Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

SuperLEJ.dk - Udlejning af Hoppeborge og Eventudstyr

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Køreklar forretning med mange loyale kunder og potentiale for ekspansion

En sjælden mulighed for at overtage en virksomhed med eksisterende drift og stort potentiale for udvikling.

SuperLEJ har siden 2005 udlejet hoppeborge og Eventudstyr til private, institutioner, foreninger og virksomheder.

Vi har et skarpt tilpasset sortiment af Hoppeborge og Event-udstyr, hvor alt udstyr her sin berettigelse i driften.

I handelen indgår alt eksisterende udstyr, således at man kan fortsætte driften fra overtagelsen.

Der overtages desuden eksisterende og køreklar hjemmeside, som man kan køre videre med (www.SuperLEJ.dk).

Eneste behov er lagerlokaler på ca. 200 m2, hvor udstyret kan opbevares, når det ikke er udlejet.

Økonomiske nøgletal

Omsætningen for SuperLEJ har de seneste år ligget stabilt på 1-1,2 mio. DKK Der er et overskud efter alle omkostninger og lønninger til driften. Nye ejere vil kunne erstatte indberegnede lønomkostninger og derved selv få en løn fra overtagelsen.

Regnskab

  • Omsætning:1.100.000 DKK
  • Ebitda: 560.000 DKK
  • Resultat før skat: 320.000 DKK
  • Balancesum: 600.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Udstyr tæller blandt andet: Hoppeborge, Aktivitetsbaner, LokumsRacere, Bumperbolde, Minigolf, Sumodragter, Popcornmaskiner, Slushicemaskiner, Morskabsautomater oma. Se udvalg på www.SuperLEJ.dk

SuperLEJ har et godt ry og mange af vores kunder er gengangere, som lejer udstyr hos os år efter år og anbefaler os til andre. Vi har altid haft højt serviceniveau og flotte produkter i udlejningen og derfor ligger der et solidt forretningsgrundlag at køre videre på.

Vi er forsikret hos Codan, herunder lovpligtig produktansvarsforsikring og arbejdsskadeforsikring.
Alt vores udstyr er godkendt og synet af Force Technology, hvor dette kræves, hvilket skaber sikkerhed og tryghed hos vores mange kunder.

Markedsføringskanaler

Goodwill og kendskab opbygget igennem mere end 15 år betyder, at der er mange loyale og faste kunder.

Derudover medfølger hjemmesiden www.SuperLEJ.dk, som er SEO-optimeret og har mange topplaceringer i Google på relevante søgeord, hvilket hvert år tiltrækker nye potentielle kunder. Derudover vil der være adgang til eksisterende kundedatabase til e-mail markedsføring. Der er stort potentiale i, at udvide synligheden på SoMe.

Omkostninger

Husleje: Der skal findes ca. 200 m2 lagerlokaler til opbevaring af udstyr (anslået 80-100.000,-/år)
Driftsmidler/udstyr for ca. kr. 600.000,- (brugtpris) er inkluderet i udbudsprisen (nypris: ca. 1.200.000 kr.)

Der kan forhandles om, hvor meget udstyr, der skal indgå i handelen, f.eks. hvis køber selv har udstyr og derfor ikke ønsker dubletter.

De oplyste økonomiske nøgletal er beregnet inkl. omkostninger til husleje, forsikringer, bil og øvrig drift, bl.a. administation, samt afskrivninger på driftsudstyr.

Yderligere information om regnskab, omsætning og omkostninger kan udleveres ved seriøse forhandlinger.

Aktiver

Virksomheden er p.t. drevet fra lokaler i Rødovre, som er en del af SuperEvent, men kan nemt flyttes til anden lokation.
Den daglige drift med varetagelse af bookinger og planlægning af kørsel, kan håndteres af ejeren.

Det meste praktiske arbejde kan også håndteres af ejeren, dog vil der i højsæson og til noget af det største udstyr være behov for ekstra hjælp.
Ekstra mandskab kan være timelønnede, f.eks. studerende, som er variable og følger efterspørgslen og omsætningen.

SuperLEJ er en division i SuperEvent, som de seneste år har haft igangsat en række andre projekter, og på den baggrund har vi nu besluttet at sælge denne del fra, så vi kan få mere tid til, fokusere på udviklingen af vores øvrige forretningsområder.

