Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Opret forbindelser uden grænser – Limitless Card, det revolutionerende elektroniske visitkort

Viborgvej, Randers NV
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Del dine kontaktoplysninger hurtigere end nogensinde før med den nye NFC-teknologi

Med et elektronisk visitkort får du en professionel måde at oprette forbindelser på, mens du præsenterer dig selv og din virksomhed. Elektronisk visitkort giver dig en nem og hurtig måde at dele informationer om dine kontaktoplysninger, herunder navn, virksomhed, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse og webadresse. Det er en hurtigere måde at dele dine kontaktoplysninger på end at sende dem med post eller e-mail. Det kan også hjælpe dig med at brande dig selv og dit firma ved at give dit kort et unikt udseende, der reflekterer din personlighed og din virksomheds mission.

Regnskab

Afkastningsgrad
-29%
Soliditetsgrad
-18%
Likviditetsgrad
85%

Økonomiske nøgletal

Vi har betalende abonnementer som ligger på 11 styks, som betaler et engangs beløb hvert år.
Største del af salgene kommer fra vores direkte kort

Produktet

For at kunne forstå vores kort, så skal men vide nogle ting om NFC.
NFC er en teknologi, der gør det muligt for enheder at kommunikere trådløst med hinanden ved hjælp af radiofrekvenser. Det giver en hurtig og sikker måde at overføre data på, hvilket gør det muligt at dele elektroniske visitkort ved at placere to enheder tæt på hinanden. Dette gør det muligt at dele dine kontaktoplysninger hurtigere end nogensinde før.

Hvad er fremtiden for NFC? Fremtiden for NFC ser meget lys ud, da det giver en nem og sikker måde at dele data på. Det er også blevet meget populært til betalinger, da det gør det nemmere og hurtigere at foretage betalinger. Med flere virksomheder, der begynder at bruge NFC-teknologi, forventes det, at det vil være endnu mere udbredt i fremtiden.

Elektroniske visitkort er mere miljøvenlige end papirvisitkort, da de ikke kræver brug af papir. De kan også hurtigt og nemt deles overalt, hvilket gør det nemmere at oprette forbindelser med mange flere mennesker end med papirvisitkort. De er også fleksible og kan opdateres og ændres, hvis dine kontaktoplysninger ændres. Endelig er de billigere end at trykke et stort antal papirvisitkort.

Hvad er fremtiden for elektronisk visitkort?
Fremtiden for elektronisk visitkort ser lovende ud. Fremtidige design og funktioner vil sandsynligvis gøre det endnu lettere at bruge, dele og opdatere elektroniske visitkort. Det kan også hjælpe med at forbedre branding og forbedre kundeoplevelser ved at give mulighed for at tilføje interaktive elementer til visitkortene, såsom links til sociale medier, videoer eller mulighed for at sende en hurtig besked.

Markedsføringskanaler

Største del af salgene kommer igennem mund til mund.
SEO - Ligger som nummer 1 under elektronisk visitkort
Facebook
Instagram

Omkostninger

Omkostninger til indkøb af farve og kort.

Aktiver

Virksomheden og dets aktiver sælges med stor ærgrelse grundet personlige familiære forholde, som gør at den ikke længere kan drives.

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

https://amtsavisen.dk/randers/ivaerksaetter-klar-med-digitalt-visitkort-hold-kortet-taet-paa-en-telefon-og-vupti-popper-din-profil-op

Markedet

Der er en få konkurrenter i verden, og en i danmark.
Ifølge en rapport fra IBIS World var det globale marked for trykte visitkort værd omkring 8,8 milliarder USD i 2020. Men det skal bemærkes, at dette marked sandsynligvis vil falde i de kommende år, da flere virksomheder går over til digitale alternativer.

Samtidig er der en stigende interesse i online visitkort, og markedet for digitale visitkort forventes at vokse i de kommende år. Ifølge en rapport fra Grand View Research var det globale marked for digitale visitkort værd 825,0 millioner USD i 2020 og forventes at vokse med en årlig vækstrate på 23,6% fra 2021 til 2028. Dette skyldes i høj grad stigende brug af smartphones og øget e-handel.

Svagheder/udfordringer

Brugervenlighed: En af de største udfordringer med elektroniske visitkort er at sikre, at de er lette at bruge og tilgængelige for alle. For at forbedre brugervenligheden kan købere overveje at investere i en professionel udvikler, der kan skabe et intuitivt og letforståeligt design.

Tilpasning: Et andet problem med elektroniske visitkort er manglen på tilpasning. Mange elektroniske visitkorttjenester har begrænsede muligheder for at tilpasse design og layout. Købere kan overveje at finde en tjeneste, der giver større muligheder for at tilpasse designet.

Kompatibilitet: Elektroniske visitkort er ofte afhængige af bestemte software- og hardwareplatforme for at fungere korrekt. For at forbedre kompatibiliteten kan købere undersøge forskellige tjenester og platforme og vælge en, der er kompatibel med en bred vifte af enheder og software.

Sikkerhed: Elektroniske visitkort kan være sårbare over for hacking og anden cyberkriminalitet. For at forbedre sikkerheden kan købere sikre, at tjenesten, de vælger, har en stærk sikkerhedsprotokol på plads for at beskytte deres data og personlige oplysninger.

Stærke sider

Digital tilgængelighed: Elektroniske visitkort kan nemt deles via sociale medier, e-mail og messaging-apps og kan nå et større publikum på kort tid.

Interaktivitet: Elektroniske visitkort kan inkludere interaktive funktioner som links til virksomhedens website, sociale medier og andre online-ressourcer.

Real-time opdateringer: Elektroniske visitkort kan let opdateres i realtid for at afspejle ændringer i kontaktoplysninger og andre relevante oplysninger.

Miljøvenlighed: Elektroniske visitkort er mere miljøvenlige end traditionelle papir visitkort og hjælper med at reducere papirspild og CO2-udslip forbundet med trykning og transport.

Bedre organisation: Elektroniske visitkort kan hjælpe med at organisere kontaktoplysninger mere effektivt, da de kan gemmes og sorteres elektronisk.

Dataindsamling: Elektroniske visitkort kan give mulighed for indsamling af data om, hvordan og hvornår de deles, som kan bruges til at forbedre markedsføringsindsatsen og forstå brugeradfærd.

Øget brandingmuligheder: Elektroniske visitkort giver mulighed for at inkludere brandingelementer som virksomhedens logo og farver på en mere markant måde end traditionelle papir visitkort.

Omkostningsbesparelser: Elektroniske visitkort kan være mere omkostningseffektive end traditionelle papir visitkort på grund af lavere omkostninger forbundet med trykning, distribution og opbevaring.

Ideel køber

Virksomhedens og dets aktiver sælges grundet manglende tid til eks. salg og marketing, hvilket er nødvendigt for yderligere succes.

Der er proff of concept - Vi har aktive bruger hverdag, og betalende abonnementer.

Så den perfekte person til overtage projektet er en med gå på mod, en med vilje og blod på tanden.

Opstartshjælp

Står til rådighed og vil hjælpe med opstart

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1892

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
35844

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
23-01-2023
Udbudspris 20.000 DKK