Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 400.000 DKK

Søg lignende virksomheder

BOLIG-/SALGSSTYLING VIRKSOMHED MED 10 MØBELPAKKER!

Blåhøjtoften, Viby J
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
God indtjening fra styling & møbel-udlejning samt mulighed for indtjening via private indretningsopgaver!

Nu har du muligheden for at overtage "plug and play" Boligstyling firma som både giver mulighed for at drive stylingsvirksomhed henvendt boligsælgere, projektudviklere, typehusfirmaer mv. samt mulighed for at hjælpe private samt erhvervsvirksomheder med indretningsopgaver, hvor gode samarbejdsaftaler med buisness to Business møbelvirksomheder forventes at kunne overtages!
Særligt styling/udlejning af møbler til tomme boliger, prøveboliger i udlejnings-/salgsboliger er i god vækst og kan vækstes yderligere ved opsøgende salgsmøder med mæglere, projektudviklere mv.

Økonomiske nøgletal

Dækningsbidrag var i 2022, kr. 363.533 ekskl. moms
Omsætning var i 2022, kr. 524 .172 ekskl. moms
Overskud var i 2022, kr. 270.155 ekskl. moms

Regnskab

  • Omsætning:524.172 DKK
  • Ebitda: 363.533 DKK
  • Resultat før skat: 270.155 DKK
  • Balancesum: 644.385 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Styling / udlejning af møbelpakker til boliger som står til salg ved ejendomsmægler.
Styling / udlejning af møbelpakker til prøvelejligheder for ejendomsmæglere, projektkudviklere, typehusfirmaer mv.
Indretningsopgaver for privatkunder der har behov for hjælp til indretning af hele eller dele af deres bolig, herunder indkøb af møbler.
Indretningsopgaver for erhvervskunder som har behov for hjælp til indretning af kontor, salgsarealer, møderum, toiletter mv.

Markedsføringskanaler

Vi anvender både Instagram, facebook og vores hjemmeside til at markedsføre os overfor nye potentielle kunder.
Vi har anvendt et bureau til at optimere google-søgninger på vores hjemmeside, således der ledes flere kunder som søger hjælp til indretning finder os.
Herudover har vi brugt penge på trykte brochurer samt bæredygtige indkøbsnet med vores logo / firmanavn for at øge kendskabet til os.
Lokalt (Aarhus) har vi endvidere sponsoreret kvinde håndbold med logo på trøjer, deres hjemmeside mv.

Omkostninger

Der er ikke udbetalt løn i 2022, hvorfor der ikke har været omkostning hertil. Alt overskud er geninvesteret i møbelpakker.
Udgifter i 2022 beløber sig til samlet kr. 78.374 som dækker revisor, markedsføring, kørsel, flyttefolk, rengøring, udgifter til bil, rejseomkostninger, mindre forplejning / repræsentation.

Aktiver

Vi har opbevaret møbler hjemme + ekstern mindre lager. Der medfølger en mindre varebil (Nissan) med store reklamer (el-bil)
Der medfølger varelager med møbler/ accessoires til indretning/styling (10 møbelpakker)
Hjemmeside, facebook og instagram.

Varelager på 602.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Det hele startede for mange år siden, da jeg først begyndte at udforske min passion for interiør og design. Jeg indså hurtigt, at jeg havde en ægte fascination for den skandinaviske stil, der forener enkelhed, funktionalitet og elegance på en unik måde. Jeg fandt inspiration i den nordiske kultur og natur, og jeg vidste, at jeg ville dele min kærlighed til dette æstetiske udtryk med andre.

I slutningen af 2019 begynde jeg stille og roligt at lave salgsstylinger for folk der havde svært ved at sælge deres bolig. Tingene tog derefter fart og marts 2021 tog jeg så springet og startede min egen virksomhed med fokus på salgsstyling og styling af projektboliger til salg og udlejning. Herudover har jeg sideløbende ydet indretningshjælp til private og virksomheder som skulle have fundet den rette stil / stemning.

