Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Overtag Danmarks førende Veganske Online Webshop med stærk SoMe og Trustpilot score på 4,7

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Prisen afspejler vort ønske om en hurtig overtagelse.

Er du klar til at overtage de virtuelle nøgler til Danmarks førende Veganske Online Supermarked?
Her venter en enestående mulighed med et massivt uforløst potentiale og en dokumenteret omsætning på +20 millioner inkl. moms siden opstart.

2023: 1.627.732kr. inkl. moms i omsætning med 0kr. i betalt annoncering!

- Grundet nødvendig fokus på andre virksomheder er al omsætning i 2023 skabt via organisk trafik, genkøb, sociale medier og nyhedsbreve. Meget begrænset indsats i 2023 skabte alligevel en fornuftig organisk omsætning. Det siger alt om potentialet.

+43.000 ordrer og +20 millioner kr. i omsætning siden opstart.

Vi har geninvesteret alle vore midler tilbage i forretningen siden opstart – fra produktudvikling, til selve webshoppen, SEO, branding, E-mail flows mm – alt sammen som en del af vores langsigtede strategi om at blive markedsleder i branchen.

Vores sociale medieplatforme taler deres eget sprog med:

Facebook: +14.000 følgere
Instagram: +9.200 følgere
Nyhedsbrev: +11.000 abonnenter
+ Stærk SEO værdi

De år med fokus på at drive shoppen, samt annoncering havde vi en omsætning på imellem 3-4.500.000kr. inkl. moms og 1,5 ansat.

Salgsprisen afspejler viljen til en hurtig overtagelse, da andre virksomheder kræver vor fulde opmærksomhed lige pt.

Regnskab

Afkastningsgrad
10%
Soliditetsgrad
32%
Likviditetsgrad
%

Økonomiske nøgletal

Omsætning:
2020 2.893.158 eks.moms
2021 3.626.702 eks.moms
2022 2.960.323 eks.moms
2023 1.302.186 (Stilstand) eks.moms

Produktet

Vi skiller os ud med et omfattende udvalg af veganske fødevarer, med stor fokus på kølevarer. Fra populære kølevarer til unikke specialiteter. Vores sortiment tiltrækker en bred kundegruppe, ikke blot hos veganere, men også, folk der er laktoseintolerante, da ingen af vores varer indeholder laktose eller mejeri. Vores online platform og effektive markedsføring har gjort det nemt for kunderne at handle og har styrket vores position som markedsleder i vores branche.

GreenOS har markeret sig på det Danske marked, som et velkendt og stærkt online brand når man søger efter veganske/laktose-fri fødevarer.

Markedsføringskanaler

Vores kunder finder os primært gennem vores stærke online tilstedeværelse og tidligere målrettede markedsføringsstrategier. Vi har investeret betydeligt i digitale kanaler og opnår synlighed gennem flere onlineplatforme.

Online Markedsføring:

Sociale Medier: Vi har en imponerende tilstedeværelse på sociale medier som Facebook og Instagram med hhv. +14.000 og +9200 følgere.

SEO: Vores webshop er optimeret til at rangere højt i søgemaskiner, hvilket gør det lettere for potentielle kunder at finde os organisk. Vi ranker højt på mange vigtige søgeord (eks. Køb vegansk online, Vegansk ost. osv.)

PPC (betalt annoncering): Vi har ikke brugt betalt annoncering i 2023, men vi har haft en organisk tilgang til at generere trafik og omsætning. Tidligere har vi brugt mange penge i betalt annoncering, da vi havde fuld fokus på shoppen og opbyggede vores store kundedatabase, sociale medier, samt nyhedsbrev igennem betalt annoncering.

Influencer: Vi har haft flere aktive samarbejder, med både små og store influencere.

Kundebase:
Vores kunder kommer fra forskellige kilder, herunder organisk søgetrafik, gentagne køb fra vores eksisterende kundebase og referrals fra sociale medier. Vi har også opnået succes med at opbygge en stærk e-mail-liste gennem vores nyhedsbrev, der konverterer til salg.

Samtidig har vi etableret en troværdig tilstedeværelse på TrustPilot, med en score på 4,7 stjerner.

Omkostninger

Husleje, løn, fryse/kølerum, forsikring, strøm, vand, online markedsføring, fragt og emballage.
Det kræver ca. 80kvm. lagerplads for at kunne drive webshoppen på nuværende niveau inkl. fryse/kølrum.

Shopsystem

Aktiver

Varelager = 60.000kr. (varierer fra dag-dag)
Kølerum 1 = 25.000kr. (I brug)
Frostrum = 22.000kr. (I brug)
Kølerum 2 = 15.000kr. (Er pt. ikke i brug)
32 stål reoler
ALT der skal bruges for at kunne pakke og sende fra dag et:
Div. emballage
Papkasser
Tape
Logo tape
Køleposer
mm.

Alt inventar er inkluderet i prisen, så shoppen er 100% køre/pakke klar fra overtagelse og kan drives videre uden nedetid.

Varelager på 60.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 75.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Ideel køber

1. Etableret Fødevarevirksomhed med udvidelsesambitioner:
Den ideelle køber kunne være en allerede eksisterende fødevarevirksomhed, der ønsker at udvide sit sortiment inden for den voksende markedstrend mod veganske produkter. Dette kunne give en unik mulighed for at diversificere og tiltrække et bredere kundesegment.

2. Passioneret gruppe af interessede inden for den veganske verden:
Den ideelle køber kunne også være en sammenslutning af passionerede veganere, samt erfarne iværksættere, der ønsker at dele ansvaret og glæden ved at drive en vegansk online webshop. En gruppe, der bringer en bred vifte af færdigheder og perspektiver for at fortsætte succesen.

3. Eksisterende fødevare engros/grossist Virksomhed:
En ideel køber kunne være en etableret engros virksomhed med fokus på bæredygtige produkter, der ser vores webshop som et perfekt udstillingsvindue for deres eksisterende sortiment. Dette giver dem mulighed for at udvide deres markedsandel inden for den voksende veganske sektor, samt mulighed for at markedsføre deres eksisterende produkter direkte til B2C kunden, uden om de store detail kæder.

4. Entreprenant individ eller startup med interesse for plantebaserede fødevarer:
En anden potentiel køber kunne være en enkeltperson eller en startup, der ønsker at træde ind i e-handelsverdenen og samtidig dele vores passion for veganske og dermed også laktosefri produkter. Den ideelle person ser dette som en spændende mulighed for at starte eller udvide deres egen forretningsrejse.

5. Eksisterende webshop:
Den ideelle køber kunne også allerede være ejer af en fødevarewebshop og søger efter muligheder for at udvide sortimentet. Ved at erhverve GreenOS kan køberen diversificere deres produktportefølje og imødekomme den stigende efterspørgsel efter veganske fødevarer, samt tillægge en omsætning til den eksisterende forretning, der kunne skabe nogle driftsfordele ift. større indkøb.

6. Køber med stærk Digital Markedsføringserfaring:
En køber med solid erfaring inden for digital markedsføring og e-handel vil være i stand til at optimere og skalere virksomhedens online tilstedeværelse yderligere. Dette kan omfatte færdigheder inden for sociale medier, SEO og PPC-kampagner.

Opstartshjælp

For at sikre en gnidningsløs overgang og styrke din/jeres succes i at drive GreenOS, er vi naturligvis villige til at tilbyde opstartshjælp.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2592

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
36986

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-01-2024
Udbudspris 600.000 DKK