Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

tournera.dk - Affiliate flysøgemaskine & rejse blog

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Lille ny søgemaskine & rejse blog, med 3 domæner samt hosting.

Tournera.dk er et lille affiliate website som er kodet i .NET MVC. Det er en ganske simpelt website med mulighed for at indsætte links og reklamer. Det er PT. opsat med "dummy content", og benytter Travelpayouts til søgning af flybilletter og reklamer.

Der er igennem backenden af websitet adgang til at oprette nye brugere, skrive blogs og tilføje destinationer. Blog delen af sitet giver gode SEO muligheder. Der er derudover opsat tilmelding af nyhedsbrev, som benytter Mailchimp og giver massere af muligheder for email marketing.

Økonomiske nøgletal

Der er ingen indtægt, da dette er et hobby projekt som aldrig har været markedsført.
I forhold til udgifter, så koster websitet ca. 400kr om året i hosting & yderligere ca. 250kr for fornyelse af domæner.

Produktet

Tournera.dk er lavet som et lille fritids projekt, men er stadig et website som giver massere af muligheder for affiliate marketing igennem både reklamer og links på sitet, men også igennem email. Der er opsat tilmelding til nyhedsbrev, som benytter Mailchimp og derfor giver massere af muligheder for at promovere diverse producter og ydelser.

Websitet er kodet som et hobby projekt, og jeg har derfor ikke selv forsøgt mig på at markedsføre websitet. Det indhold som er på siden nu, er ren "dummy" indhold, og ligeledes er navnet.

Der er mulighed for selv at opdatere/oprette blogs og destinationer via backend af websitet - Udover det så er navnet på websitet også valgt frit. Jeg ændrer gerne navne og logoer i forbindelse med køb så vel som små rettelser efter ønske. Der er dog både hosting samt 3 domæner under navnet Tournera (.dk, .eu & .com). Rent teknisk så er websitet lavet i .NET MVC og benytter MS SQL database.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2991

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
32016

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
04-11-2019
Udbudspris 10.000 DKK