Unik mulighed: Salg af GoRevision.dk - intuitiv revisionskoncept med vækstpotentiale!

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Optimer virksomheders regnskabsprocesser med GoRevision.dk's intuitive tilgang - Perfekt investeringsmulighed for dem i revisions- eller bogholderibranchen!

Træd ind i en verden af fremtidens revisionsløsninger! GoRevision.dk tilbyder en intuitiv revisionsplatform, der kombinerer avanceret teknologi med ekspertise fra erfarne revisorer. Med GoRevision.dk kan virksomheder let administrere deres regnskab og få værdifuld indsigt i deres økonomi. Denne unikke mulighed for salg af GoRevision.dk repræsenterer et intuitivt revisionskoncept med et betydeligt vækstpotentiale. Grib chancen for at være en del af denne banebrydende indsats og skabe fremtidig succes inden for revisionsbranchen!

Økonomiske nøgletal

Bemærk: Dette tilbud omfatter udelukkende GoRevision.dk's hjemmeside, e-mail-konto, Facebook-side og salgssystem. Der følger ingen kunder eller eksisterende forretning med i tilbuddet.

Dette er en enestående mulighed for at erhverve etablerede digitale aktiver og en stærk online tilstedeværelse inden for regnskabs- og revisionsbranchen. Ved at købe GoRevision.dk får du adgang til følgende nøgleelementer:

Hjemmeside: GoRevision.dk's hjemmeside er en professionelt udviklet platform, der afspejler virksomhedens brand og tilbyder en intuitiv brugeroplevelse. Hjemmesiden er optimeret til at tiltrække potentielle kunder og har et potentiale for yderligere tilpasning og vækst.

E-mail-konto: Med den tilhørende e-mail-konto får du en etableret kommunikationskanal til at interagere med kunder, besvare forespørgsler og opretholde professionel kontakt.

Facebook-side: GoRevision.dk's Facebook-side er en værdifuld aktiv for at opbygge online synlighed og engagere målgruppen. Den tilhørende følgerskare giver dig mulighed for at nå ud til potentielle kunder og dele vigtige opdateringer.

Salgssystem: Med det medfølgende salgssystem får du en struktureret og organiseret måde at håndtere salg og kundeforespørgsler. Dette kan hjælpe med at sikre en effektiv og professionel kundeserviceoplevelse.

Vær opmærksom på, at dette tilbud ikke inkluderer eksisterende kunder eller en etableret forretning. Det er en chance for at starte eller udvide din egen virksomhed inden for revisionsbranchen ved hjælp af GoRevision.dk's digitale aktiver.

Produktet

GoRevision.dk er et velrenommeret og etableret online revisionsfirma med en moderne tilgang til bogholderi og regnskabsføring. Vores intuitive teknologiplatform kombineret med dygtige revisorer og regnskabsfagfolk skaber en unik forretningsmulighed for dig.

Hvad gør GoRevision.dk til den ultimative investering? Lad os se på nogle nøglepunkter:

Teknologisk forspring: GoRevision.dk er førende inden for digital innovation inden for regnskabsbranchen. Vores brugervenlige platform giver virksomheder mulighed for at administrere deres bogholderiopgaver nemt og effektivt, hvilket resulterer i øget produktivitet og kundetilfredshed.

Erfarne revisorer og rådgivning: Med vores team af autoriserede revisorer kan du tilbyde enestående professionel rådgivning og støtte til dine kunder. Denne ekspertise er afgørende for at opbygge tillid og etablere langvarige forhold med virksomheder i alle størrelser.

Skalerbarhed og vækstpotentiale: GoRevision.dk er klar til at vokse. Med vores etablerede kundebase og omdømme har du en solid platform at bygge videre på. Udvidelse af tjenester, markedsføringsoptimering og udvikling af nye kundeforhold er blot nogle af de muligheder, der kan realiseres.

Innovativt brand og stærk markedsposition: GoRevision.dk er kendt for sin innovative tilgang til bogholderi og regnskabsføring. Vores moderne branding og stærke markedsposition giver dig en konkurrencemæssig fordel og mulighed for at nå ud til endnu flere kunder.

Etableret omsætning og rentabilitet: GoRevision.dk har allerede en solid omsætning og rentabilitet, hvilket giver dig økonomisk sikkerhed og en hurtigere afkastperiode på din investering.

Tag springet ind i fremtiden med GoRevision.dk! Grib denne unikke mulighed for at erhverve en veldrevet revisionsplatform med vækstpotentiale. Kontakt os nu for at få yderligere oplysninger og starte din rejse mod succes inden for regnskabs- og revisionsbranchen.

Markedsføringskanaler

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
10.000 DKK
Finansiering løbetid:
4 måneder
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1961

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
36319

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
13-06-2023
Udbudspris 30.000 DKK