Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Opskriftsblog med næsten 8.000 besøgende om måneden via organisk trafik

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Madblog sælges

En opskriftsside som får det meste af sin trafik fra organiske søgninger. Siden har et virkelig godt navn, og den har mange muligheder i sig. Men har et andet projekt som tager for meget af min tid, og får desværre ikke udnyttet den ellers gode opskriftsside.

Her har du muligheden for at bygge videre på en blog som har besøgende og har eksisteret i nogle år. Siden er bygget i Wordpress og er derfor nem at navigere rundt i. Der er også en Facebook gruppe med, men der er ikke gjort så meget ved den, der kommer dog alligevel likes fra folk som besøger den.

Der har været nogle henvendelser på noget samarbejde men har ikke gjort noget ved dem, det eneste som der er på siden er Adsense.

Der ejes domæne både med og uden bindestreg. Siden får de fleste visninger fra mobil, hvorfor den også er designet og tilpasset bedst dertil.

Økonomiske nøgletal

Jeg har forsøgt med Adsense men har ikke skuet så meget op for reklamer eller fået sat mig ordentlig ind i det. Det er ca. 4 måneder siden vi forsøgte os med Adsense og det har ca. givet 100-200 kr. i måneden. Men med nogle samarbejdsaftaler og et bedre overblik på Adsense ville der nok godt kunne hives en del mere hjem.

Overskud før skat: 0 DKK

Markedsføringskanaler

Siden har næsten 8.000 besøgende i måneden som kommer fra organisk trafik. De sidste 10 måneder har der været over 100.000 sidevisninger.

Omkostninger

Siden koster ca. 1000 kr. årligt.
Dette er til Hostning, domæner og SSL.

Virksomhedens historie

Jeg startede siden som et projekt for at få et større kendskab til Wordpress, hvorfor min interesse for mad og drikke skulle være en del af dette projekt. Har brugt rigtig mange timer på siden, og ønsker at se den vokse og blive endnu større, da den har et godt navn og nogle rigtig gode muligheder.

Har også en stor interesse for SEO, og har brugt lang tid på at skrive nogle gode tekster, metabeskrivelser og linkbuilde.

Ideel køber

Du kan gå flere veje med siden, det kan være du ønsker at eskalere siden og lave samarbejdsaftaler med andre virksomheder og beholde Adsense.

Det kan også være du vil drive en webshop med eventuelt spiritus eller køkkenudstyr. Det var selv en personlig overvejelse at drive en webshop med køkkenudstyr, men fik aldrig gjort mere ved det.

Opskriftssiden har gode placeringer på Google.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1460

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
34344

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-11-2021
Udbudspris 50.000 DKK