Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

E-learning site sælges - mulighed for partnerskab / medejerskab

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
NY PRIS!

E-learning websitet e-coaching.dk sælges eller investorer / undervisere søges til videreudvikling af sitet.

I den nuværende verden er det at mødes face-to-face med sin coach eller underviser, blevet en meget besværlig opgave. Derfor er der et stort behov for at kunne fortsætte disse sessions online.
Markedet er præget af mange individuelle personer, med specialiseret indsigt, men ofte med manglende trafik på eget site.

Derfor er ideen og visionen om e-coaching opstået, at lave en samlet platform for et stort udvalg af ydelser og programmer.

Den rigtige køber er enten selv coach og kender det ofte uigennemskuelige marked, og kan onboarde de rigtige profiler.

Køber kan også være e-investor, der kan samle de fælles kompetencer og optimere trafik og produkt løbende.

Økonomiske nøgletal

Da selskabet er startet i år, er der kun afholdt udviklingsomkostninger i det indeværende år i et andet udviklingsselskab.

Selve sitet købes og overtages, men uden selskab.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Sitet er opbygget i systemet Teachable og der er mulighed for at oprette mange flere undervisningsforløb.
Visionen er at samle mange forskellige coaches under samme platform, alt fra personlighedstræning, til forskellige gruppe og individuelle forløb. Platformen kan henvende sig både til b2b og b2c kunder.

Sitet er en betalingsplatform, hvor kunden enten betaler individuelt, eller selskaber opnår samlet antal adgange til de forskellige udvalgte undervisningsprogrammer / moduler.

Der kan også laves abonnementsforretning. Mulighederne er utallige.

Omkostninger

Sitet afholder i øjeblikket kun selve abonnement omkostninger til selve platformen (100-200 dkk pr måned)

Aktiver

Aktiv er selve sitet og URL, samt de nuværende tilhørende undervisningsprogrammer.

Markedet

www.e-coaching.dk er en læringsplatform udviklet til videreudvikling af coachingkompetencer. Det er et ’train the trainer-program’. Sitet er opdelt i fem moduler, hvor hvert modul giver dig en indføring i coachingdisciplinen med forskellige indfaldsvinkler. Derudover er der et dansk modul til karriererådgivere, hvor de kan finde inspiration til at rådgive jobsøgende med nogle nye tilgange. Sitet er udviklet både på dansk og på engelsk.

Det er henvendt til ledere, rådgivere og konsulenter, som ønsker at tilgå deres udfordringer med en coachende tilgang. Det baserer sig på en interdisciplinær faglighed, hvor brugeren af sitet vil finde inspiration til at kunne bidrage med viden og indsigt, der kan hjælpe mennesker videre med deres arbejdsmarkedsrelaterede udfordringer.

Når brugeren har været igennem hele forløbet vil vedkommende kunne varetage vanskelige problemstillinger på en skabende måde for coachee. Det er et site med konkret og praksisnær viden – let omsættelig.

Strategi

Sitets vidensniveau inden for coaching er det højeste som til dato er udviklet, og det rummer spørgeteknikker, modeller, teorier og metodiske tilgange, som er målrettet de vigtige samtaler. Det er en videreudvikling af et uddannelsesprogram til HR-direktører fra en større dansk medicinalvirksomhed, der alle blev certificeret ’Practitioner of Busines Coaching’ på baggrund af en EMCC-akkreditering.

Det helt særlige ved sitet er dets forretningsmuligheder og forskellige produktudviklingsmuligheder. Det kan blive et stort univers for coaching-relaterede uddannelsesforløb, webinars, podcasts, videodemonstrationer og meget andet. Og dertil har hele uddannelsesprogrammet én gennemgående rød tråd, som handler om at skabe glæde for andre.

Ideel køber

Den ideelle køber er selv coach eller underviser, og kan se muligheden for at videreudvikle sitet.
Den passende person som med-udvikler af sitet, kan derfor også være en partner for hvem investeringen i sitet og forretning fremover kan deles. Vi er overbevist om at sitet og emnet har et stort potentiale, som skal forfølges.
Så vi glæder os til kontakt med dem som vil med på rejsen.

Opstartshjælp

Der er mulighed for at medinvestere i site og markedsføring, så længe en kommende partner medbringer e-learning know-how og eller content, kontaktnetværk og flere mulige produkter til sitet.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1015

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33263

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-12-2020
Udbudspris 39.000 DKK