaler

Nuværende Markedsføring:
I øjeblikket markedsfører seforsikring sig primært gennem Google Ads, hvilket giver synlighed, men kan mangle den personlige tilgang. Dette er en effektiv metode til at tiltrække trafik og skabe kendskab til platformen. Dog ønsker vi at bevæge os mod mere personlige videoer, der kan deles på Facebook og Instagram - hvilket er her den fremtidige partner også kommer ind i billedet.

Fremtidig Markedsføringsstrategi som du skal være en del af (plan for fremtiden):

Skab Personlige Videoer (Fremtidige partners opgave):
Investér i kvalitetsvideoer, der viser ansigterne bag seforsikring.dk. Dette kan inkludere videoer af teamet (dig), der besvarer almindelige spørgsmål om forsikringen, deler succeshistorier fra kunder eller endda giver et indblik i virksomhedens daglige arbejde. Dette skaber tillid og en følelse af ægthed blandt dine potentielle kunder.

Planen er at bruge Facebook og Instagrams annonceplatforme til at målrette videoer mod specifikke målgrupper. Dette kan omfatte personer, der allerede har vist interesse for forsikringer online eller dem, der har besøgt din hjemmeside. Interaktive annoncer som polls og spørgsmål kan også øge engagementet. Jeg står for opsætningen af alle kampagner, men har brug for en som har mod på at sætte ansigt på samt har styr på forsikringsbranchen i forvejen.

Skab Engagerende Indhold (Min opgave):
Udover annoncering skal der skabes engagerende og værdifuldt indhold på de sociale medier (i form af posts) samt relevante e-mails. Dette inkluderer informative blogindlæg, infografikker om forsikringstips og videoer, der belyser forskellige forsikringsaspekter. E-mail marketing skal over en periode efter leadsne er varmet op sendes ind til vores formular så de kan lukke som lead.

Besvar Kommentarer og Spørgsmål (Min opgave):
Vær aktiv på dine sociale medier ved at besvare kommentarer og spørgsmål hurtigt og venligt. Dette viser, at du værdsætter dine kunders input og er klar til at hjælpe.

Fortsætte Med Google Ads (Min opgave):
Selvom du bevæger dig mod sociale medier, fortsæt med at finjustere dine Google Ads-kampagner. Det er en værdifuld kilde til trafik, især når folk søger specifikt efter forsikringsrelaterede emner.

Ved at kombinere Google Ads med en mere personlig tilgang via Facebook og Instagram videoer samt ved at skabe værdifuldt indhold, kan vi ved seforsikring.dk etablere et stærkere forhold til vores kunder og dermed differentiere os i markedet for forsikringsplatforme.

Omkostninger

Virksomhedens nuværende omkostninger:
Hosting: DKK 129,-/md
Domæne: DKK 80,-/år
Markedsføring:?

Virksomhedens historie

Virksomheden startede allerførst som et callcenter hvortil der blev indhentet leads ved brug af kold kanvas leads og kontakte andre virksomheder via telefonen. Det gik hurtigt op for mig, at dette ikke var skalerbart på samme måde som at drive det via en platform og nå ud til 100x så mange kunder ved hjælp af den moderne teknologi vi har i dag.

Markedet

Det danske forsikringsmarked er præget af en række store og veletablerede aktører, inklusive selskaber som Tryg, Topdanmark, Alm. Brand og Codan. Disse virksomheder tilbyder et bredt spektrum af forsikringsprodukter, fra erhvervsforsikringer og privatforsikring. Den intense konkurrence mellem disse selskaber har ført til innovation og differentiering inden for forsikringsprodukter og kundeservice - dermed også en mulighed for at agere som mellemmand for forbrugerne.

Markedets samlede omsætning varierer år for år, men det danske forsikringsmarked er et af de mest modne i Europa. Omsætningen måles i milliarder danske kroner, og den nøjagtige værdi kan variere afhængigt af faktorer som økonomisk stabilitet, naturskader og ændringer i lovgivningen om forsikring.

