Coaching med fokus på singler

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Målrettet forretningskoncept med fokus på singler

Her er en genial hjemmeside til salg - klar til at du kan gå igang med markedsføring og få kunderne i hus. SINGLECOACHING.DK er et nyt og anderledes koncept. Der er mange forskellige former for coaching og rådgivningsvirksomheder men SINGLECOACHING adskiller sig fra lignende konkurrenter da der her er udelukkende fokus på singler. Så hvis du er uddannet coach eller anden form for terapeut (du kan også tage en online coach uddannelse nemt og hurtigt) så er denne hjemmeside perfekt til dig der kunne tænkte dig at bygge en forretning op omkring singler. - nok en af de største målgrupper der findes i Danmark!

Økonomiske nøgletal

Det er kun hjemmeside, facebook side, domæner mm der sælges.
Jeg hjælper meget gerne med at udvide konceptet efter nærmere aftale. Jeg er på barsel og fik en god ide og jeg har brugt min barsel på at bygge hjemmeside og planlægge hele konceptet. Desværre har mit barn ikke mulighed for at opstarte i dagpleje før om nogle år og derfor sælger jeg nu ideen og det arbejde jeg har lavet så en anden kan tage konceptet og løbe videre med det. Det er nyt og spændende og lige til at gå igang med et stort potentiale

Prisen er sat meget lavt i forhold til hvad der skal betale til et firma for at lave annoncesæt, hjemmeside, billeder mm. Men 2000 kr skal SAXIS have for denne annonce. Derfor er det en mindstepris!

Produktet

Jeg tilbyder at du får følgende med i dit køb:
- super godt domæne der henvender sig til singler der har brug for hjælp, råd og vejledning i deres single liv : www.singlecoaching.dk
- en Wordpress hjemmeside, færdigbygget
- Facebook side der er færdiggjort og der er opsat markedsføring - klar til at gå igang!
-Derudover et andet domæne der hedder. singleverden.dk . Formålet er, at du kan bygge et singleforum op for dine kommende kunder, fx. lave events, en blog om singleliv eller et matchmaking univers. Kun fantasien sætter grænser og målgruppen er enorm

Markedsføringskanaler

Kunderne er i hele Danmark og i alle aldre. Konceptet Singlecoaching er til singler som har brug for råd/vejledning/en snak/coaching/samtaler med en professionel omkring sin livssituation

Omkostninger

Der er kun omkostninger til webhotellet - alt er betalt både billeder på siden, webhotel, hosting, domæner mm

Aktiver

Der er ingen aktiver da virksomheden ikke er skudt igang endnu. Al det kedelige forarbejde er lavet og jeg sælger ideen og konceptet videre billigt så en anden kan skyde det igang.

Virksomhedens historie

Jeg har været single i en del år og har afprøvet ALT - forskellige sider og koncepter og blev klar over, at mange singler mangler nogle at tale med i jagten på kærlighed. Derfor tog jeg et hurtigt coach kursus online (koster 1000 kr og varer 2 uger når man vil) og blev certificeret coach. Så købte jeg domæner og opbyggede en hjemmeside.

Det eneste jeg vil anbefale er, at køber tilkøber et booking modul til 199 kr pr måned så kunderne nemt og hurtigt kan booke en samtale.

Her er virkelig et nyt og spændende koncept som kan startes op - alt forarbejdet er allerede lavet så du skal bare springe ud i det, skaffe kunderne og komme igang. Du behøver ikke sidde, ligesom jeg, og rode med al det kedelige såsom domæner mm.

Markedet

Her er et kæmpe marked - over halvdelen af Danmarks befolkning er singler og de er trætte af det! De er ensomme og ønsker sparring og vejledning imens de dater. Nogle har behov for at tale om deres lave selvtillid, nogle har brug for at forberede sig inden en date, nogle har fået knust hjertet og nogle mangler lidt opmuntring til at komme igang med at lede efter kærligheden.

Her er et rigtig stort marked og rig mulighed for at markedsføre og få kunder

Svagheder/udfordringer

Eneste svaghed er naturligvis at jeg ikke selv har startet konceptet op endnu. Hvis man først starter det op er det selvfølgelig vigtigt at man har tiden til at besvare opkald og e-mails fra potentielle kunder. Og den tid har jeg ikke haft unde min barsel. Men jeg har været på cafeer og barer og interviewe mennesker for at undersøge om der var et marked. Og næsten ALLE singler jeg mødte elskede ideen.
prisen er også kun sat efter de timer jeg har brugt på at bygge konceptet og ideen og siderne op.

Stærke sider

- nyt koncept
-stor og bred målgruppe: singler i alle aldre
- hjemmesiden er klar og du kan straks gå igang med at få kunder
- ekstra domæne hvis du en dag vil udvide konceptet til fx blog eller forum

Strategi

Nu er alt klar til at du nemt kan gå igang og jeg vil anbefale at du:
- starter markedsføring op (jeg har mange gode forslag)
- du tager imod alle kunde henvendelser og går igang med at tjene penge og skabe din forretning
- du udvider konceptet til en blog og et forum for singler
- du markedsfører dig yderligere og evt. ansætter andre til at være singlecoah
- du kan evt. certificere dig med et online coaching bevis (jeg kan informere dig om hvor og hvordan du gør det hurtigst)

Vision

Visionen er at have en stor kundekreds som får singlecoaching i pakkeforløb så der er en solid indtjening som senere kan udvides. Priserne kan sagtens fordobles

Ideel køber

- du er coach eller har arbejdet med coaching eller du er god til at rådgive mennesker eller har mod på at lære det
- du er måske villig til at tage et coach kursus online (ca 1000 kr og varer ca 6 timer)
- du kan lide at vejlede andre
- du kan rådgive singler som har brug for at lettet hjertet fordi det er hårdt at være single
- du kan forestille dig et arbejdsliv hvor det består af kunder, singler, som booker sig til en skriftlig, telefonisk, online eller fysisk samtale med dig hvor de fortæller om deres udfordringer ved at være single og du guider dem og motiverer dem til at fortsætte eller begynde jagten på at finde den rette for dem
- du elsker selvstændigheden og en hverdag hvor du selv bestemmer hvor mange kunder du vil have

Opstartshjælp

- jeg sætter dig ind i hvordan hjemmesiden og facebook siden fungerer
- jeg kan lave enkelte ændringer på siden for dig hvis du ikke selv kan fx ændre kontaktoplysningerne til dine mm.
- jeg kan hjælpe med at finde booking systemet til din hjemmeside hvis du ønsker online booking til kunderne
- jeg kan opsætte instagram
- jeg kan igangsætte annoncer, kampagner og anden markedsføring for dig (mod merbetaling som aftales individuelt)
- jeg kan hjælpe dig med at lave markedsførings materiale fx flyers, plakater mm (mod merbetaling som aftales individuelt)

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2031

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
34549

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-01-2022
Udbudspris 8.000 DKK