Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Partner eller investor søges til www.skuffesag.dk

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
Eftertragtet søgeord/domæne
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Søger en partner eller investor til at sætte fart på ifm udviklingen af vores projekt med skuffesag.dk

Blev tidligere i år kontaktet af Cybercom der havde en kunde som ønskede at købe vores hjemmeside selvom vi endnu ikke have igangsat nogen form for markedsføring etc,.

Cybercom´s kunde lader til at være de fire banker Nykredit, Sydbank, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank så der er tale om en forretningside/koncept som landets største banker jagter pga de store indtjeningsmuligheder:)

Sælg som skuffesag:
En skuffesag betyder, at din bolig bliver solgt diskret – uden eksponering på boligsiderne eller i aviserne og uden registreret liggetid. Med andre ord; din bolig kommer ikke officielt til salg.

I stedet sørger vi for, at dit boligsalg som skuffesag bliver sendt til dem, der lige nu drømmer om en bolig som din. Og vi giver alle landets mæglere adgang til din bolig, så også de kan kontakte deres køberkartotek, netværk o.l. med mulige købere.
På den måde kan din bolig blive solgt som en skuffesag – helt uden om de normale salgskanaler og alle kæmpe om at sælge din bolig bedst muligt.

Ejendomsmæglerbranchen udtaler at godt 11% af landels årlige ejendomshandler på totalt 90.000 sælges som en skuffesag. Med et gennemsnitlig salær på 80-100.000,- dkk er her et kæmpe uudnyttet potentiale.
Kilde: https://www.boligsiden.dk/nyheder/2019/05/andel-af-huse-solgt-fra-skuffen-er-fordoblet-paa-fire-aar/

Høj salgspris – lave omkostninger
Sælger du som skuffesag, undgår du, at der registreres liggetid på din bolig – noget købere ofte bruger til at presse prisen! I stedet kan du i ro og mag vente på, at den rette køber dukker op og få solgt din bolig til en god pris.

Samtidig slipper du for høje omkostninger til markedsføring. Og du behøver ikke bruge penge på tilstands-, el-, og energirapport, før du rent faktisk står med en mulig køber.

En skuffesag er derfor den ultimative vej til et billigt boligsalg og en høj salgspris.

Sådan virker det
Når du sælger din bolig som skuffesag sørger vi for at sende din bolig ud i vores køberkartotek til netop dem, der søger en bolig som din baseret på pris, beliggenhed, størrelse og boligtype.

Hver dag kommer der nye købere i kartoteket, og du kan hele tiden følge med i, hvor mange der får en mail om din skuffesag og hvor mange, der klikker videre ind og ser netop din salgsopstilling.

Der kommer hele tiden nye købere i landets løberkartoteker, og når nogen søger en bolig som din, sender vi din bolig afsted. Samtidig har vi mere alle ejendomsmæglere klar til at kæmpe om dit boligsalg.

Økonomiske nøgletal

Der er intet aktivt foretaget derfor ingen nøgletal og salg at berette om.

Fremtidens salg kan være målsætningen på 1% af markedets skuffesager svarende til 1100 salg x salær på 65.000 DKK inkl moms i omsætning

Efter en 60/40(ejendomsmægler/Skuffesag IVS) fordeling er der et dækningsbidrag på 26.000 DKK inkl moms x 1100 salg = 28.600 mio DKK

Overskud før skat: 123 DKK

Produktet

Den smarte start på dit boligsalg
Går du i salgstanker, anbefaler vi, at du først prøver som skuffesag. Vi samarbejder med alle landets ejendomsmæglere der dagligt matcher din bolig med et stadigt voksende køberkartotek. Det giver dig frihed til selv at finde køberen, uden at binde dig til en mægler, og uden at din bolig får liggetid. Det er et godt sted at starte, for du kan jo altid senere overveje et traditionelt salg.

Mange fordele

1.
Bedste salgspris
Ingen liggetid som kan presse prisen

2.
Spar penge
Slip for salær og dyre annoncepakker

3.
Diskret salg
Undgå salgsskilte og naboer der snager

:)

Markedsføringskanaler

Instagram, Facebook, hjemmeside

Aktiver

Hjemmesiden skuffesag.dk og dets attraktive søgeord.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1426

Sælger kontaktet:
19

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
32098

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
26-11-2019
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 300.000 DKK