Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Danmarks første fuldautomatiske juridiske robot

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Vi sælger Danmarks første fuldautomatiske juridiske robot inden for Købeloven

Fuldautomatisk juridisk robot

(Den kan prøves her: https://taenk.dk/raadgivning-og-rettigheder/faa-raadgivning-om-dine-rettigheder-online)

Du behøver ikke være advokat for at kunne rådgive tusindevis af klienter. Vi har bygget Danmarks første juridiske robot indenfor købeloven, som både vejleder forbrugeren og efterfølgende udarbejder et klagebrev, hvilket forbrugeren kan sende til butikken eller det relevante klagenævn.

Robotten har været online i 3 måneder, og er allerede blevet benyttet af over 5000 forbrugere. Vores tilfredshedsundersøgelse viser i samme periode at 73% af brugerne giver 5/5 stjerner.

Regnskab

Afkastningsgrad
-36%
Soliditetsgrad
75%
Likviditetsgrad
398%

Økonomiske nøgletal

Vi har indtil videre solgt robotten på abonnement, hvor virksomheden som abonnere gratis har tilbudt robotten til dennes medlemmer.

Produktet

Du kan prøve vores produkt her: https://taenk.dk/raadgivning-og-rettigheder/faa-raadgivning-om-dine-rettigheder-online

Vi har bygget på ideen til den juridiske robot siden primo 2020. Vi har tidligere haft projektet www.parkeringsafgift.dk som blev solgt, hvorefter vi havde tid til at færdiggøre projektet Lawbuddy.

Vi fik solgt robotten til FBR på et månedligt abonnement. Vi ser dog et langt større potentialet i at afslutte denne kontrakt, og udbyde robotten på f.eks. lawbuddy.dk, hvor almindelige forbrugere kan benytte den.

Her anbefaler vi at sætte en betalingsmur op, hvor forbrugeren skal betale f.eks. 50 kroner pr. klagebrev. Hvis du her får en trafik på bare 1.000 besøgende om måneden, så vil det blive til 50.000 kroner (1000 x 50 kroner). Betalingsmuren kan sættes op automatisk, og kan forekomme til sidst i robotten, forinden klagen bliver sendt til forbrugerens mail. Vores robot har haft en trafik på over 2.000 brugere på bare den sidste måned.

Vores baggrund for sitet er at jeg er selvlært "hjemmesidebygger", og at vi løbende har haft tilknyttede programmører til det lidt tungere projektarbejde. Vores baggrund for det juridiske indhold er at vi er kommende jurister. Det juridiske indhold er ligeledes blevet tjekket grundigt af en gruppe jurister hos FBR.

Sitet at launches i ultimo 2020. Der er investeret +1000 timer i at udarbejde det juridiske bag robotten. Det vil koste cirka 800 kroner om måneden at vedligeholde. Vedligeholdelsen sker automatisk.

Vi hoster robotten gennem Landbot.io. Vi har på baggrund af at vi har benyttet disse i over et år en særlig aftale. De har efter vi blev medlem skiftet forretningsmodel, og det er i dag langt dyre at benytte deres software. Den er vi dog ikke ramt af, og vi er blevet lovet at beholde vores gamle abonnement.

Vi vil sælge projektet fordi vi alle stopper studiet om 3 måneder, herefter går ud i fuldtidsstillinger. Vi finder derfor at primært tiden ikke vil være til det. Vi kan ligeledes mærke at lysten for at være selvstændige samtidig er dalende.

Markedsføringskanaler

Kunderne har indtil fundet os via vores kundes kanaler. Vi forventer at der er gode muligheder for at vække opmærksomhed gennem pressemeddelelser, idet vi er de første på markedet med en fuldautomatisk juridiske robot.

Omkostninger

Der er få omkostninger forbundet med at drifte robotten.

Markedet

Der findes p.t. ikke noget lignende på markedet. Hvis du vælger at sætte en betalingsmur op på f.eks. 50 kroner forinden robotten udarbejder en klage, så vil du med en trafik på bare 2500 mennesker tjene 125.000 kroner om måneden.

Opstartshjælp

Vi tilbyder selvfølgelig køber en opstartsperiode, hvor vi sætter denne ind i systemerne.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
250.000 DKK
Finansiering løbetid:
3 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1920

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
33593

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
18-03-2021
Udbudspris 100.000 DKK