Derudover har der været en stigende tendens til specialiserede forsikringsprodukter, samt besparelser heraf. Dette skyldes bl.a. inflationen samt folks interesse i at specificere deres forsikring mere.

Strategi

Som en digital forsikringsplatform har seforsikring.dk udviklet en strategi, der udnytter virksomhedens styrker og navigerer i markedet for at minimere trusler og svagheder. Den aktuelle strategi er sandsynligvis formet af flere centrale fokusområder:

1. Digital Præsentation og Brugervenlighed:
Styrke: En brugervenlig online platform, der tilbyder at forhandle din forsikring for dig eller din virksomhed.
Mulighed: Udnytte det stigende digitale fodspor i samfundet, hvor flere forbrugere foretrækker at forhandle deres forsikringer online.
Tiltag: Fokus på kontinuerlig forbedring af hjemmesidens brugeroplevelse, herunder nem navigation og enkle trin for tilbud på forsikring.

2. Partnerskaber og Netværk:
Styrke: Evnen til at forbinde forsikringsselskaber med både forbrugere og virksomheder.
Mulighed: Udnytte synergierne fra strategiske partnerskaber for at udvide produktudvalget og nå ud til en bredere kundebase.
Tiltag: Aktivt søge samarbejder med flere forsikringsselskaber for at udvide det tilgængelige udvalg af forsikringsprodukter og tiltrække forskellige målgrupper - dermed også en større mulighed for at forhandle på tværs af flere forsikringsselskaber.

3. Kundeservice og Tillid:
Styrke: Skabelse af tillid gennem professionel kundeservice og klare, gennemsigtige forsikringsprodukter.
Mulighed: Fokus på at opbygge langsigtede relationer med kunderne ved at tilbyde ekspertise og rådgivning. Dermed mulighed for at lave deres forhandling igen så snart kontrakten på nuværende forsikringsselskaber er udløbet.
Tiltag: Implementering af effektive kundeservicestrategier, herunder hurtig og præcis respons på kundeforespørgsler samt levering af opdaterede og relevante oplysninger.

4. Dataanalyse og Tilpasning:
Styrke: Indsamling og analyse af data for at forstå kundernes adfærd og præferencer - dermed kunne personliggøre oplevelsen for forbrugerne over en længere periode og styrke kundeforholdet.
Mulighed: Brug af data til at tilpasse forsikringsprodukterne i overensstemmelse med markedstrends og kundebehov.
Tiltag: Kontinuerlig analyse af kundeindsigter for at tilpasse produktudvalget og markedsføringsstrategierne i overensstemmelse med de observerede tendenser.
Den strategiske fokus på at kombinere teknologi, partnerskaber, digital markedsføring og kundeservice er afgørende for at forme seforsikring.dk som den digitale forsikringsplatform vi gerne vil være.

Vision

Seforsikrings overordene vision for virksomheden er at være den førende forsikringsplatform i Danmark - for både private forbrugere men også virksomheder. Vores plan er at være en velkendt og moderne platform som benyttes som et go-to sted når man gerne vil have forhandlet sin forsikring, men ikke selv vil bruge tid på det selv. Vi vil gerne sikre os tillid samt kvalitet for forbrugerne af vores platform. Udsigten i fremtiden er så snart vi har overtaget det danske marked, derefter at rykke videre til andre skandinaviske lande og indføre samme model.

Ideel køber

Den ideelle partner ville være en med fin startkapital, erfaring i forsikringsbranchen og dermed kontakter til de forskellige forsikringsselskaber. Den ideelle partner skal også være med på at fremstå som ansigtet ud af til i virksomheden og dermed personliggøre oplevelsen for forbrugerne (i form af content der kan bruges til markedføringsdelen).

Min rolle ville bestå af markedsføring (facebook ads, e-mail marketing, instagram ads samt google ads), udvikling af hjemmesiden efter behov (jeg har udviklet den nuværende) samt indsamling af leads kvalificerede leads via hjemmesiden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1139

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
36792

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
24-10-2023
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 100.000 DKK