Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Online B2B markedsplads for affaldsressourcer

Haderslevvej, Aabenraa
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
International platform, der gør det nemt at finde nye samarbejdspartnere der kan genanvende affald til nye produkter.

Der produceres mere end 2 milliarder tons affald hvert år på verdensplan og det skønnes at mængden vil vokse med 70% inden 2050. For at affaldet kan blive genanvendt er det bl.a. vigtigt med gode netværk. Vi har med Waste-Outlet skabt en markedsplads hvor sælgere og købere nemt kan finde hinanden, spare tid i handels processen og via konkurrenceudsættelse få den rigtige markedspris. Alle affaldstyper kan handles på portalen, både lokalet og internationalt. En mands affald kan være en andens guld.

Økonomiske nøgletal

Platformen har været gratis at bruge for at tiltrække tilstrækkeligt med købere og sælgere. Der er nu indført abonnements betaling og 0,5 % og 0,25% kommision af det totale salg.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

På Waste-Outlet kan man:
Sælge, købe og efterspørge alle typer affaldsressourcer
Få information om hvad affaldet bliver brugt til, hvor affaldet ender og genanvendelses procenter
Få konkurrenceudsat sit affald
Stå opført i affaldsindex
Få information om potentielle handelspartneres CSR
Anvende Escrow betaling når man handler med nye partnere
Anvende Rating & Review for større sikkerhed

Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsfører sig via SEO og har gode placeringer på keywords, via socialemedier som LinkedIn, Instagram og Facebook og pressemeddelelser. Vi sender nyhedsbreve ud hver uge og har jævnligt kontakt med brugerne.

Omkostninger

Meget små omkostninger til drift. Husleje, udgifter til server, grafiske programmer, domæner, telefon, markedsføringstools, og en outsourced udviklingsmedarbejder.

Aktiver

Waste-Outlet har kontor i Det Kreative Hus i Aabenraa, som er et kontorfællesskab for kreative virksomheder og startups. Alle computer/grafiske programmer har vi på abonnement.

Virksomhedens historie

Waste-Outlet blev startet med baggrund i den ene ejers 20 års lange erfaring i affaldsbranchen. Han var træt af at bruge en masse tid på at ringe rundt hver gang han skulle sælge affaldsfraktioner, og da han ikke kunne finde et værktøj på nettet der kunne løse hans frustrationer, opstod ideen med at lave Waste-Outlet. Vi har brugt utallige timer på at bygge portalen, snakke med kunderne og finjustere, til det produkt det er idag.

Markedet

Det globale affaldsmarket havde en værdi af 2.080 milliarder dollar i 2019, og forventes fortsat at vokse i eksplosiv fart. Da vi startede Waste-Outlet var der ca. 5-10 konkurrenter på verdens plan som vi kunne få øje på. Det må forventes at der nu er mange flere der har fået øjnene op for markedet og dets muligheder.

Waste-Outlet har haft 1.500.000 ton listet på platformen og der er gennemført handler til en værdi af 3.500.000 $.

Svagheder/udfordringer

Vi har ikke været gode nok til salgs delen og til at tiltrække kapital. Dette er en fantastisk mulighed for den udadvendte sælger der er god til at bygge netværk , pitche, deltage i udviklingsforløb og søge støttemidler.

Stærke sider

Med ingående kendskab til affaldsbranchen har vi bygget den portal som kunderne har efterspurgt. Det er en omfattende portal med rigtig mange muligheder.

Ideel køber

Den perfekte køber vil være en der har erfaring med at drive en markedplads og ved hvad der kræves. Også gerne en udadvendt person der kan lide at pitche og sælge.

Opstartshjælp

Jeg har mulighed for at stå til rådighed på telefon og mail i en aftalt periode efter overtagelse. Oplæring er en del af købesummen.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1468

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33613

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-03-2021
Udbudspris 698.000 DKK