Skalerbar firmaevent portal med kanon SEO indsats søger nye ejere!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Eventportal søger nye ejere der kan varetage det efterspørgende marked.

Skalerbar eventportal med 35+ etableret events, som kan afholdes på kryds og tværs af hele landet.

Firmaet blev etableret i slutningen af 2019, lige inden corona krisen ramte Danmark og der har derfor ikke været den store mulighed for at afholde nogle events indtil videre. Dog får hjemmesiden massere af eksponering allerede og der har også været flere henvendelser på afholdelse af events.

Hjemmesiden henvender sig til B2B markedet, hvor virksomheder let kan finde den type firmaarrangement de vil beskæftige sig med.

Du behøves ikke have nogle event erfaring for at drive hjemmesiden, da det primært fungere som en portal, hvor du kan sælge de forskellige events med en profit margin.

Dertil er der også et allerede etableret samarbejdspartner katalog, som du kan trække på når der kommer forespørgsler ind.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har endnu ikke været i stand til at afholde nogle former for events pga. Corona krisen og har derfor ikke noget omsætning endnu.

Priserne beregnes fra gang til gang, ud fra de kravspecifikationer som kunderne kommer med.

Den mindste profitmargin udgøre omkring 30%, hvoraf den største (og det mest efterspurgte event) udgør i omegnen af 90%.

Den gængse salgspris for et arrangement ligger på omkring 500,- ekskl. moms pr. person.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Virksomheden beskæftiger sig primært med B2B teambuilding events. Her kan virksomheder let finde nogle sjove, interessante teambuilding oplevelser som de kan afholde.

Der har igennem årene været en større og større efterspørgsel på kvalitets teambuilding oplevelser, som hjemmesiden her udbyder. I samarbejde med en masse forskellige samarbejdspartnere på kryds og tværs af landet, får du derfor en stærk hjemmeside, et stærkt produkt og nogle stærke samarbejdspartnere.

Markedsføringskanaler

Kunderne finder primært hjemmesiden online, hvor virksomheden har investeret rigtig meget i SEO optimering.

Siden er over de seneste 3 måneder blevet eksponeret 12.600 gange og har fået 513 kliks, hvilket udgør en CTR på 4.1% hvilket er et kanon godt resultat.

Hjemmesiden ranker pt. på 413 ord, hvoraf der kan forøges både placeringer og flere keywords, hvis man gør en aktiv indsats i at kommunikere ud via f.eks. blogindlæg.

Siden er desuden repræsenteret på en af Funguide som er en guide over sjove teambuilding aktiviteter i Danmark.

Omkostninger

Da virksomheden bruger samarbejdspartnere til afholdelse af de forskellige events, kan omkostningerne holdes på et minimalt niveau.

Der er nogle få "egne" events, hvoraf det også er her den største profit hentes. Her kræves der en yderligere investering på nogle få telefoner, som kan erhverves fra omkring 999,- pr. telefon og det anbefales man investere i omkring 10-20 telefoner, hvilket kan købes løbende efter behov.

Yderligere skal der investeres i én enkelt ekstern licens, hvilket koster 6.000,- kr. årligt og der kan forhandles en rabat hjem pga. corona.

Aktiver

Virksomheden har ikke nogle aktiver.

Virksomhedens historie

Jeg har igennem flere år arbejdet med events og teambuilding, hvor jeg har afholdt mere end 400 events, både i ind- og udland via mit gamle arbejde.

Da jeg efter flere år besluttede mig for at vende tilbage til Nordjylland, ville jeg selvfølgelig ikke lægge dette på hylden og dermed blev det startskuddet til virksomhedens fødsels.

I den forbindelse oprettede jeg siden, ringede rundt til diverse partners og fik en masse gode aftaler i hus, som senere kan være med til at få virksomheden til at vokse endnu mere.

På sigt var planen at skifte leverandør events ud med egne events, så virksomheden kunne øge sin profit margin.

Kort efter virksomhedens lancering, skyllede corona krisen ind over landet og dermed stod virksomheden uden nogle former for indtjening, men fik alligevel en masse forespørgsler.

