Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Køreklar platform til besparelse i skat

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Med tilhørende rigtig godt navn og design samt system

Virksomhed med kæmpe stort potentiale indenfor revisionsbranchen sælges hermed, til den rette køber.

TotalSkat er en platform som hjælper folk med at få deres penge tilbage i skat ved hjælp af en formular, en udregningsalgoritme og en revisor vurdering. Kort sagt, så er det et projekt eller en virksomhed med kæmpe potentiale og store udvidelses/vækst muligheder.
Vi lavede platformen og hjemmesiden, samt en marketingsplan og i samarbejde med et revisions selskabet i forventningen om at kunne drive det selv, og det er derfor med et lidt tungt hjerte vi er nødt til at sælge projektet da vi har fået en helt unik mulighed som vi ikke vil gå glip af, og derfor er nødsaget til at afsætte dette projekt.

Dette følger med:

-Domæne
-Website/platform
-Platform
-Logo
-Alt grafisk
-Lanceringsplan
-Liste med influencers til marketing
-Facebook side
-Starthjælp

Der er kæmpe potentiale i dette projekt, da markedet er meget åbent og folk konstant har brug for at få hjælp til deres fradrag og spare penge eller få penge tilbage i Skat. I gennemsnit har hver dansker 3.000kr til gode i Skat, og samlet set for lad os bare sige 1.500.000 mennesker vil det betyde en årlig omsætning på 30% af det beløb. Det vil sige 1,3 milliarder kroner. Dette er et helt vildt fedt projekt til den der gerne vil skabe noget tryghed og gennemsigtighed blandt borgerne i Danmark samtidig med at man tjener rigtig godt med penge på det. Udover det, så er der kæmpe internationaliserings potentiale, da man vil kunne udvide til Norge og Sverige rimelig hurtigt.

Økonomiske nøgletal

Ingen økonomiske nøgletal endnu. Virksomheden har ikke været i drift, og derfor er der hverken omsætning eller overskud.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

TotalSkat er en platform som ved hjælp af et spørgeskema kan hjælpe folk med at få de penge tilbage i skat de er berettiget til.

Markedsføringskanaler

Aktiver

Ingen aktiver andet end platformen, designet, logoet, domænet osv

Opstartshjælp

Alt opstarthjælp inkluderet

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1293

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35579

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-10-2022
Udbudspris 16.000 DKK