Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Abonnementsbaseret platform som samler alle håndværkere.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Aldrig har det været nemmere for brugere at finde den rette håndværker - digitalt.

Drømmer du om at starte et nyt kapitel, så har du her muligheden for at komme ombord i et enestående online formidlings plat-
form koncept uden stor risiko, stor kassekredit eller nogen form for lager.

Du kan overtage et komplet færdigudviklet håndværker-portal, som giver brugeren mulighed for at:
-Modtage 3 tilbud fra selvvalgte håndværkere i databasen- digitalt.
-Brugere har mulighed for at søge en håndværker ved akut-behov
-Håndværkere som sidder inde med overskudsvarer/restparti, kan sætte disse op på sin profil, således at brugeren nemt og enkelt kan købe materialer billigt.
-Siden har endvidere en job-portal, som hun har fokus på håndværkerfaget.

Økonomiske nøgletal

Der er blevet brugt mere end 350.000 kr på at udvikle portalen/sitet helt fra bunden.
Sitet er et CMS-site bygget i php og dot.net.
Siden er klar til lancering, og flere kunder har vist stor interesse. Dvs, portalen ikke er blevet lanceret endnu.

Der er en høj overskudsgrad, da processerne er gjort smarte med en administrationsmodul, som håndterer processerne.
-Håndværkere betaler årligt en abonnementspris, hvorefter de får sin egen profilside i portalen.
-Den sekundære indtægtskilde vil blive genereret fra bannerreklamer på portalen, placeret og betalt af håndværkervirksomheder og andre relevante interessenter såsom, virksomheder fra andre brancher.
-Ydelsen er gratis for brugere.

Produktet

Sitet er en webportal, som dækker behovet hos to segmenter: Brugeren , som er den danske borger, og håndværkeren som tilbyder ydelser til borgeren.
En platform, hvor håndværker ved årlig abonnement, profilerer deres virksomhed, heriblandt firmabeskrivelse, synlighed, hvis de har længere åbningstider, billeder af udførte opgaver, anmeldelser fra kunder, mulighed for at sælge overskudsvarer, køre kampagner, og ikke mindst søge den kandidat de mangler i håndværkerfirmaet, ved at søge i systemets cv-bank under jobportal.

Ligeledes har borgeren/brugeren mulighed for at søge direkte på den type håndværker der efterspørges, eller lave et udbud med en opgavebeskrivelse, samt billeder af opgaven, som digitalt sendes til de tre håndværkere brugeren markere under søgningen.
Brugeren kan let og enkelt se aktuelle tilbud, dvs. de rest -eller overskudsvarer håndværker opsætter.
Ved enkel tryk kan brugeren se hvilke virksomheder tættest på dem, holder længere åbent, hvis akut behov skulle opstå.
Håndværkere, som søger job i branchen, kan oprette et cv, samt se annoncer indenfor deres felt.

Helt grundlæggende er sitet en formidlingsportal. Det er tanken at være bindeleddet mellem borgeren og virksomheden. At gøre afstanden mellem de to segmenter kortere, smartere og mere tydelig. At dække behovet og samtidig servicere, agilt og digitalt.

FORKORTE PROCESSEN:
Ved modtagelse af en opgave tager håndværkere I de fleste tilfælde i dag ud på besigtigelse for at kunne vurdere et tilbud til en kunde. Dette inkludere oftest at de bruger meget tid på at udarbejde et tilbud, samt at de bruger en del tid på kørsel ud til kunden. I mange af disse tilfælde sikre det ikke at en håndværker vinder opgaven hjem, hvilket oftest resultere i spildtid og en ’unødvendig’ omkostning for håndværkere. Den primære funktion af Sitet er netop, at forhindre denne spildtid, samt denne ’unødvendige’ omkostning.

FUNKTIONER:
Søg håndværker/udbud 3 tilbud, samt rating:
Ydermere, kan det anses for at være en udfordring for den almindelige danske borger at finde den rette og ’billigste’ håndværkere til en specifik opgave. I dag kræver det en del online research for den almindelige danske borger at finde den ’korrekte’ håndværker.Sitet fokuserer på at samle de fleste håndværkervirksomheder i en webportal, samt bidrage med at give et overblik over deres tidligere udførte opgaver, hvilket vil gøre det nemmere for brugere i Danmark at finde den ’korrekte’ håndværker til en specifik opgave. Endvidere bliver hver håndværker rated/anmeldt af kunden efter udført opgave, hvilket giver en indikation omkring kvaliteten af denne. Vælger brugeren at indsende et udbud, dvs. en opgave til 3 forskellige håndværkere, er det et krav at der udover en opgavebeskrivelse også bliver sendt billeder af projektet.

Akut-hjælp:
Håndværkere som profilerer deres virksomhed gennem vores portal, har mulighed for at synliggøre, hvis de har længere åbningstider end normen. Vi kalder denne funktion "Akut-hjælp". Står en bruger/borger i en situation, hvor de akut har behov for at få løst en udfordring, det kan fx være et sprunget rør, sent om aftenen – så har de nu mulighed for – ved enkelte tryk, se hvilke virksomheder tættest på dem der kan komme dem til undsætning.
Efter ihærdig research er vi kommet frem til at der på nuværende tidspunkt ikke ydes denne form for service. Håndværkersite er pioner på dette område, som har til hensigt at spare brugeren for tidsspild i form at lange søgninger på Google, når akutproblemet er opstået.