Det var en udfordrende rejse at starte op som iværksætter, men jeg var besluttet på at give mit bedste for at opbygge noget unikt. Jeg brugte mange timer på at researche produkter, samarbejde med lokale producenter og besøge designmesser for at finde de bedste kvalitetsvarer, der kunne repræsentere den autentiske nordiske stil.
Fra det øjeblik, hvor min hjemmeside og de første kunder kontaktede mig for indretningshjælp samt styling, kunne jeg mærke, at jeg havde fundet min rette hylde...

Det var en nervepirrende, men spændende tid, hvor jeg lærte meget om drift af en virksomhed og håndtering af vækst.

Men efter 3 år som selvstændig, er jeg nået til det punkt, hvor jeg har besluttet at sælge min virksomhed. Det er ikke, fordi jeg ikke længere elsker nordisk styling eller er blevet træt af at dele min passion med andre. Det er snarere et ønske om at give plads til nye eventyr og udfordringer i mit liv.

Jeg er stolt over, hvad jeg har opnået med min virksomhed, og jeg er taknemmelig for alle de kunder, der har støttet mig gennem årene. Jeg håber, at den nye ejer vil fortsætte med at dyrke nordisk styling og skabe unikke rum, der afspejler den skandinaviske stil.

Selvom jeg siger farvel til min virksomhed, vil mit hjerte altid være fyldt med kærlighed til min virksomhed. Indtil da er jeg taknemmelig for den rejse, jeg har været på, og for alt det, jeg har lært undervejs.

Markedet

Markedet for salgsstyling og styling af projektboliger (udlejning & salg) er stigende og anvendes i alle projekter i Danmark. Der er konkurrence på markedet, men der er få aktører, så med den rette markedsføring og de rette priser er der gode muligheder for vækst.

Svagheder/udfordringer

Min udfordring har været at jeg ikke har været proaktiv nok og derved ikke har besøgt nok projektudviklere, udlejer, administratorer og ejendomsmæglere. Sætter man ind her, er der potentiale til at øge antallet af udlejning af møbelpakker.
Herudover har jeg ikke kørt en masse markedsføring mod det private indretningsmarked, hvor der også ligger et potentiale for både at sælge timer og møbler via de leverandør aftaler jeg har med diverse møbelfirmaer.

Stærke sider

Prismæssigt har jeg været med ift. de store salgsstyling firmaer, hvilket har gjort jeg har vundet en del sager.
Hurtig indretning med hjælp fra det flytte/rengøringsfirma jeg har anvendt har også gjort jeg har været konkurrencedygtig når mæglere har bedt om en hurtig pris og efterfølgende styling.
Mulighed for øget udlejning og vækst ved at være mere "sælger" end jeg har været.
Mulighed for at øge indtjening ved indretningsopgaver ved virksomheder, hvor der både sælges timer og møbler/indretning.

Strategi

Fokus har været på salgsstyling og prøveboliger, hvor markedet som tidligere beskrevet er stort og flere og flere ejendomsmæglere, udlejere, udviklere har fået øjnene op for effekten af indrettede boliger med det rigtige udtryk.

Vision

Vision for virksomheden har været en organisk vækst, hvor vi hvert år "byggede på" med flere og flere møbelpakker (betalte) som kunne arbejde for virksomheden, således der på sigt kunne bygges en organisation op som både kan varetage stylinger, indretningsopgaver for private og erhverv, samt udvikling af et nyt "forretnings-ben" brugte og måske nye møbler kunne købes via hjemmeside.

Ideel køber

Den ideelle køber kan enten være personen som har flair for indretning og forretning, men som ønsker at overtage en igangværende virksomhed med et stort uforløst potentiale.
En anden køber kunne være en eksisterende stylist/indretningsarkitekt som ønsker at have "et ekstra ben" (fast indtægt), således der ikke "kun" skal sælges timer, hvilket møbelpakkerne giver mulighed for.
Den sidste ideelle køber kan være en stylist som i forvejen styler boliger, men som ønsker en hurtig vækst mulighed med 10 møbelpakker til en fornuftig pris som hurtigt tjenes hjem ved udlejninger.

Opstartshjælp

Jeg fortsætter ikke i virksomheden, men der vil være mulighed for opstartshjælp med sparring efter nærmere aftale.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1170

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36601

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
23-08-2023
Udbudspris 400.000 DKK