Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 60.000 DKK

Søg lignende virksomheder

infosundhed.dk - Sundhedsportal med over 9.500 besøgende organisk per måned - information om sygdom & sundhed til salg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

INFOSUNDHED.DK - ER EN KILDE TIL TROVÆRDIG INFORMATION OM SYGDOM OG SUNDHED.
infosundhed.dk indeholder bl.a. Lægens Leksikon som et unikt opslagsværk inddelt i 25 sygdomsområder, der kort og præcist informerer brugeren om sygdom og sundhed.

Det sunde liv handler om evnen til at drage omsorg for sig selv og tage vare på egen sundhed. Det er dokumenteret, at patienter der inddrages i deres behandlingsforløb, opnår bedre resultater og større tilfredshed.

Stadig flere danskere søger efter sundhedsfaglig information på nettet. En analyse fra Danmarks Statistik viser, at 64 procent af alle danskere over 18 år søger information om sundhed og sygdom på internettet.

Økonomiske nøgletal

Der er gennem årene investeret betydelige midler i infosundhed.dk, som i dag fremstår i en unik og professionel opsætning med stor impact.

infosundhed.dk er en sundhedsportal, der skal ses som en forretningsmæssig mulighed med et betydeligt indtægtspotentiale, hvor køber har mulighed for at videreudvikle og styrke det forretningsmæssige.

Produktet

INFOSUNDHED.DK INDEHOLDER FØLGENDE TEMAER:

LÆGENS LEKSIKON er et unikt opslagsværk med 25 kapitler med mere end 900 artikler i alfabetisk orden, der kort og præcist opdaterer brugeren om sygdomme, symptomer og behandling. De 25 kapitler er skrevet af 34 af landets førende lægefaglige specialister med stor erfaring og ekspertise indenfor de enkelte sygdomsområder.

1. AKUPUNKTUR
2. AKUTTE LIVSTRUENDE SITUATIONER
3. ALDERENS SYGDOMME
4. BLODSYGDOMME
5. BØRNESYGDOMME
6. HJEMMESYGEPLEJE
7. HJERNE OG NERVER
8. HJERTE OG BLODKAR
9. HORMONER OG STOFSKIFTE
10. HUD- OG KØNSSYGDOMME
11. IDRÆTSSKADER
12. KNOGLER, MUSKLER OG LED
13. KRÆFT
14. KVINDESYGDOMME - GYNÆKOLOGI
15. LUNGE OG LUFTVEJE
16. MAVE TARMSYGDOMME
17. MISBRUG
18. NYRE- OG URINVEJE
19. PALLIATION
20. PLASTIKKIRURGI
21. PSYKISKE SYGDOMME
22. SMERTEBEHANDLING
23. TAND – MUND - KÆBE
24. ØJNESYGDOMME
25. ØRE - NÆSE - HALSSYGDOMME

UDOVER LÆGENS LEKSIKON ER DER FØLGENDE TEMAER AF SELVSTÆNDIG VÆRDI:

SYMPTOMGUIDEN - hjælper med at indkredse søgningen på en mulig sygdom. Ved at vælge det område på figuren, hvor brugeren kan mærke eller se et symptom, søger SymptomGuiden blandt de mere end 900 artikler i Lægens Leksikon.

KROP & SUNDHED - for at undgå livsstilssygdomme som hjerte- karsygdomme, diabetes, fedme, KOL, og muskel- skelet-sygdomme, kan man selv gøre en forskel hvad angår livstil, kost og motion. Arkiv med 102 artikler.

DET SUNDE LIV - er sund fornuft, hvor alle elementer i vores livsstil udgør brikker i det store puslespil.

KRAM er en forkortelse af KOST, RYGNING, ALKOHOL og MOTION - de såkaldte kram-faktorer, hvor anbefalinger ifølge Sundhedsstyrelsen bør overholdes for at opretholde en sund livsstil og derved forebygge livsstilsrelaterede sygdomme.

KOST - en sund, varieret og næringsrig kost er en af grundstenene i en sund livsstil. Indeholder 24 artikler.

RYGNING - er den livstilsfaktor, der har størst negativ indflydelse på danskernes sundhed. Indeholder 6 artikler.

ALKOHOL - der er individuelle forskelle på, hvordan kroppen nedbryder og skades af alkohol. Indeholder 8 artikler.

MOTION - giver fornyet energi i hverdagen, og forebygger livsstilssygdomme. Indeholder 12 artikler.

UGENS ARTIKEL - aktuelle hverdagsproblemer, hvor brugeren kan få viden og gode råd til forbedring af livsstil og helbred. Arkiv med ca. 36 artikler.

FIND BEHANDLER - du kan her finde adresse og telefon på akut hjælp, sygehuse, skadestuer, døgnapoteker, apoteker, psykiatriske akutmodtagelser m.fl. Databasen indeholder mere end 16.000 behandlere bredt i den danske sundhedssektor.

PATIENTRETTIGHEDER - Patientguide giver dig viden, råd og redskaber hele vejen igennem dit sygdomsforløb - uanset hvad du fejler.

MEDICINENS HISTORIE - spændende indblik i de mest epokegørende medicinske fremskridt gennem tiderne. Du kan gå på opdagelse blandt 67 beretninger fra lægevidenskabens landvindinger.

FRITEKST SØGNING - ønsker du at søge på en specifik sygdom kan du hurtigt finde artiklen via den alfabetiske oversigt - eller i søgefeltet øverst på forsiden.

Markedsføringskanaler

www.infosundhed.dk og Facebook

Virksomhedens historie

Lægens Leksikon/ infosundhed.dk er udgivet, på visionen om af skabe et opslagsværk af høj kvalitet, i et tæt samarbejde med 44 anerkendte og engagerende speciallæger som alle nyder stor respekt indenfor deres faglige viden.

Markedet

infosundhed.dk er en sundhedsportal, der skal ses som en forretningsmæssig mulighed med et betydeligt indtægtspotentiale, hvor køber har mulighed for at videreudvikle og styrke det forretningsmæssige.

Ideel køber

Som led i et generationsskifte ønsker vi at undersøge mulighederne for et salg af vores site. Der er gennem årene investeret betydelige midler i infosundhed.dk, som i dag fremstår i en up-to date version.

Med overdragelse til køber, følger samtlige rettigheder, herunder rettighederne til domænenavn og indhold på infosundhed.dk

Opstartshjælp

Vi er til rådighed for uforpligtigende drøftelser af nærværende som sparingspartner for køber.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
927

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35966

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
23-02-2023
Udbudspris 60.000 DKK