Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 200.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Digitalt vikarbureau - Lej eller udlej dine fastansatte medarbejdere

Lyngbyvej, København Ø
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Danmarks eneste platform, hvor virksomheder kan dele deres fastansatte arbejdskraft med hinanden.

Arbejdsgivere behøver ikke længere at hyre og fyre under høj- og lav sæsoner. I stedet kan de udleje deres medarbejdere og beholde dem uden høje omkostninger. Vi har skabt en platform, hvor arbejdsgivere kan hjælpe hinanden med ressourceoptimering uden brug af konstante hyringer, fyringer eller dyre vikarer.

Vi har en funktionel platform, hvor virksomheder kan oprette deres medarbejdere og leje og udleje fra hinanden. Derudover har vi en hjemmeside, der er SEO-optimeret i forhold til vikarer og vikarbureauer og dette kan skabe stor værdi for den rette køber, der kan optimere videre på dette.

Økonomiske nøgletal

Omsætningen er lille < 10.000 pr. år, men det er omkostningerne også. For den rette køber kan omsætningen øges væsentligt, idet vi har kontakt til en række firmaer, der er interesseret i at bruge konceptet.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Flexicu er Danmarks eneste platform, hvor virksomheder kan dele deres fastansatte arbejdskraft med hinanden. Virksomhederne behøver ikke længere at hyre og fyre under høj- og lavsæsoner, men kan i stedet leje medarbejdere til og af hinanden.

Udlejerne får dækket deres lønudgifter og beholder fortsat medarbejderen. Lejerne får billigere og mere kvalificeret arbejdskraft end gennem f.eks. et vikarbureau. Medarbejderne beholder deres job og løbende kompetenceudvikling.

Markedsføringskanaler

Udover domænet www.flexicu.com er virksomheden præsenteret på Facebook (ca. 100 følgere) og LinkedIn. Der findes en mailingliste med omkring 200 aktive medlemmer. Derudover er der en række artikler optimeret mod vikarbureau og vikarer som man kan bruge som springbræt til at optimere SEO i forhold til vikarbureauer (som der bliver søgt efter 13.000 gange om måneden).

Omkostninger

Maks et par tusinde om året til opretholdelse af domænet.

Aktiver

Værdi af hjemmesidens SEO, den platform, der er udviklet + 20.000 kr. i kontanter.

Selskabet er et ApS så hvis man køber selskabet undgår man skulle bruge tid og omkostninger på at oprette et nyt ApS.

Markedet

Markedet er på mere end 15 milliarder kr. om året idet det er det vikarbureauer omsætter for. Alene en lille bid af denne kage vil gøre Flexicu.com meget profitabel.
Derudover er der grobund for en række white label løsninger med konkrete større organisationer som kan være interesseret i at optimere deres brug af medarbejder ressourcer.

Ideel køber

Køberen kan være et vikarbureau, der tænker ud af boxen eller en mellemstor til stor organisation, der har brug for inspiration til at optimere deres brug af medarbejdere.

Opstartshjælp

Vi er 4 nuværende ejere som alle synes virksomheden og konceptet er meget interessant; men som alle er gået videre til andre udfordringer. En køber vil kunne blive sat ind i brugen af hjemmesiden og portalen, men vil endnu vigtigere også få input og sparring til, hvordan man kommer videre.

Salgsprisen er et udgangspunkt. Hvis man er interesseret i fortsat at have de nuværende ejere med som minoritetsaktionærer for løbende sparring og hjælp er dette også en mulighed.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3067

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
32049

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-11-2019
Udbudspris 200.000 DKK