Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

CARESUPPORT - FLYTBAR IT SUPPORT VIRKSOMHED

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Kræver ikke specielle færdigheder indenfor IT - læs mere

EN PERFEKT SIDE-INDKOMST:
For mig, har dette været en virksomhed, der skulle genere mig et par tusinde ekstra hver måned, imens jeg arbejdere på andre forretninger.

KRÆVER INGEN SPECIELLE IT FÆRDIGHEDER:
Virksomheden henvender sig primært til den ældre del af befolkningen, hvor IT support typisk består i opsætning af iPhone eller tilslutning af DVD-afspiller. Meget simple opgaver de fleste med almindelig teknisk kunne kan klare.

NEMT AT SKAFFE KUNDER:
Kunderne bliver på nuværende tidspunkt skaffet igennem flyers der bliver smidt i postkasser i ældreområder. 1000 af disse flyers koster 250 kr. Det betyder med andre ord at kun 1 ud af 1000 skal ringe til dig, og bestille din service, alt derefter er ren indtjening. Typisk vil der dog være langt flere opkald.

PENGENE HURTIGT TJENT IND IGEN:
Som beskrevet ovenfor, så er pengene du tjener ren indtjening, da der ikke nogen omkostninger udover markedsføringsmateriale er i virksomheden. Det skal dog siges at jeg ikke har eksperimenteret med andet.

NEMT AT SKAFFE KUNDER:
Især ældre mennesker vil ikke trænge sig på ved børn og børnebørn. Samtidig vil de ikke betale 500 kr. i timen for en professionel IT supporter. Dette gør at der er et stort hul i markedet til netop denne service!

KÆMPE POTENTIALE:
Jeg har kun skaffet kunder med de flyers jeg beskriver ovenfor. Jeg ser dog et kæmpe potentiale med eks. Google AdWords, Facebook Ads, at gå ned i banko klubber, sejlklubber og andre klubber med mange ældre mennesker, kontakte ældresagen osv.
Man kunne også lege med en salgs "anbefal en ven" løsning, hvor man spare 50% hvis man henviser en ven. Mulighederne er mange!

GØR NOGET GODT FOR ANDRE:
Det er ingen hemmelighed, at virksomheden blev startet som et hygge projekt for at tjene nogle penge. Sidenhen er det dog blevet en af de ting der virkelig er fedt ved at have virksomheden. Kunderne er så taknemmelige for den hjælp de får, og tit og ofte bliver man budt på kaffe og kage. Men det med at hjælpe andre giver virkelig noget, som man kommer til at værdsætte utrolig meget!

FLYTBAR VIRKSOMHED
Virksomheden operer lige nu i Haderslev Kommune i Sydjylland. Dette kan dog sagtens ændres af køber. Det er blot at ændre det på hjemmesiden og i flyers (denne skabelon får køber selvfølgelig også)

Økonomiske nøgletal

Projektet har egentligt bare været et hobby projekt og derfor har vi ikke nogle konkrete økonomiske nøgletal.

Overskud før skat: 4.000 DKK

Produktet

SELV YDELSEN:
Produktet består i at hjælpe med simple IT opgaver. Dette kunne være at bruge en telefon, opsætning af et fjernsyn eller iphone, tilkobling af printer. Ganske almindelige opgaver, som man kan læse sig frem til i manualen. Kunderne forventer ikke vi kan alle modeller og forskellige apparater i hovedet.

VÆLG SELV DINE OPGAVER:
Kun ringer eller skriver ind omkring problemet. Herefter vurdere vi om det er noget vi kan hjælpe med. Hvis det er noget vi kan hjælp med, takker vi ja og tager ud til kunden. Hvis ikke takker vi nej og henviser dem evt. til andre. Det betyder altså med andre ord, at man ikke kommer ud til en opgave man ikke kan klare. Personligt har vi dog også tage udfordrende opgaver, da ældre mennesker har en tendens til at formulere deres problemer mere indviklede end de er. Og kan vi ikke løse problemet skal kunden selvfølgelig ikke betale.

PRISEN:
Man kan lege med prissætningen. Vores priser er 250 kr. den første time og derefter 100 kr. pr. påbegyndt halve time.

Markedsføringskanaler

Vi deler flyers ud.

Der er dog stort potentiale ved at
- Google Ads
- Facebook Ads
- Kontakte klubber med ældre mennesker (sejlklubber, bingoklubber, værtshuse osv)
og meget meget mere!

Aktiver

- Telefon (Samsung Galaxy A10)
- Telefonnummer (41 42 80 10)
- Domæne www.caresupport.dk
- Professionel hjemmeside
- Skabelon til flyers + visitkort

- Flyers (disse har nok størst interesse hvis køber ønsker at tilbyde ydelsen i Haderslev)

Virksomhedens historie

Vi startede virksomheden som et lille hyggeligt projekt, og fandt hurtigt ud af at der rent faktisk var et stort potentiale i netop denne virksomhed

Ideel køber

- Har en almen forståelse for elektronik
- Er god til kundekontakt

Opstartshjælp

Hjælper selvfølgelig til hvis der er behov for dette.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2018

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
32610

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
27-05-2020
Udbudspris 9.000 DKK