Inventar på 1.200.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

SuperLEJ er en del af SuperEvent, som siden 2003 har leveret sjove oplevelser til private og virksomheder.
Udlejning af udstyr har igennem alle årene været en del af forretningen, som i dag danner et solidt grundlag for, at køre forretningen videre i samme ånd tilsat nye friske input fra en ny ejer.

Markedet

Markedet for udlejning af hoppeborge og event-udstyr er et stabilt marked med rigtig mange tilbagevendende sæson-arrangementer, som betyder at mange bookinger kommer igen år efter år, når man først har fået kunden i hus.

SuperLEJ har de seneste år konsolideret sin position i markedet, da vi er en professionel virksomhed med fokus på service og sikkerhed. Der har igennem tiderne været flere små private udlejere i markedet, som har haft en enkelt eller 2 hoppeborge i "garagen". Disse er dog efterhånden meget begrænset, da der de seneste år er kommet mere fokus på sikkerhed ifbm. oppustelige forlystelser og kunderne således vælger de professionelle udbyder, som f.eks. SuperLEJ.

Der er potentiale for vækst af forretningen, idet SuperEvent i de seneste sæsoner udelukkende har vedligeholdt nuværende omsætnings-niveau for SuperLEJ, da vi har haft fokus på andre forretningsområder. Vi får en del kunde-leads, som vi enten afviser eller henviser til kollegaer, da vores tid har været allokeret til anden side.

Svagheder/udfordringer

Svagheder/udfordringer:
Den største udfordring er sæsonudsving over året, hvilket i perioder kræver logistisk overblik for at imødekomme alle kunder. Til gengæld er der perioder på året, hvor der er lav aktivitet og derved kan der enten holdes fri eller arbejdes med andet. Der er dog bookinger og omsætning hver måned grundet produktmikset, som passer til både sommer, vinter, inde og ude. Lavsæsonen er januar, februar, marts, juli og oktober. Højsæson er april-juni, august-september, november-december. Der er konkurrence fra ”private” udbydere af udstyr, hvilket skaber konkurrence om de billigste produkter, som også har lav indtjening. SuperLEJ’s professionelle tilgang til markedet er en stor konkurrenceparameter ifht. større arrangementer med dertil større bookinger og indtjening.

Lige nu er Corona-situationen en udfordring for brancher, hvor folk mødes til sociale arrangementer. Mange kunder hos SuperLEJ er større og har derfor været lukket ned eller aflyst i denne sæson, men private kunder har fortsat booket udstyr. Det fulde potentiale forventes først, at kunne udnyttes i 2021, hvor der til gengæld kan være udsigt til flere arrangementer, som er blevet udskudt fra 2020 til 2021.

Stærke sider

Et solidt og gennemarbejdet forretningsgrundlag med et godt ry med mange faste kunder, som lejer udstyr år efter år, hvilket betyder, at der stort set ikke bruges penge på markedsføring. En køreklar forretning med potentiale.

Sortimentet er løbende blevet tilpasset markedet og står nu knivskarpt med populære produkter til konkurrencedygtige priser og god indtjening.
Mange organiske topplaceringer i Google på relevante søgeord giver mange ”gratis” kunde-leads.

Strategi

Vores strategi de seneste år har været fokus på større arrangementer, hvor vi der lejes flere enheder og derved vil indtjening være større, da administration- og personaleomkostninger er nogenlunde det samme for alle bookinger uanset størrelse. På den baggrund er der mulighed for også at tage mindre bookinger, såfremt man ønsker, at få disse bookinger med fremadrettet.

Ideel køber

Den ideelle køber vil være en eksisterende udlejningsvirksomhed, der søger vækst og/eller udvidelse af forretningen og som kan drage nytte af stordriftsfordele. Andre potentielle købere kan være personer, som har et ønske om at være selvstændig og trives med sæsonarbejde. Der kræves ikke noget særligt kendskab til branchen, da der vil være overlevering og mulighed for opstarts-hjælp.

Opstartshjælp

Sælger tilbyder opstartshjælp ifbm. overtagelsen. Nærmere aftale vil være en del af forhandlingerne.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
500.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6793

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
32960

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-09-2020
Udbudspris 1.800.000 DKK