Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Travelminds.dk - Køb dig billigt ind i rejsebranchen (pris nedsat med 40.000)

Lavendelvej, Skive
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Affiliate hjemmeside i rejsebranchen.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Grundet fokus på andre forretninger sælger vi vores virksomhed i rejsebranchen. Branchen er i knæ i øjeblikket pga. Corona, men ellers er det en branche med stabil vækst. Vores koncept giver brugerne 3 tilbud på deres rejse ud fra de kriterier de angiver. Vi videresender ønsker til relevante bureauer vi har samarbejde med. Herefter tager bureauerne over og sender tilbud til kunderne. Såfremt selskabet får solgt en rejse modtager vi provision af salget.
Desuden fokus på artikler med spændende indhold, hvor fra der generes klassisk affiliate.

Økonomiske nøgletal

Forretningen er pt i "dvale" grundet Corona, så der sælges ikke rejser i øjeblikket. Inden Corona blev forretningen bygget op med tilknytning af rejseselskaber i forskellige kategorier. Der nåede at blive genereret 2-3.000 i provision inden Coronakrisen.
Virksomhedens omkostninger er meget begrænset. Der er omkostninger på knap. 1.000,- om året.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Kunder slipper for bøvlet med at søge efter rejser i den store jungle af rejseudbydere. Vores koncept bygger ikke på robotter, men tilbud fra rejsekonsulenter. Fokus på skiferier, fodboldrejser og charterrejser i både Europa og oversøisk.

Markedsføringskanaler

Der er skrevet tekster med fokus på SEO og ellers er der mulighed for betalt markedsføring via SoMe og Google. Der er omkring 700 følgere på Facebook.

Omkostninger

Kun ganske få faste omkostninger til website og mail. Der kan skrues op og ned for markedsføring.

Aktiver

Der er produceret proffessionel konceptvideo og logo, der kan bruges i markedsføring. Der er lavet aftaler med en række rejsebureauer.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev bygget med henblik på at blive rejsebranchens svar på Autobutler, hvor danskerne slipper for besværet med at lede efter rejser. Her er det vendt på hovedet og tilbuddene sendes til kunden ud fra dennes ønsker og behov.

Markedet

Det danske marked for rejser er enormt og danskerne bruger hvert år i nærheden af 70 mia. på at købe rejser online.

Svagheder/udfordringer

Den store udfrodring i øjeblikket er Corona, men på den anden side af det er der store muligheder. Kendskabet til virksomheden skal bygges op og der skal bruges flere penge på markedsføring.

Stærke sider

Afprøvet koncept i andre brancher, hvor det har vist sig succesfuldt. Danskerne vil spare tid og kan bruge vores service til at få tilbud uden at skulle bruge lang tid på nettet. Gode muligheder for at bygge en stor forretning og med passiv indkomst efterhånden som konceptet automatiseres.

Ideel køber

Den idelle køber er en, der gerne vil prøve kræfter med livet som selvstændig uden at skulle investere ret meget. Der er gode muligheder, hvis du kan skrive spændende tekster, der kan trække brugere ind på hjemmesiden og dermed skabe indtægter fra affiliate marketing. Har du erfaring med opsætning af hjemmesider i Wordpress er det selvfølgelig en fordel. Hjælper selvfølgelig gerne med at opbygge kendskabet til Wordpress og hvordan det håndteres.

Opstartshjælp

Hjælper gerne med alle tænkelige spørgsmål i en periode efter køb.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
8604

Sælger kontaktet:
35

Følger annoncen:
19

Annonce id-nummer:
31496

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
04-06-2019
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 10.000 DKK