Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 200.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Gloove.dk - Deleøkonomisk Platform for Flyttebranchen

Njalsgade, København S
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
3 år gammel platform med 100+ tilknyttede studerende, på tværs af landets 4 største byer.

Gloove - Nem og billig flyttehjælp, er en deleøkonomisk platform, der har studerende tilknyttet, til at give ekstra hænder til din flytning. Virksomheden er idag drevet af 1 person, og hele platformen er sat op så det kan driftes så simpelt som muligt.

Platformen er bygget med internationale services, og med skalérbarhed i fokus, så der blot skal skiftes sprog på hjemmesiden for at kunne udvide til nye markeder.

Der er idag ca 100 studerende tilknyttet virksomheden, fordelt på de 4 største byer i Danmark. Der er ingen umiddelbare konkurrenter på det europæiske marked, vi har knap 2000 følgere på facebook, og begyndt at få hul på erhvervsmarkedet også.

Økonomiske nøgletal

De første 2 år blev der hovedsageligt investeret penge i at udvikle og teste konceptet. På baggrund af vores investering rettede vi konceptet og priserne til i sommeren 2018 og har siden da fokuseret på en lean strategi, og beskære udgifterne så meget som muligt.

Fra 1. januar 2018 - 1. Januar 2019, havde virksomheden en omsætning på ca 475.000kr.
Virksomhedens andel pr afviklet flyttetime, er 85kr + eventuelt tilkøb af forsikring. I 2019, efter vores justeringer, tjener virksomheden gennemsnitligt 415 kr, pr kunde.
Der var ikke noget overskud i 2018, da alt blev geninvesteret i udvikling og marketing.

Foråret 2019 har vi testet kundegrundlaget og behovet for marketing, og resultaterne viser at selv ved at bruge 0 kr i marketing, har virksomheden en gennemsnitlig omsætning på ca 25 - 30.000 kr om måneden.

Produktet

Ganske kort, så fylder vi markedet mellem en 100% Do-It-Yourself flytning og den professionelle flyttemand.

Vi tilbyder de ekstra stærke hænder til din flytning, ved hjælp af stærke unge studerende, du skal blot leje en bil selv, hvis du har behov for dette. Ved at leje bilen selv, kombineret med nogle af vores "Gloovers", kan du spare op til 90% af prisen i forhold til en professionel flyttemand. Der er altså kæmpe potentiale for produktet i markedet.

Kundens ejendele og vores Gloovers er forsikret på lige kår som en professionel flyttemand, og vores produkt er på mange parametre bedre end en professionel flyttemand, både på fleksibilitet, pris og effektivitet.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er repræsenteret på Facebook, med ca 2000 følgere, og der bliver primært annonceret. Virksomheden har desuden en hjemmeside og en trustpilot, med særdeles gode anmeldelser.

Vi har i brugt marketingsbureauer igennem tiden og har i foråret 2019 forsøgt os uden at bruge de store kanaler, simpelthen for at teste vores kundegrundlag. Undersøgelserne viser, at vi har et særdeles stort kundegrundlag, blot ved personlige henvisninger fra tidligere kunder og returning customers, indenfor erhvervsmarkedet.

Der er en Adwords konto tilknyttet, der er justeret til de mest givne søgninger, som ikke er aktiv, i testperioden.

Jeg mener, at en SEO strategi, og viden indenfor online marketing, meget hurtigt vil kunne vækste virksomheden med 30-40%, baseret på tidligere resultater. Desværre er det ikke en viden, vi idag har i virksomheden.

Omkostninger

Virksomheden har ca 12.000kr i faste udgifter om måneden, på online services, forsikringer, revisor, bank etc.
Forsikring: 5.000kr, Revisor: 2.000kr, Services: 3.000kr, Bank: 500kr, Facebook annoncer: 1.500kr.

