Webshop med Bambus Sengetøj

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Intet varerlager er nødvendigt

Bambus sengetøj er blevet populært på grund af dets bæredygtige egenskaber og komfort. Ved at købe bamboa.dk får du adgang til et niche marked med potentiale for fortsat vækst og interesse fra miljøbevidste forbrugere.

Webshoppen har allerede et etableret produktsortiment af bambus sengetøj. Du vil have adgang til den eksisterende leverandør og mulighed for at udvide sortimentet med relaterede produkter indenfor bambus. Leverandøren har 3 dages levering direkte til dine kunder i hele EU.

Som ejer af en webshop med fokus på bæredygtighed og bambus sengetøj har du mulighed for at differentiere dig selv fra konkurrenterne. Mange forbrugere leder efter produkter, der matcher deres værdier omkring miljøvenlighed, hvilket kan give et konkurrencemæssigt forspring.

Ved at købe en eksisterende webshop som bamboa.dk får du en allerede etableret online platform, hvor du kan drive din forretning. E-handel giver dig mulighed for at nå ud til en bredere målgruppe og drive din forretning på fleksible tidspunkter.

Med den stigende interesse for bæredygtighed og bambus sengetøj er der potentiale for at skalere og udvide din forretning. Du kan implementere markedsføringsstrategier, udvide dit sortiment og målrette nye målgrupper for at øge omsætningen. Hvis du er frisk på at gå organisk på sociale medier og vise personlighed vil du hurtigt få opbygget tillid og en kundebase, efter det kan du tilføje flere produkter indenfor samme område eller måske få lavet dine helt egne bambus produkter, hvis du foretrækker det.

Som ejer af bamboa.dk har du mulighed for at udtrykke din kreativitet ved at skabe en unik og inspirerende shoppingoplevelse for dine kunder. Du kan tilpasse webshoppen, tilføje personlige detaljer og skabe en brandidentitet, der passer til din vision.

Disse fordele gør købet af bamboa.dk til en spændende mulighed for dig som potentiel køber, da det giver dig en god startposition i en voksende nicheindustri med bæredygtigt sengetøj.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen er lavet med henblik på salg, bambus sengetøj et winning product og alt indenfor bæredygtighed er fremtiden.

Produktet

Bæredygtigt Bambus Sengetøj

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Omkostninger er kun til Shopify evt. email og domæne.

Hvis du vil bruge penge på ads er det også en mulighed for at skabe salg men at gå organisk på sociale medier er også en rigtig god mulighed.

Shopsystem

Aktiver

Intet varerlager, virksomheden kan flyttes og den kan oversættes til engelsk og derved skabe salg i resten af EU

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
311

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
36668

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
15-09-2023
Udbudspris 12.500 DKK