Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

parkeringsafgift.dk - Website med juridsk hjælp af uretfærdige parkeringsafgifter

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Vi har været i 5 forskellige nyhedsmedier, samt live i DR Nyhederne, hvilket har givet os en god rangering på Google.

5 Hurtige fakta:
- Vi er den første aktør på det danske marked hvilket behandler parkeringsafgifter (ligesom f.eks. flyhjælp.dk)
- Vi har mellem 20 - 50 besøgende om dagen, og har været på flere medieplatforme.
- God placering på Google på key search words.
- Begrænset mængde konkurrenter
- Meget billige driftomkostninger

Og ikke mindst et kæmpe potentiale for at vokse! Der bliver giver cirka 1 million parkeringsafgifter om året, og flere undersøgelser har vist at der er fejl i mellem 5-17% af disse.

Økonomiske nøgletal

Da vi er en meget ny virksomhed, så har vi desværre ikke mulighed for at fremvise nogle økonomiske nøgletal. Vi har dog allerede nu sendt 4 faktura ud.

Overskud før skat: 1.650 DKK

Produktet

Vi dækker bilisternes behov for at kunne få juridisk assistance til at bekæmpe de grådige parkeringsselskaber.

Markedsføringskanaler

Vi er repræsenteret på Facebook og Google.

Omkostninger

Vi har omkostninger på cirka 250 kroner om måneden.

Aktiver

Vi er udelukkende digitale, og har derfor ingen fysiske aktiver. Vi har dog aktiver i form af namebrand og goodwill.

Virksomhedens historie

Vi er et team bestående af energiske jurastuderende, som mener at parkeringsselskaberne er blevet for grådige og ofte uretfærdige når de afgiver parkeringsbøder. Vi har en passion for retfærdighed, og denne passion fik benzin på bålet efter flere gange, at have modtaget en parkeringsbøde på trods af, korrekt betaling for parkeringen, og flere minutters nærstudering af parkeringsskiltet ved siden af bilen, samt overholdelse af reglerne i øvrigt.

Oplevelsen af besværet med at komme i kontakt med de private parkeringsselskaber, for herefter at blive mødt med ubesvarede mails og standardbeskeder, virkede som en uretfærdig kamp, hvor det kun er de mest stædige og vedholdende personer, der kan vinde i sidste ende.

Det fremgår af programmet Kontant: “Plukket af parkeringsselskaberne” at bilisternes organisation, FDM, sidste år modtog 1300 klager vedrørende P-afgifter, hvilket er en fordobling på bare fem år. Flere medvirkende bilister i programmet fik efter programmet annulleret deres p-afgifter, hvilket med al tydelighed viser at parkeringsselskaberne strækker den lige til grænsen.

Hos Jur Nordica er vi bevidste om, at det er de færreste, der kan overskue besværet med en klagesag, når det handler om et så “lille” beløb som knap 600 kr. i nogle tilfælde. Men er det retfærdighed? Det synes vi ikke.

Det er her vi kommer ind

Vi gør en forskel, ved at tage os af de sager, som almindelig vis vil blive afvist af advokater og jurister. Dermed sagt, er der ikke nogen sager der er få små til os, og ingen uretfærdighed bør gå uset hen. Vi har udviklet et system, der gør det nemt og hurtigt at gennemskue, om den parkeringsbøde der er givet er retfærdig, eller bør klages over. Via dette system, står vi klar til at tage kampen op med parkeringsselskaberne på dine vegne, med paragrafferne i ryggen! Vi har samlet retspraksis fra flere hundrede domme og afgørelser, hvor vi herefter har prædefineret over 100 sager. Vi har på denne baggrund mulighed for at vurdere din sag ud fra de bedste betingelser.

Det er vigtigt for os, at gøre verden til – et bare lidt – bedre sted at være, og vi er bevidste om, at det er de små ting i hverdagen der oftest danner udfordringer. Vi er her for dig, det er et princip!

Markedet

Der bliver udstedt omkring 1 million parkeringsafgifter om året, og jf. flere artikler, er op mod 10% fejlbehæftede (https://nordjyske.dk/nyheder/klager-hjaelper-over-hver-tiende-bilist-faar-annulleret-p-afgift/02e26a07-9618-449d-ae35-b359ec272109)

Dette betyder at der hvert år udstedes 10.000 uberettigede p-afgifter, hvilket efter vores billigste pris for at vinde en sag, giver et marked på 2 millioner kroner årligt.

Svagheder/udfordringer

Vores umiddelbare svaghed er lige nu, at vi ikke har pengene til at smide efter markedsføring, hvilket ville kunne få antallet af vores daglige modtagne sager til at eksplodere.

Stærke sider

Vores stærke sider er, at vi ud over FDM er den eneste aktør på markedet som behandler uberettigede parkeringsafgifter. Vi har ligeledes været i 5 forskellige nyhedsmedier, samt live i DR Nyhederne, hvilket har givet os en god rangering på Google.

- Dette medfører at vi har mellem 20 - 40 besøgende om dagen, og modtager mellem 5 - 10 parkeringsafgifter om ugen.

Strategi

Vores nuværende strategi er fortsat at udvikle vores sagsbehandlingssystem for derved at nedbringe sagsbehandlingstiden. Vi ser også på mulighederne for machine-learning.

Ideel køber

Den idéelle køber for os er personen som vil videreføre konceptet i vores ånd, hvilket er hurtig sagsbehandlingstid, glade kunder og vækst.

Opstartshjælp

Vi vil alt efter overdragelsesaftalens indhold stå til rådighed i den efterfølgende periode efter salget, således at vores køber vil få en blød opstart.

Offentlige spørgsmål

Denne annonce er inaktiv...

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
728

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
32101

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-11-2019
Udbudspris 500.000 DKK