Udgifterne stiger marginalt, i takt med omsætningen stiger, det vil hovedsageligt være forsikringsudgiften.
For eksempel, hvis der bliver solgt 100 timer mere om måneden, end d.d, vil forsikringen stige med ca 600kr om måneden.

Aktiver

Da virksomheden er bygget op omkring skalérbarhed, har vi ingen fysiske varelager, biler, inventar eller lignende.
Det eneste vi bruger, er blot t-shirts og arbejdshandsker til nye Gloovers, som bliver købt ind efter behov.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev stiftet af samme årsag som mange andre, fordi vi stod med et behov ingen daværende service kunne levere.

Vi stod i samme situation som mange tusind andre hvert år, vi havde brug for ekstra hjælp til vores flytning, men vores venner kunne desværre ikke.
Vi havde ikke brug for en flyttemand, det var alt for dyrt, men vi havde heller ikke energi eller mulighed for at gøre det hele selv, da vi boede på 4. sal.
Vi havde simpelthen bare brug for ekstra hænder.

Efter undersøgelser i markedet, fandt vi ud af denne service ikke eksisterede og blev enige om at måtte skabe den selv.
Det har været en lang hård tur, vi har taget mange hundrede flytninger selv, vi har knoklet mange timer, men vi er ikke i tvivl om behovet og kvaliteten af produktet som det er idag!
Vores kunder, elsker vores service, alle ser et kæmpe behov, både private og erhvervskunder og vi får nærmest dagligt at vide den service vi leverer er genial! Vi har skabt nogle resultater, og vi kan levere et produkt som er helt fantastisk til en minimal pris. De bedste eksempler vi har, er fra en Århus flytning, der sparede over 10.000kr på at bruge Gloove fremfor et flyttefirma eller en kunde i København, der fik hjælp af os for blot 675kr og det eneste andet tilbud han havde fået, var på 5.000kr.

Derudover er vi den eneste service, der kan stille folk i forskellige byer, til den samme flytning. Skal du for eksempel flytte fra København til Aalborg, kan vi stille med stærke unge gutter i begge byer, fremfor du skal betale for en flyttemand der skal køre frem og tilbage i bil.

Vores Gloovers, kombineret med en fragtmand/Container opbevaring eller lignende, gør du kan flytte en villa på tværs af landet fra 8.000 - 12.000kr, fremfor de 25.000-35.000kr en professionel flyttemand ville tage.

Jeg er slet ikke i tvivl om behovet og grundlaget for konceptet, men desværre er jeg efter 3 år blevet lidt træt, og har brug for en pause fra iværksætteriet. Jeg kan desværre mærke energien ikke er der længere og derfor er det vigtigt at virksomheden kommer videre og konceptet bliver udviklet, for hvis ikke energien er der, bliver resultatet også derefter.

Jeg vil gerne være tilknyttet virksomheden i 6-9 måneder efter overdragelsen hvis det er ønsket, som rådgiver af en art, for at fortælle mine erfaringer og idéer med produktet og hjælpe så godt jeg kan med at overdragelsen får succes.

Markedet

I Danmark er der ca 150.000 flytninger i de 4 største byer, til en værdi af 330 millioner kr årligt. I Europa er tallet 5,1 millioner, med en markedsværdi på 11.220 millioner. Der er befolkningstilvækst, folk flytter til de større byer, altså vil markedet umiddelbart vokse i fremtiden. Tallene er fra 2017.

Idag, er der ingen direkte konkurrenter på det europæiske marked.

Ovenstående er kun tal på det private marked, dertil kommer også erhvervsmarkedet.
Konceptet er valideret i USA, med virksomheden BellHops.

Svagheder/udfordringer

Efter min vurdering, vil det største aktiv for en ny ejer, være at have viden om online marketing og strategi omkring dette.

Med den korrekte online marketing, vil virksomheden efter min mening, hurtigt kunne vækste.

Desværre har vi indtil nu, hverken haft økonomi eller viden til at fokusere på online marketing.

