Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Rentabilitet.dk - passiv indkomst - Årlig omsætning ca. 22.500 kr.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Hjemmesiden genererer passiv indkomst gennem software salg og google adsense.

Hjemmesiden fungerer som passiv indkomst fra 2 kilder. For det første sælges der et software program der kan lave en automatisk nøgletalsanalyse (salg: >20k pr. år). Kunderne er primært hhx elever, landbrugselever, bankelever osv. (alle der har faget virksomhedsøkonomi). Anden kilde er artikler i form af hhx notater og opgaver, hvor indkomsten kommer fra google reklamer. Dette udgør ca. 2,5k pr. år.

Begge kilder til passiv indkomst kan skaleres.

Desuden ranker den godt på google, hvor den har en del gode placeringer. Disse kan der fokuseres på.

Jeg bruger ikke penge på reklamer længere. Så det passer egentligt lidt bare sig selv. Bortset fra at jeg skal bogføre osv.

Grunden til at jeg sælger websitet, er at mit fokus ikke længere ligger på den. Mit fokus ligger på arbejde som it-konsulent, hjemmesideudvikling for firmaer, studie samt min nyeste hjemmeside https://sikkermail-konsulent.dk hvor jeg opsætter sikker mail for virksomheder.

Så jeg sælger den pga. dovenskab. Jeg gider ikke at bruge tid på bogholderi osv.; det synes jeg nemlig er mega kedeligt. Jeg kan meget bedre lide at udvikle software.


Link til mere data: https://drive.google.com/file/d/1zAv0-uw3hjdx9ZtFv6lbRyG-Uf5zZj-j/view?usp=sharing
I linket fremgår der alt salg, adsense indkomst og google keyword rankings.

Link til den facebook reklame jeg brugte: https://business.facebook.com/billigebajerapp/videos/p.324066474955550/324066474955550/?type=2&theater

Link til analytics uddrag: https://imgur.com/rdt6vDx
Ca. 800 besøgende hver dag i snit. Næsten alt sammen organisk fra google.

Økonomiske nøgletal

Årlig omsætning ca. 22,5k.
Omsætning i alt: > 100k.
Dækningsgrad: 97,5 % (Eneste variabel omkostning er stripe gebyr)

Overskud før skat: 20.000 DKK

Produktet

Produktet en et program der laver en nøgletalsanalyse automatisk. Det er nemmere set end forklaret. Det kan ses med det samme på https://rentabilitet.dk.

Og hhx notaterne og opgaverne kan ses på https://rentabilitet.dk/opgaver/.

Markedsføringskanaler

Det meste trafik kommer organisk fra google. Har nogle gode SEO rankings. Desuden, er der gamle kunder der henviser nye kunder, da de rigtig godt kan lide programmet.

Omkostninger

Faste omkostninger: < 1.000.
Dette inkluderer hjemmesiden og https://www.license4j.com/ abonnement. License4j er java software der er integreret i programmet, så softwaren bliver låst til en enkel computer (så det ikke kan deles med andre).

Aktiver

Der er ingen aktiver. Det er bare en website.

Virksomhedens historie

Da jeg gik på handelsskolen, skulle vi bruge en masse tid på at lave nøgletalsanalyser. Det tog en lille time for hver gang. Det synes jeg var absurd, da det bare kunne automatiseres. Så automatiserede jeg det (efter en del blod sved og tårer), og har solgt programmet siden 2016. En af mine gode venner fra handelsskolen var en rigtig 12-tals student, så senere spurgte jeg ham om jeg ikke måtte sætte hans notaterne og opgaver ind på hjemmesiden også. Det måtte jeg gerne, så det gav lidt mere indkomst, men vigtigst af alt: mere trafik.

Det er min første rigtige virksomhed, så det er mit lille hjertebarn. Men jeg gider ikke rigtig bruge tid på at vedligeholde og bogføre det. Jeg er kommet frem til, at det jeg helst vil faktisk er at udvikle og programmere. Jeg har derfor gang i en del projekter. Fx: https://billige-bajer.dk, https://sikkermail-konsulent.dk, https://multicrypt.io.
Så jeg har måske for mange bolde i luften, så det er derfor at jeg sælger denne.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1641

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33656

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-04-2021
Udbudspris 50.000 DKK