Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop med Bambus Sengetøj

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Bambus sengetøj er blevet populært på grund af dets bæredygtige egenskaber og komfort. Ved at købe bamboa.dk får du adgang til et niche marked med potentiale for fortsat vækst og interesse fra miljøbevidste forbrugere.

Webshoppen har allerede et etableret produktsortiment af bambus sengetøj. Du vil have adgang til den eksisterende leverandør og mulighed for at udvide sortimentet med relaterede produkter indenfor bambus. Leverandøren har ca 3 dages levering.

Som ejer af en webshop med fokus på bæredygtighed og bambus sengetøj har du mulighed for at differentiere dig selv fra konkurrenterne. Mange forbrugere leder efter produkter, der matcher deres værdier omkring miljøvenlighed, hvilket kan give et konkurrencemæssigt forspring.

Ved at købe en eksisterende webshop som bamboa.dk får du en allerede etableret online platform, hvor du kan drive din forretning. E-handel giver dig mulighed for at nå ud til en bredere målgruppe og drive din forretning på fleksible tidspunkter.

Med den stigende interesse for bæredygtighed og bambus sengetøj er der potentiale for at skalere og udvide din forretning. Du kan implementere markedsføringsstrategier, udvide dit sortiment og målrette nye målgrupper for at øge omsætningen. Hvis du er frisk på at gå organisk på sociale medier og vise personlighed vil du hurtigt få opbygget tillid og en kundebase, efter det kan du tilføje flere produkter indenfor samme område eller måske få lavet dine helt egne bambus produkter, hvis du foretrækker det.

Som ejer af bamboa.dk har du mulighed for at udtrykke din kreativitet ved at skabe en unik og inspirerende shoppingoplevelse for dine kunder. Du kan tilpasse webshoppen, tilføje personlige detaljer og skabe en brandidentitet, der passer til din vision.

Disse fordele gør købet af bamboa.dk til en spændende mulighed for dig som potentiel køber, da det giver dig en god startposition i en voksende nicheindustri med bæredygtigt sengetøj.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er lavet med henblik på salg, bambus sengetøj et winning product og alt indenfor bæredygtighed er fremtiden.

Produktet

Bæredygtigt Bambus Sengetøj

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Omkostninger er kun til Shopify evt. email og domæne.

Hvis du vil bruge penge på ads er det også en mulighed for at skabe salg men at gå organisk på sociale medier er også en rigtig god mulighed.

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden kan flyttes og den kan oversættes til engelsk og derved skabe salg i resten af EU

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2109

Sælger kontaktet:
22

Følger annoncen:
12

Annonce id-nummer:
36668

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
15-09-2023
Udbudspris 12.500 DKK