Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 750.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webbureau med loyal kundebase og igangværende serviceaftaler - Abonnementsindtægter: 226.684 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Løbende abonnementindtægt til salg

Gennem 11 år har vi opbygget en loyal kundekreds ved udvikling af hjemmesider, webshops og online markedsføring.

Du får en solid kundebase med igangværende serviceaftaler som udgør en overskudsgivende del af forretningen.

Du får en solid og velplejet kundebase med referencer som Flying Tiger, Gentofte Kommune, Københavns Kommune, Miljø og fødevareministeriet, tv kokken Nikolaj Kirk, Folkehuset Absalon.

De overskudsgivende aktiviteter er abonnementsdrevet inklusiv hosting, back-up og modul opdatering samt online markedsføring.

VI arbejder primært med WordPress udvikling og -vedligehold.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2020 - 572.833 kroner
Alene abonnementsindtægterne udgør 226.684 kroner i 2020. Beløbet er stigende og forventes at udgøre minimum 248.815 i 2021.

Der er blevet investeret i fremtidige projekter. Dette bevirker, at årsregnskabet ikke er retvisende.

De igangværende abonnementer er i sig selv overskudsgivende.

Overskud før skat: 197.000 DKK

Produktet

Vi er eksperter indenfor levering af hjemmesider og webshops i Open Source CMS såsom Wordpress og Woocommerce. Vi leverer ydelser i form af webarbejde, webprogrammering, serviceaftaler, grafisk arbejde, konsulentarbejde, online markedsføring mm.

Vi leverer egen hosting til kunderne som en del af vores abonnementaftaler.

Markedsføringskanaler

Vi får henvendelser via hjemmeside, mund til mund metode, søgning på Google. Desuden får vi en del henvendelser via anbefalinger fra eksisterende kunder. Vores kunder bliver som regel hos os i lang tid, hvor de løbende får udviklet nye opgaver, har abonnementer og får udviklet andre nye hjemmesider eller webshops.

Vi er på de sociale platforme såsom Facebook og LinkedIn og udgiver nyhedsbreve.

Omkostninger

I forbindelse med Coronaepidemien har nedskaleret virksomheden, således at vi på nuværende tidspunkt har en deltidsansat.

Udgiften for at varetage de igangværende abonnementer er 6.828 pr. måned og omfatter tid brugt, serverplads, hjemmeside overvågningssoftware, online markedsførings software.
Indtægten på disse aftaler er 20.735 kroner pr. måned.

Aktiver

Virksomhedens aktiver udgør et beløb på 409.874 kroner i 2020.
Disse aktiver er ikke inkluderet i den angivne salgspris.

Virksomhedens historie

Virksomhedens begyndelse kom efter en 10-måneders backpacker rejser rundt i sydøst asien.
Vi startede med at være 5 partnere, og fik efter kort tid etableret et kontor på Vesterbro i København.

Vi arbejdede med hjemmesider og webshops for forretninger i lokalområdet.

Siden da er der sket meget, virksomheden er vokset og vi har haft kontor flere forskellige steder.
Den drives nu med 1 ejer som også er den daglige leder.

Et stort arbejde er gået med at opdyrke de gode kunderelationer og dette har givet bonus i form af loyalitet og varige relationer til vores kunder.

Markedet

Der er efterhånden høj konkurrence i webbureau branchen. Open Source CMS har bevirket at mange selv kan udvikle deres egne hjemmesider og webshops. Så der skal en del markedsføring til for at hente nye kunder.

Vi har den fordel at have opbygget vores egen faste kundebase, som betyder, at forretningen kan køre rundt af sig selv uden den store markedsføring.

Vi har særligt fokus på Wordpress som er det mest populære CMS system på markedet, og dermed også store muligheder for høj kundetilgang.

Svagheder/udfordringer

Vores svaghed er, at vi fokusere kraftigt på ny-udvikling af egne koncepter og produkter. Dette bevirker at vi ikke har tilstrækkelige ressourcer til samtidig at varetage driften af den eksisterende virksomhed i det omfang som kræves.

Med den rette køber kan der lynhurtigt etableres markedsføring for hurtig kundetilstrømning og bygge videre på vores gode omdømme og igangværende abonnementer.

Stærke sider

Vores gode omdømme er helt klart et kæmpe plus. Et webbureau som har klaret skærene gennem så mange år, har en stor troværdighed og et erfaringsgrundlag at bygge på.

Vi har en stor palette af ydelser (full-service) at tilbyde kunderne og har altid et støt flow af webopgaver. Så selvom der egentlig ikke gøres det store, så kører forretningen rundt af sig selv med den eksisterende kundebase.

Alt i alt får man et professionelt webbureau med en solid kundebase inklusive hosting, service og markedsføring.

Ideel køber

Den ideelle køber har erfaring indenfor webbranchen og kan se de mange muligheder ved at udbygge vores eksisterende abonnementer.
Det vil være en fordel for køber allerede at have en etableret virksomhed som kan inkorporere de igangværende abonnementer og kunder, og dermed øge sin omsætning og indtjening.

Opstartshjælp

Sælger stiller sig til rådighed for en god overdragelse af virksomheden. De første 3 måneder efter overdragelsen hjælper sælger gerne køber vederlagsfrit med overlevering af kunderne. Altså bidrager med forklaring omkring kundeforholdet, hvilke ydelser vi leverer, hvilken relation vi har til kunden og anden brugbar info. Også gerne med sparring til hvordan køber kan mersælge ydelser.

Alt afhængigt af hvad køber efterspørger står sælger til rådighed for sparring. Også efter de 3 måneder, men hvor der evt. skal aftales nærmere omkring vilkårene. Er der brug for teknisk assistance til kunderne, aftales dette nærmere.

Sælger udtræder af virksomheden, med mindre andet aftales.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
350.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2228

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
33935

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-07-2021
Udbudspris 750.000 DKK