Topdumbells.dk - Affiliate side med fokus på håndvægte

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Velkommen til Topdumbbells.dk - Din ultimative destination for håndvægte! Som en passioneret affiliate side tilbyder siden et omfattende udvalg af håndvægte til træningsentusiaster som dig. Uanset om du søger justerbare, Hex, eller normale håndvægte, har vi det hele samlet ét sted!

Med omkring 500 månedlige besøgende er Topdumbbells.dk en favorit blandt fitnesselskere.
På Topdumbbells.dk kan man finde omfattende information om styrketræning, der hjælper dig med at få den krop du gerne vil have. Uanset om du er en erfaren gym rat, en nybegynder bare er nysgerrig, er vores side skræddersyet til at imødekomme dine behov.

Økonomiske nøgletal

På nuværende tidspunkt genererer siden ikke betydelige indtægter, med kun omkring 250 kr om måneden. Derfor har jeg besluttet at sælge siden. Med den høje trafik, der allerede er etableret, forventer jeg, at en ny ejer vil have mulighed for at maksimere indtjeningspotentialet.

Som ny ejer af siden vil du have friheden til at udforske forskellige indtjeningsmuligheder, såsom affiliate-marketing, sponsorerede indhold, annoncering eller oprettelse af premium-tjenester. Ved at udnytte den målrettede målgruppe af erhvervsinteresserede besøgende kan du skabe en indtægtsstrøm, der passer til dine mål og ambitioner.

Ved at overtage siden får du en etableret platform med en solid læserskare og en trofast brugerbase, der allerede har vist interesse for erhvervsøkonomisk viden og nøgletal. Dette giver dig mulighed for at fokusere på at optimere og udvide indholdet, implementere strategier til brugerfastholdelse og udvikle en indtægtsmodel, der passer til dine forretningsmål.

Markedsføringskanaler

Hele 90% af trafikken på siden kommer fra SEO (Søgemaskineoptimering). Jeg har opnået høje placeringer på mange af de mest populære søgeord, såsom "dumbbells sæt", "triceps øvelser" "dumbbells" og mange flere

Den betydelige andel af trafik fra SEO viser, at Topdumbbells.dk er en troværdig og autoritativ kilde inden for fitness. Ved at opnå førsteklasses placeringer på nøgleordene har jeg formået at tiltrække en stor og relevant målgruppe af besøgende, der aktivt søger efter information om regnskabsanalyse og relaterede emner.


Med sådan en stærk SEO-tilstedeværelse og en varieret trafikkilde er topdumbbells.dk godt positioneret til at drive yderligere vækst og indtjening. Med den rigtige strategi og optimering af indholdet kan du udnytte den eksisterende SEO-styrke og tiltrække endnu flere besøgende og potentielle kunder.

Hvis du ønsker at overtage siden, får du ikke kun glæde af den solide trafik, men også muligheden for at bygge videre på den eksisterende succes og udvide indtjeningspotentialet gennem forskellige monetiseringsmetoder.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1240

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
36476

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-07-2023
Udbudspris 15.000 DKK