Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 16.000 DKK

Søg lignende virksomheder

En platform til behandlere og instruktører som indeholder bookingsystem, peronlig profil, betalingsløsning osv

Masnedøvej, Vordingborg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Virker som Airbnb

Treattime.dk er en platform for alternative behandlere som massører, kropsterapeuter og/eller instruktører i f.eks. yoga.
Ca. 28 % af den danske befolkning har brugt en eller anden form for alternativ behandling i løbet af et år - det svarer til ca 1,3 million personer.
En gennemsnitlig behandling koster ca. 450 kr.
Konceptet er sat op som Airbnb og tager 8% af hver handel der gennemføres på platformen. (denne procentdel kan varieres)
Platformen har kostet 70.000kr i udvikling.

Trettime.dk gik live omkring 1. maj 2020 og opstarten af platformen har været meget påvirket af Covid-19. Mange behandlere og instruktører har været påvirket af pandemien.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 8150 kr.
Resultat 2020: -62,940 kr.
Gældsforpligtelser: 0 kr.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

TreatTime.dk`s vision er at samle alle alternative behandlere og instruktører på en platform.

Behandlere og instruktører får følgende fordele:
En profil som kan erstatte eller supplere deres egen hjemmeside.
De kan oprette gratis annoncer for deres behandlinger, begivenheder eller videoer, som nemt kan deles på f.eks. Facebook
TreatTimet.dk har gratis kalender og booking værktøj, som søger for at instruktører ikke sælger for mange billetter til f.eks. workshops. Ligeledes administreres behandlerens daglige bookinger.

Når en kunde søger en behandler eller instruktør:
TreatTime.dk har en avanceret søgemaskine som kan sortere geografisk, efter en behandlingsform, et yogahold eller f.eks. en dato. På den måde finder kunden præcist det, som passer til sit behov.
Med få klik bookes og betales for en service.

Hvordan virker TreatTime.dk til behandlere eller instruktører?
På TreatTime.dk er det vigtigt sælgeren opretter annoncer. Det er her de har mulighed for at sælge deres ydelser. Sælgeren kan oprette så mange annoncer, som de har lyst til. Alle annoncer henviser til sælgerens kalender. Alt dette kan deles på Facebook.

En sælger kan oprette forskellige annoncer:
Behandlinger
Sælgeren har mulighed for at oprettet en eller flere annoncer for sine ydelser. F.eks. massage og/eller kropsterapi.
Kunden søger og vælger ydelse. Derefter sender kunden en booking forespørgsel, som kan afvises, godkendes eller sælger kan forslå en anden tid til kunden. Når i begge parter har accepteret tiden hæves pengene fra kunden. Pengene holdes tilbage indtil behandlingen er gennemført – derefter frigives beløbet til sælger og TreatTime.dk. Både sælger og kunden har mulighed for at aflyse behandlingen. Hvis behandlingen aflyses mere end 24 timer før behandlingen refunderes hele beløbet.
Begivenheder
Sælger har mulighed for at oprette en eller flere annoncer som begivenheder. F.eks. en til en uddannelse, en workshop eller en yogaklasse som sælger udbyder.
Når Kunden søger og finder noget interessant, tilmelder og betaler kunden for begivenheden med få klik.
TreatTime.dk holder selv styr på deltagerantallet og stopper tilmeldingerne, når antallet er nået til det maxantal der blev sat, da du oprettede begivenheden.

Markedsføringskanaler

TreatTime.dk er blevet markedsført via Facebook, Instagram og google.

Omkostninger

Der er forbundet faste udgifter til TreatTime i form af abonnementer for ca 1900kr pr. måned.

Virksomhedens historie

Ideen til Treattime.dk opstod i forbindelse med, at min kone oprettede sin virksomhed, hvor hun tilbyder forskellige former for alternativ behandling og holdtræning.
Da hun skulle starte virksomheden, var hun mest interesseret i, at koncentrere sig om sine behandlinger og de former for holdtræning, hun ville tilbyde. Hun oplevede at det kræver tid og meget arbejde at oprette hjemmeside, finde ud af hvorledes bookinger skal administreres, hvordan hun skulle modtage betalinger og ikke mindst at gøre opmærksom på sig selv i en onlineverden, som kan være svær at forstå - emner hun ikke interesserede sig i.
Vi har derfor i samarbejde med dygtige programmører udviklet Treattime.dk, som gerne skulle indeholde de behov, som alle små udbydere af behandlinger og events har. Her kan brugeren inden for få minutter oprette en profil med annoncer og være klar til at koncentrere sig om det de virkelig brænder for; at behandle, lave kurser, uddannelser eller workshops.”

Opstartshjælp

Jeg tilbyder gerne introduktion til administration af systemet. Herunder betalingsløsninger og kunde support. Jeg vil stå til rådighed både pr tlf og mail.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1288

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33349

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-01-2021
Udbudspris 16.000 DKK