Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Servicevirksomhed med indretning af boliger sælges - 2020+2021 omsætning ca. 500.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Virksomhed med kæmpe potentiale

Drømmer du om at blive, eller er du boligstylist, så er der en fantastisk mulighed her.

Denne virksomhed har en forudsætning for at komme dybere ind i branchen, da den kommer med et flot CV, med mange boliger der er solgt, med lave liggetider og høje salgspriser. Der er indrettet 15 boliger, som alle er solgt til udbudsprisen eller højere, med en gennemsnitsliggetid på 50 dage.

Virksomheden har allerede haft en omsætning på knap 400.000, og setuppet er 100% klar til kamp. Der medfølger et møbelvarelager hvoraf mange af dem er af dansk design. Ex. Hay, Muuto, ILVA m.m

Derudover medfølger en flot og æstetisk website, mail konti, sociale medier osv.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden er baseret på nogle enkelte aftaler med ejendomsmæglere, der har kunne henvise virksomheden til kunder. Derudover er der fundet flere kunder, via SoMe advertising.

Virksomheden har derudover arbejdet med en ejendomsinvester i nordsjælland, som køber og sælger luksusejendomme i ex. klampenborg. Denne kunde har leveret 95.000 i omsætning i 2021.

Overskud før skat: 50.000 DKK

Produktet

Virksomheden laver kommerciel indretning af boliger til salg. Konceptet er nok bedst kendt fra løvernes hule - men er blevet ret udbredt efterfølgende.

Virksomheden har forskellige pakker, som inkluderer alt. Man an skrue på priser og betalingsbetingelser som man vil - men virksomheder som denne, er blevet meget efterspurgte i tat med at boligmarkedet er på vej ned.

Markedsføringskanaler

Facebook og instagram ads.

Der er ikke sat gang i SEO, Google ads og den slags endnu. Dette er et kæmpe potentiale.

Omkostninger

Virksomheden har PT kun omkostninger til webhotel, og husleje på lager i Rødovre.

Samlet ca. 6.000 ex moms.

Aktiver

Virksomhedens aktiver består af inventaret, der estimeres at have en værdi af 50.000 i brugtsalgspriser. Derudover kommer virksomheden med et lager på 50M2 i Rødovre, som har en ualmindelig lav husleje (4.000 pr måneds ex oms) og et dertil indbetalt depositum på 12.000 ex moms.

Varelager på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

StudioEleven blev stiftet som en ide allerede tilbage i 2019. Faktisk var virksomheden under opbygning og opstart, da SalesStyling ramte løvernes hule.

Det skulle dog vise sig, at dette ville have en positiv indvirkning på virksomheden, da ejendomsmægler branchen, blev bekendt med konceptet som en kommerciel ting.

Virksomheden er simpelthen for flot og velbygget til, at være drevet videre med de kræfter der bliver lagt i det. Virksomheden sælges grundet nogle højere prioriterede projekter.

Markedet

Markedet er kæmpe stort.

Enhver ejendomsmægler er en potentiel kunde med kunder. Enhver bolig taget til salg, er en potentiel kunde og branchen er først lige startet.

Med andre ord, har man mulighed for at navigere i en branche, der først lige er født i Danmark. En yderst sjældenhed idag.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
899

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34573

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-01-2022
Udbudspris 75.000 DKK