Aktuelle tilbud/kampagner:
Mange håndværkervirksomheder sidder inde med restvarer eller overskudsvarer. Håndværkersite tilbyder deres kunder (virksomheder) at sætte deres restvarer til salg under deres profil, som også vil være synlig under ”aktuelle tilbud”. Ligeledes kan virksomhed benytte funktionen til kampagner m.m. Brugeren/borgeren har den fordel at de kan købe varer til nedsat pris, samt benytte sig af kampagne tilbud.

Jobportal – For håndværkere
Sitet indeholder en jobportal, som udelukkende tilbyder jobsøgende individer med håndværker baggrund mulighed for at oprette en profil og søge ledige stillinger relateret til alle håndværkerfag i Danmark. Ligeledes kan de respektive håndværkervirksomheder i vares database søge i cv-banken, så de målrettet kan plukke den medarbejder som de ønsker. Systemet er bygget således, at der ved et klik kan vælges geografisk område, samt hvilken stilling virksomheden søger besat.

Markedsføringskanaler

Portalen: Vi har brugeren/borgeren som er efterspørgeren og håndværkeren som løser efterspørgerens behov. Dette medfører at der er to salgs –og markedsføringskanaler. Målet er at ramme begge disse segmenter.

Vi har fået produceret 5 forskellige animeret videoer, som beskriver de enkelte funktioner i portalen, samt en video som sammenhængende illustrerer portalens funktioner, samt den enkle navigering.

-På nuværende tidspunkter er portalen ikke blevet markedsført, men følgende har været tiltænkt:

Busreklame bagside: Ser vi håndværkeren som værende målgruppen, er det oplagt at køre en stor bannerreklame på bagsiden af bussen. De fleste håndværkere er kørende i trafikken, hvilket giver anledning til den type reklame.

Busreklame på venstre side: Ved at køre en venstre side banner reklame på busserne, rammer vi således den danske borger, samt kørende håndværker som sekundært.

Håndværker Magasin: Markedsføre i magasiner, som er forbeholdt håndværkere.
Pressemeddelelse: At udgive pressemeddelelse, som skal have til hensigt at synliggøre portalen/sitet.

Udover det anførte, vil markedsføring af portalen ske via de sociale medier, såsom Facebook, Linkedin, instagram og twitter m.m.
Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Marketing (SEM) og Google Adwords vil være en vigtig og nem salgskanal, samt synliggøre virksomheden.


Virksomhedens historie

Der er blevet brugt ca halvandet år på udvikling af portalen, fra ide til udførelse, hvor det at forkorte processerne og digitalisere, så smart som muligt har været i højsæde.

Stærke sider

Sitet tilbyder som beskrevet forskellige services, under samme platform. Den grundlæggende tanke har altid været at løse flere af de udfordringer håndværkere står med i dag. Ligeledes hos brugeren har det været et mål at tilbyde en platform, som gør deres søgning nemmere og mere målrettet.

Sitet giver brugere mulighed for at oprette deres opgave online, således håndværkerne kan give et online tilbud. Dette kan anses for både at være en fordel for håndværkere i general forstand, da de vil spare tid på udkørsel til en potentiel kunde, samt også anses for at være et aspekt der opfylder brugernes eksisterende behov, da de får muligheden for at modtage flere tilbud som vil medføre det ’korrekte’ valg af håndværkere.

At have en AKUT service funktion, som fremviser de håndværkere som er til rådighed uden for normal åbningstid. Det er essentielt for brugeren at have den funktion, som hidtil ikke har været aktuel. Tanken med systemet har været, at brugeren hurtigt skal nå frem til det ønskede. Ønsker en bruger akut-hjælp, sørger systemet default for at fremvise den håndværker som er tættest geografisk på brugeren.

Hvem vil ikke have nye varer til billige penge? – Og hvad skal håndværkeren stille op med sine overskudsvarer?
Med vores aktuelle tilbudsportal, hvor håndværkeren har mulighed for at afsætte nye varer billigere, samt brugere som sparer penge, -ser vi et behov for både håndværker og bruger, blive afdækket.

Der findes flere jobportaler, men ingen som målrettet henvender sig til håndværkere/håndværkervirksomheder.
Dette løser vi med en jobportal, som kun fokuserer på håndværker branchen.
Ideel køber

Det kræves ikke, at køberen har større kendskab til IT eller selv er håndværker.

Det vil dog være en fordel, hvis køberen har arbejdet med salgs strategier, og har kendskab til markedsføringskanaler.

Opstartshjælp

Sælger vil være behjælpelig med at få sat køberen ind i systemet og hvordan sitet styres. Efter aftale, ydes der den hjælp det kræves.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4215

Sælger kontaktet:
14

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
31587

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-07-2019
Udbudspris 275.000 DKK