Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Danmarks ældste Mobile cykelforretning sælges. (EST 2011)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Overtag eller udvid din nuværende forretning. Du får et kundekartotek fyldt med glade og tilfredse kunder (kun 5-stjernede anmeldelser). Indkøbsaftaler hos de største cykelgrossister i Danmark.

Cykellapning.dk kører ud til kunden og reparerer alle former for cykler på stedet (el-cykler, rickshaw cykler, duo cykler, el-ladcykler, handicapcykler osv.) Som udgangspunkt laver vi kun cykler, men kørestole, klap/barnevogne og mooncars laves også for offentlige virksomheder/erhvervskunder, hvor de indgår i flåden.

Koncept + Domæne + hjemmeside + SEO + kontaktformular + bookingsystem + mailbox og dertilhørende kundedata + Facebook-side/IG.

Domæner som kan medfølge: Cykellapning.dk - BikeMonkey.dk - Lapning.dk - Cykellap.dk - Bikeservice.dk - Erduflad.dk - Fladcykel.dk -Gobikeservice.dk - Slangeskift.dk

Økonomiske nøgletal

Omsætning er på 1.570.000 DKK ex. moms.
Vareforbrug: 244.000
Dækningsbidrag: 1.326.000

Regnskabstal er for Cykellapning.dk + BikeMonkey.dk

Overskud før skat: 453.000 DKK

Produktet

Cykellapning.dk’s kunder er institutioner, plejecentre, hjælpemiddelscentre, dagplejere, kommuner og private. Kunderne slipper for alt bøvlet med at transportere deres cykel/cykler til en cykelmekaniker. Vi kommer ud til kunden og udfører arbejdet på deres adresse. De fleste bestillinger kommer gennem et online bookingsystem. Her kan kunden nemt og hurtigt bestille service og andet 24/7. 

Markedsføringskanaler

Cykellapning.dk tiltrækker mange nye kunder. Det er ikke kendt for at være det billigste, men blandt de bedste og mest pålidelige. Vi overholder 100% af alle de aftaler som vi indgår og har kun tilfredse kunder i kartoteket. 

Hjemmesiden har et fantastisk domæne, og de fleste bookinger kommer direkte ud fra dette. 500-1000kr. i gennemsnit på Google reklamer pr. md. Lidt SEO-optimering, og det ligger derfor godt i en Google-søgning uden brug af annonce penge.

Virksomhedens historie

Cykellapning.dk op i 2011, da markedet for mobil cykelreparation stort set ikke eksisterede. Siden er markedet for mobil cykelreparation eksploderet. Årsagen er et stigende antal el-cykler og el-ladcykler, som er besværlige at transportere til og fra en konventionel cykelsmed. 

Markedet

Markedet for mobil cykelreparation er stort og der sælges flere lad- og el-cykler end nogen sinde før. Cykler som kan være svære for kunderne at transportere til og fra cykelhandleren. Der sælges mere end 300.000 nye cykler hvert år. Der vil altid være andre der laver det samme, men at man kommer til aftalt tid og leverer et fejlfrit produkt, er faktisk en mangelvare inden for området. Det har Cykellapning.dk altid været gode til og har udelukkende glade og tilfredse kunder.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1609

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
35645

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
21-11-2022
Udbudspris 1.234 DKK