Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Partner søges til seriøs e-læringsplatform

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Du er salgshajen
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Du har erfaring med salg, eller et stort drive og mod på sælge. Så læs videre:

E-læring er fremtiden, og vi er allerede inde i den! For at kunne tage nogle hurtige spring har jeg brug for en partner, som vil være med til at udvikle og sælge B2B løsninger. Der ligger et stort uudnyttet potentiale blandt små og mellemstore virksomheder, som hurtigt vil kunne mærke et afkast af mere fleksible læringsløsninger.

Der ligger allerede det første kursus -sænk dit sygefravær- som både tilbydes online og som konfrontationsundervisning. Sygefravær koster danske virksomheder over 30 mia. kr. om året, og med en lille investering, påstår vi virksomheden på en dag har tjent investeringen hjem. Resten er ren gevinst for virksomhederne, og går direkte på bundlinjen. Nuværende indhold indgår i partnerskabet.

Økonomiske nøgletal

Måles alene på faste omkostninger og et overslag over løbende udviklingsomkostninger og omkostninger ved salg, forventes afkastgraden at ligge på +80%

Produktet

Online baseret platform, hvor man kan opbygge fleksible kurser, undervisningsprogrammer, mv. til virksomheder. Lige nu omfatter det kurser der bygget til salg, men man kan forestille sig at andre kan løbe licenser, mod kommission udbyde kurser, opbygge kurser specielt til én eller nogle afgrænsede virksomheder, mv.

Platformen er beskyttet af licenser kunderne køber med unik-login, og kan indeholde, tekst, film, billeder, videoer, mm.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Fast omkostninger: Vedligehold, bankkonto, licenser ca. 10.000,- pr. år
Variable omkostninger: udvikling, evt. provision af salg og evt. løn

Aktiver

Kan drives alle steder fra

Inventar på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Jeg arbejder som selvstændig konsulent, hvor jeg henvender mig til offentlige og private virksomheder og tilbyder projektledelse og interim ledelse. Heraf kom ideen til at digitalisere ydelser, og jeg har opbygget en uddannelsesplatform, som er meget brugervenlig. Nu står den klar, men jeg må erkende, at der er brug for at gå ind i et partnerskab med den rigtige person, som har mod på at tage sig af salgsindsatsen.

Svagheder/udfordringer

Den største nuværende udfordring er, at der er behov for at nå rigtigt ud på markedet. Så derfor vil det være en nødvendigt, at en potentiel partner har en track-record på opskalering af salg, og gerne B2B inden for segmentet af virksomheder. Den videre udvikling af platformen og de nødvendige kurser, er skridt 2. Den er vigtig, men der er behov for en salgsindsats først, som giver proof of content/idea, og dermed skaber grundlag for at evt. at skaffe skaffe yderligere finansiering til vækst.

Stærke sider

Produktet vil kunne afsættes til mindre virksomheder, og med prissætningen, er der tale om en lille investering for kunden, men med et potentielt stort ROI for samme. Da konceptet ikke er branchebegrænset, er markedet meget større end vi nogensinde kan nå.

Fleksibiliteten i opbygningen gør, at der er gode muligheder for at justere koncepter og indhold: offentlige kunder kan bællive interessante, pre- og onboarding kurser til virksomheder kan udvikles, kan kobles på hands-on konsulentydelser eller supplement.

For kunder gives maksimal fleksibilitet ift tid og sted for læring.

Ideel køber

Den ideelle partner behøver ikke have specifik erfaring med produktgruppen. Det vigtigste er, at du har ideer og vedholdenhed til at opbygge salgskanaler: det kunne være digital tilstedeværelse, nyhedsbreve, netværksgrupper og opsøgende salg overfor virksomheder (du må forvente canvas salg bliver nødvendigt).
Sammen får skabt en succes, og vi aftaler løbende de næste skridt, så palletten af kiurser bliver større.
Jeg er villig til at finde en model for partnerskabet, som ikke kræver startkapital fra dig.

Opstartshjælp

Jeg står naturligvis fuldt til rådighed som partner, og deltager gerne i møder, hvis du har behov for det.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3294

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
33225

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
02-12-2020
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 100.000 DKK