Derudover er vi så småt igang med at prøve at finde samarbejdspartnere som hotelkæder, og ekstra hænder til for eksempel koncertafviklinger.

Erhvervsmarkedet er stort, og med den rette vinkel, vil der potentielt være store muligheder indenfor dette marked.

Stærke sider

Vi er suverænt den bedste pris på markedet! En flyttemand kommer ikke tæt på, som tidligere beskrevet, ar vi i nogle tilfælde 90% billigere end vores konkurrenter. Vores brand er i min optik stærkt og vi har en kundebase, der via word of mouth, skaber omsætning for os.

Vores fleksibilitet er helt unik, særligt på vores åbningstider, da du kan bestille vores Gloovers året rundt, uanset hverdage, weekender og helligdage, til samme pris.
Vi har ingen ekstra skjulte gebyrer, vores service koster altid det samme, nemlig 225kr i timen.
Med Gloove kan du få flyttehjælp på 7. sal, 1. juledag for 225kr i timen.
Jeg har ikke kunnet finde et flyttefirma der arbejder helligdage og deres priser plejer at stige 50% for lørdag og 100% for søndag, derudover 100kr i tillæg, pr time, pr etage over 2. sal. Så en flyttemand, søndag, til 7. sal, kan hurtigt koste 1.000 - 1.500kr i timen.

Den feedback vi får fra vores kunder er fantastisk!
Vi har altid arbejdet for kvalitet, fremfor volumen, og det synes jeg er ganske tydeligt i vores Trustpilot, som er super god!
Særligt i forhold til de fleste andre deleøkonomiske platforme, som leverer meget svingende kvalitet.

Der er store muligheder i at kigge på erhvervsmarkedet og vi er så småt igang med at prøve at finde samarbejdspartnere som hotelkæder, og ekstra hænder til for eksempel koncertafviklinger.
Erhvervsmarkedet er stort, og med den rette vinkel, vil der være store muligheder her.

Derudover har vi designet til en App klar, så hvis køber har mulighed for at udvikle denne, vil det også være en klar fordel for at skabe værdi i konceptet.

Ideel køber

Ideelt, har køber en stor viden og erfaring indenfor online marketing, og kan lave SEO strategi, Adwords, SOME etc.
Virksomheden kræver idag den tid du vil ligge i den, men som minimum 20-30 timer om ugen.

Alle aspekter af virksomheden kan driftes fra telefon/computer, det kræver altså ingen fast base/kontor at drive virksomheden, hvis man ikke vil dette.

Det kan godt lade sig gøre at have et bijob i opstartsfasen hvis man har interesse i dette, men det vil naturligvis være optimalt at kunne engagere sig i 100% i virksomheden. Det vil klart også være en fordel at kunne udvikle på platformen.

Et team af 2 personer, vil i min optik være ideelt, for at kunne både udvikle og drive virksomheden bedst muligt.

Skulle man have interesse i dette, vil 2 personer kunne arbejde 20 timer hver om ugen, og rykke virksomheden langt på baggrund af dette.

Opstartshjælp

Jeg vil gerne sikre virksomheden kommer videre, på den korrekte måde.

Jeg kan være til rådighed i 6-9 måneder efter overdragelsen, i op til 20 timer om ugen.

Jeg kan ikke være til rådighed gratis, men det kan forhandles ind i købsaftalen, såfremt det ønskes jeg skal være til rådighed og selvfølgelig også hvor mange timer det forventes.

I første fase af overdragelsen kan jeg godt håndtere driften af virksomheden nogle dage om ugen, såfremt det ønskes, det kan ligeledes forhandles.

Jeg har stiftet virksomheden, jeg har været en del af virksomheden fra starten af og senest som CEO i knap halvandet år og kender virksomhedens svagheder og styrke

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2597

Sælger kontaktet:
21

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
31472

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-05-2019
Udbudspris 200.000 DKK