Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Website koncept med udlejning af babyudstyr - Overskud alle år

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Udlejning af babyudstyr. Til turister og danskere som gæster København

Udlejning af babyudstyr. Til turister og danskere som gæster København og mangler udstyr til baby. Butikken har eksisteret siden 2011 og mangler nu en som kan overtage og videreudvikle konceptet. Du skal være med i driften til hverdag, rengøre udstyr, sætte udstyr frem til næste udlejning og selv sørge for at levere og afhente på adresser i Storkøbenhavn samt leveringer til hoteller.
Webshoppen har fået ny WooCommerce hjemmeside i janaur 2019 og der er tilknyttet en webudvikler til fornuftig timepris. Der et optimeret på Google annoncering, ligeledes i 2019. Hovedsæson er sommeren.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har skifte hjemmeside fra en forældet Magentohjemmeside til en ny Woocommerce-hjemmeside. Der har derfor de sidste 6 måneder været et mindre antal udlejninger. Det er sommeren som giver den største omsætning.
Overskud alle år har altid været brugt til vedligehold af hjemmeside samt nyt udstyr. Der var et mindre overskud for regnskabsåret 2018.

Overskud før skat: 10.000 DKK

Produktet

Vort udstyr er befinder sig på et lager på Vestegnen, og opbevaringsstedet er behjælpelig med at udlevere og modtage det lejede udstyr. Du skal efter endt udlejning sørge for at rengøre og klargøre udstyr til næste udlejning og det er derfor mest praktisk at bo i nærheden.

Man kan muligvis forhandle med opbevaringsstedet om anden location. Virksomheden tilbyder også levering og afhentning af udstyr i en radius af 20 km fra Rådhuspladsen. Der udlejes barnevogne, klapvogne, weekendsenge og autostole. Udstyr til børn i alle aldersgrupper. Webshoppen er på både dansk og engelsk og primære kunder er turister.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Lokaleomkostninger til opbevaringssted, omkostninger til Googleannoncer evt. omkostninger til chauffør som leverer og afhenter udstyr. Der er ikke udgifter til udstyr da babyudstyr er klar til udlejning igen efter rengøring

Shopsystem

Aktiver

Ca. 30 forskellige barnevogne, autostole, klapvogne, gæstesenge, dyner, engangslagner, damprenser, støvsuger

Varelager på 30.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 2.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1067

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
31321

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
28-04-2019
Udbudspris 60.000 DKK