Da vi nu snart kan se en ende på corona krisen og igen begynder at få en masse eksponering, har jeg besluttet at sælge virksomheden fra, da jeg i mellemtiden har lagt mit fokus på en anden virksomhed som jeg startede og nu lever af. Derfor er der desværre ikke tid til, at tage mig af den stigende efterspørgsel der snart vil komme på at afholde teambuilding events.

Markedet

Markedet kan betegnes som rigtig stort. De fleste virksomheder afholder som minimum 2 events årligt, men hvor mange større virksomheder afholder events månedligt.

Virksomheden henvender sig til alle typer events, bla: julefrokoster, sommerfester, introduktion events, produktlanceringer, tilkomst af nye medarbejder, sjove sociale dage og meget mere.

Der er klart nogle virksomheder der afholder langt flere events end andre, men grundlæggende afholdes der min. 2 events årligt.

Via. mit gamle arbejde (som var et lille eventbureau) havde vi en omsætning på små 6 millioner årligt, hvilket sagtens ville kunne forøges og skaleres på.

Svagheder/udfordringer

Virksomhedens største svaghed kommer udefra i form af f.eks. kriser, som corona krisen.
Dernæst kan der være kapacitetsproblemer, hvis en by som KBH er helt fyldt op på de helt store event dage.
Derfor kræver det, at holde trit med datoer og være ude i god tid.

Stærke sider

Virksomhedens styrker er, at det allerede har et godt og etableret netværk i form af gode og kendte samarbejdspartnere, som kan være med til at hjælpe virksomheden til nye højder.

Virksomheden kan desuden drives fra stort set hele landet og det kræver som udgangspunkt ikke de store udgifter at drive det.

Samtidig kan det hurtigt og nemt skaleres til bla. resten af norden, hvis man på et tidspunkt ønsker dette.

Strategi

Virksomhedens strategi har været, at udbyde gode, ambitøse og fyldestgørende events.
Vi har skåret alt "unødvendigt" fra og kun forkuseret på events, som vi i forvejen ved er nemme at eksekverer på og som taget rigtig godt imod.

Vi har lagt vores fokus på at være online via SEO og her er der gjort en enorm indsats, for at erobre mange placeringer på relativ kort tid. På sigt har siden helt klart mulighed for, at komme til at ligge på #1, på nogle af de mest eftertragtede keywords, hvilket kun kræver en yderligere content indsats fra næste ejer.

Vision

Virksomheden vision har fra dag 1 været, at være nogle af de mest eftertragtede samarbejdspartnere for andre virksomheder. Målet har været, at blive preferred partners for nogle af de helt store danske virksomheder og offentlige organisationer, som afholder teambuilding events relativ ofte.

Ideel køber

Den ideelle køber behøves nødvendigvis ikke have den helt store erfaring med events og drive et eventbureau, men er mere en god købmand og som kan se muligheder. Vedkommende må gerne have store ambitioner, fordi virksomheden og identiteten kan bærer det og vil nemt kunne vækstes, når der kommer hul i markedet igen snarest.

Samtidig skal man kunne holde mange bolde i luften og tungen lige i munden, da det kræver en del koordinering.

Virksomheden kan drives på sidelinjen, men anbefales klart, at når der kommer hul i markedet, at man så kan gå ind i det på fuldtid eller ansætte en til det.

Opstartshjælp

Virksomheden stiller alle nødvendige dokumenter til rådighed for, at kunne komme godt fra start.

Samtidig vil jeg kunne stå til rådighed som sparringspartner de næste mange måneder, både pr. telefon og pr. mail.

Der vil kunne arrangeres en introduktionsdag, hvor vi gennemgår det hele og alle processer heraf.

Jeg kan som udgangspunkt også godt blive i virksomheden for en lille andel, hvor jeg ville kunne stille mit andet firma til rådighed i form af online marketing og hjemmeside forberedelse.

Brug for investor til at finansere din drømme virksomhed?
Få en investor med ombord Vi har 164 investorer som samlet råder over 644.230.102 kr.
Er du investor? Opret investor profil

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
192

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33626

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-03-2021
Udbudspris 100.000 DKK